a co z oddychaniem? wolno czy nie wolno?Karkasonne pisze:Uważam, że ten, komu się ta płyta podoba, powinien mieć zakaz pisania o metalu, zakaz słuchania metalu, i zakaz pojawiania się na metalowych koncertach.
ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: ULVER
Nowy Ulver bardziej zaskakuje niz ostatnie Immolation.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
- zahartowany metalizator
Pytanie tylko w ktora strone? :D
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
http://www.mic.gr/synenteyxi/kristoffer ... dia-moy-na" onclick="window.open(this.href);return false;
świetny wywiade ,tylko english translatora trza kliknąć.
świetny wywiade ,tylko english translatora trza kliknąć.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- uglak
http://www.setlist.fm/setlists/ulver-53d6f701.html" onclick="window.open(this.href);return false;tomaszm pisze:Jak wygląda ich obecny set?
Guilty of being right
- grot
- weteran forumowych bitew
do listopada jeszcze daleko, więc zobaczymy.
nie mam nic przeciwko, żeby zagrali całość Cezara plus jakieś bonusy
nie mam nic przeciwko, żeby zagrali całość Cezara plus jakieś bonusy
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- hcpig
Hehe przeglądam recenzje tu i ówdzie nowego Ulver i pojawia się liczne grono szyderców opowiadających o głupich, pełnych hipokryzji metaluchach, jarających się ostatnim albumem gardząc zarazem popem z lat '80-ych jako szmirą co ma stanowić dowód nieosłuchania i muzycznego zakłamania.
Ja tam nie wiem ale ostatni Ulver = BDB.
Yare Yare Daze
Ustalmy jedną zasadniczą sprawę. Posłużę się do tego popularnym narzędziem zwanym nierównością.hcpig pisze:Hehe przeglądam recenzje tu i ówdzie nowego Ulver i pojawia się liczne grono szyderców opowiadających o głupich, pełnych hipokryzji metaluchach, jarających się ostatnim albumem gardząc zarazem popem z lat '80-ych jako szmirą co ma stanowić dowód nieosłuchania i muzycznego zakłamania.
pop lat osiemdziesiątych >....................................................................................> 99 procent obecnego tak zwanego metalu