7 GATES

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: 7 GATES

09-09-2016, 21:38

dzisiaj skończyłem wszystkie wywiady .Maniek rozjebal galaktykę,czytam wywiady nawet z tymi załogami które są mi obce ,jest fun.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

10-09-2016, 00:09

[V] pisze:dzisiaj skończyłem wszystkie wywiady .Maniek rozjebal galaktykę,czytam wywiady nawet z tymi załogami które są mi obce ,jest fun.
Nie inaczej, Nie inaczej. Wiem, że tutaj sami twardzi zawodnicy, rekiny biznesu, przebierańcy, możni kochankowie, bezstresowi alkoholicy, agresywni frustraci oraz kreatorzy mód. Cóż, internet rządzi się swoimi dziwnymi prawami, a pod powierzchnią siedzą takie Mariusze i dłubią. Do czego zmierzam. Niektórym zapewne wydaje się, że w metalu, a szczególnie w black, lub death otoczka, czy imago to podstawa. Najnowszą komórkę także mieć warto. Otóż, mam chujowe info. Kolega Mariusz jest zwykłym, skromnym i statecznym kolegą Mariuszem, bez pióra w dupie, świeczek i balejaży, a metal? Jak w hucie, trzeba się narobić, dołożyć, czasem nadwyrężyć zaufanie i cierpliwość najbliższych, a i tak potem typowy przesympatyczny użytkownik, napisze, że pedały i chujowe.

edit
Tak czy owak polecam zakup, bez względu na to, czy nazwy na pierwszej stronie was interesują, czy nie. Akurat w tym przypadku hasło "wspieraj scenę" nabiera właściwego sensu.
tomaszm

15-09-2016, 09:35

Świetny jest ten numer. Pogadanka z Immolation po raz któryś mnie utwierdza w przekonaniu jak Ross i Robert to fajne chłopaki z głową na karku. Wywiad z Frostem też znakomity, widać ,że to szczery chłopak pomimo tego ,że ich obecna twórczość mi nie leży. Na tle Musick który z numeru na numer jest coraz gorszy nie mają w zasadzie konkurencji.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

16-09-2016, 01:33

Maniek niesamowity - tyle recenzji i wywiadów natrzaskać, a czytelnik nawet przez moment nie czuje zmęczenia materiału. Gdybym ja miał takie coś wykonać potrzebowałbym chyba ze dwa lata.
7 gates niepostrzeżenie wyrósł na najlepsze pismo na rynku. Wywiady długie i ciekawe, recenzje obrazowe i napisane z lekkością, szata graficzna, jakość druku i papieru na poziomie.
Co prawda często mam wrażenie, że wszystko im się podoba aż za bardzo, ale lepsze coś takiego niż uczucie, że autor pisze za karę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
535

26-11-2016, 00:48

Mam pewne info z samej wierchuszki, że najnowszy numer zabije, powodując, że konkurencja ostatecznie przemodeluje profil swych pism, szerokim strumieniem przyjmując reklamy damskich torebek dla panów drwali i rozluźniających maseczek z owoców kakaowca. Nie wiem, czy takie coś istnieje, ale dobrze brzmi i pasuje w tym zdaniu.
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

21-02-2017, 00:50

Obrazek
Jako danie główne serwujemy obszerny (a jakże!) wywiad z ANGELCORPSE, podczas którego pewna jadowita kobieta doprowadziła do tego, że król Pete był nagi i bezbronny, a Gienek pokazał, na czym najlepiej robi się kanapkę z polędwicą sopocką!
Również zza Wielkiej Wody ściągnęliśmy dla Was: autorów jednej z płyt ubiegłego roku, czyli BLOOD INCANTATION, którego lider Paul Riedl w dogłębnej podróży po bezkresach wszechświata udowadniał nam, że ta rozmowa i my sami jesteśmy tylko odbiciem tego, co już kiedyś wydarzyło się w kosmosie; Rossa Dolana z IMMOLATION (ponownie, a co tam!), który nadal twierdzi, że nas szpiegują, ale ucieszył się, że będzie w tym samym numerze, co klasyczny do bólu deathmetalowy RUINOUS, dzielący z Immolation gitarzystę. Do przedstawicieli od Wujka Sama można również zaliczyć okultystyczny CRIMSON MOON, którego lider od dłuższego czasu rezyduje w Niemczech, a że ma powiązania z Acherontas, to i problemy z Antifą.
Nasze dociekliwe, wywiadowcze palce grzebalce sięgnęły również po nowozelandzki ULCERATE, który dopiero u nas został na dobre przemaglowany, a sąsiedzko towarzyszy mu ciężka, australijska hekatomba, czyli TEMPLE NIGHTSIDE.
Nie zapomnieliśmy też o starej, dobrej Europie, więc od MOONSORROW dowiecie się, która z okładek jednego z albumu Finów zniszczyła taczki pewnej matce; Jontho z RAGNAROK, mimo że po migrenie albo po ciężkim kacu nie pierdzielił się z obroną satanicznego black metalu; tajemniczy, holendersko-włoski LIBER NULL ukrywał się w okultystycznych oparach; wraz z Carlem-Michaelem Eide i przy drobnej pomocy pewnego krakowskiego operatora betoniarki skoczyliśmy na szczegółową wiwisekcję z 5. piętra w awangardowo rockowe odmęty porąbanego świata VIRUS, a także dalekiej norweskiej, blackmetalowej przeszłości; do progresywnego, rockowego lasu wkroczyliśmy pod rękę z IN THE WOODS… przymierzając przyciasne majtki, których nie chciała założyć Kari Rueslåtten; Finowie z KYPCK starali się nam wytłumaczyć rosyjski stan umysłu; ich pobratymcy z KRYPTS głosili jedyną deathmetalową prawdę Ręki Chwały; z URFAUST wprowadziliśmy się w bardzo długie medytacje blackmetalowego kloszarda; a także postanowiliśmy na krótko przywołać mit bohatera w towarzystwie BÖLZER oraz wysłuchaliśmy zakapturzonych nihilistów z ALTARAGE!
Oczywiście, nie zapomnieliśmy o Polsce, której honoru bronią: przemeblowana ARKONA w księżycowej poświacie, której wystraszył się pewien Francuz; NEKKROFUKK, niczym chamski buldożer kruszący słabawe kości profesorów internetowej metalizacji; równie prostoduszny BESTIAL RAIDS; KINGDOM z zaproszeniem do dusznego królestwa cuchnącego death metalu; WĘDRUJĄCY WIATR dujący prosto w twarz opowieściami o turniach, jeziorach i nocnych szlakach; KRES przedłużający zimę czterdziestoma nocami grudnia; jednoosobowy QIP, który przez kilka lat budował swój świat od podstaw, a jednak okazał się pozytywnie mały; na koniec trzy krótkie strzały w ramach Fast to Blast od BANISHER, FAM i STRAIGHT HATE.

Idźcie w pokoju Chrystusa!
Do kupienia już niebawem na http://www.hellshop.eu/" onclick="window.open(this.href);return false; oraz w sieci sklepów Empik.
Zapowiedzi:
Kolejny numer w czerwcu 2017.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-02-2017, 06:49

Ponawiam pytanie, które zadałem już w innym temacie:
Plastek pisze:Krakowski operator betoniarki, który czarował z Virus brzmi intrygująco. Dobrze kombinuję, że to ten sam jegomość, który chciał zjeść dupę Czrala?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

21-02-2017, 21:07

Bardzo mnie cieszy kolejna porcja czytania.
tomaszm

24-02-2017, 17:17

Jest już do nabycia. Będzie w Empiku w Jeleniej Górze?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
aniola
weteran forumowych bitew

24-02-2017, 17:23

tomaszm pisze:Jest już do nabycia. Będzie w Empiku w Jeleniej Górze?
A co Waść szukasz w Jeleniej Górze ?zapraszam do Wałbrzycha:))
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

24-02-2017, 18:40

Nie ma jeszcze nawet wysyłkowo na ich stronie.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

25-02-2017, 01:36

aniola pisze:
tomaszm pisze:Jest już do nabycia. Będzie w Empiku w Jeleniej Górze?
A co Waść szukasz w Jeleniej Górze ?zapraszam do Wałbrzycha:))
No witam sąsiada ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

03-03-2017, 21:29

W toruńskim empiku pedzieli, że w poniedziałek ma być.
Awatar użytkownika
Sybir

04-03-2017, 13:46

A we Warszawie już jest? Sprawdzał może któryś z kolegów? Nie chce mi się wychylać z krypty nadaremno.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-03-2017, 13:56

Sybir pisze:A we Warszawie już jest? Sprawdzał może któryś z kolegów? Nie chce mi się wychylać z krypty nadaremno.
z tego co napisali na swoim profilu, ma być w poniedziałek
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

07-03-2017, 18:48

Ascetic pisze:
Sybir pisze:A we Warszawie już jest? Sprawdzał może któryś z kolegów? Nie chce mi się wychylać z krypty nadaremno.
z tego co napisali na swoim profilu, ma być w poniedziałek
napisali - jest
Poro
Awatar użytkownika
Sybir

07-03-2017, 18:51

A to dobrze, może w czwartek - w przelocie - zakupię. No, najpóźniej we wtorek :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

07-03-2017, 22:46

Obrazek

po pracy,zabieram się za czytanie,dobór kapel jak zawsze kapitalny...tylko kot złowrogo nastawiony...
Awatar użytkownika
Ascetic

07-03-2017, 22:59

Obrazek

u mnie Rysiek dla odmiany ma centralnie wyjebane,
prasówkę czas zacząć
Poro
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz