MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: MGŁA
Widać, że piździelec w ogóle nie kuma, co to za zespół.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Gorzej, że po takiej cenie ktoś to gówno jednak kupuje. Zgłosiłem chujka i w odpowiedzi dostałem info, że skoro wystąpiło naruszenie to zespół musi dołączyć do programu chroniącego prawa autorskie. Więc wysłałem liny na maila kapeli. A ofert kacapa, jak widać nadal nie zdjęli.
'Come the Blessed Madness'
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja bym kupił, super czaszki
-
- weteran forumowych bitew
przekazałem nie tylko kapeli, ale i autorowi rysunku, bo tak się składa, że go czaję :DCOFFIN pisze:Gorzej, że po takiej cenie ktoś to gówno jednak kupuje. Zgłosiłem chujka i w odpowiedzi dostałem info, że skoro wystąpiło naruszenie to zespół musi dołączyć do programu chroniącego prawa autorskie. Więc wysłałem liny na maila kapeli. A ofert kacapa, jak widać nadal nie zdjęli.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Te ruskie cioty wszystko podrobią co za skurwiały naród.Nekromantheon pisze:Ja pierdole...COFFIN pisze:Kolejny byznesmen:
http://www.ebay.pl/itm/Mgla-Mg-a-t-shir ... Sw8w1X9MLZ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.pl/itm/Mgla-Mg-a-t-shir ... Sw-kdX0YXn" onclick="window.open(this.href);return false;
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Z tego co kojarzę to tak. W którymś wywiadzie była mowa o odrzuceniu przez Mgłę oferty którejś z wiodących wytwórni, jeśli mnie pamięć nie myli padło określenie "tych, co wydają Mayhem".hcpig pisze:BTW ciekawy czy były już oferty z jakieś większych labeli.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
Byłoby bdb, ale lepiej nie. Enemy of Man nie przeskoczą, nie widzę takiej opcji. Niech dłubią nową Mgłę w spokoju.Gumiak pisze:Dawać Kriegsmaschine nowe kurwie
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Lukass
- zahartowany metalizator
To oni grali niedawno u nas, ale nie polazłem, bo nie miałem czasu. Ponoć było dobrze.byrgh pisze:Uada :V
Jak tu można nie mieć racji? Przecież panowie z Mgły od dawna niczego nowego nie wymyślili, dlaczego mieliby to zrobić teraz? Mają swój - zakorzeniony w historii gatunku - styl i go męczą/szlifują.Pekas pisze:obyś się kurwa nie miał racji :<Gumiak pisze:Nie muszą przeskakiwać, mnie w zupełności wystarczyłby poziom EoM, nawet minimalnie niższy. Szczerze powiedziawszy, to na nową Mgłę jakoś nie czekam, tam już nic nowego nie wymyślą... chyba.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?