mi tryb zycia (he, he, he) dal w kosc wiec wszystko mi szlo/idzie w beben wlasnie. Tak wagowo jest OK, ale tez chcialbym wrocic do stanu z poczatku sierpnia tego roku gdzie waga wskazywala dumne 76/77/78kg ok.Lukass pisze:Ja bębna nie mam, wręcz przeciwnie, chudziak ze mnie. Tak więc nie mogę postanowić, że zrzucę parę kilo. Myślę, że jak co roku rzucę palenie.
Noworoczne postanowienia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Noworoczne postanowienia
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
czyżby odchudzanko ??manieczki pisze:mi tryb zycia (he, he, he) dal w kosc wiec wszystko mi szlo/idzie w beben wlasnie. Tak wagowo jest OK, ale tez chcialbym wrocic do stanu z poczatku sierpnia tego roku gdzie waga wskazywala dumne 76/77/78kg ok.Lukass pisze:Ja bębna nie mam, wręcz przeciwnie, chudziak ze mnie. Tak więc nie mogę postanowić, że zrzucę parę kilo. Myślę, że jak co roku rzucę palenie.
no to powodzenia :)

:D:D:D
- manieczki
ja mam BDB metabolizm ino gdybym nie wpierdalal po 21/22 :|
i tyrajcie mnie dalej, a opusci was dobry duszek tego forume szybciej niz myslicie!
i tyrajcie mnie dalej, a opusci was dobry duszek tego forume szybciej niz myslicie!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stoigniew
Za dużo siedzenia na forume Manieczku :)
a jeszcze wczoraj podważałeś sens bezcelowego jeżdżenia lub biegania po kilka godzin dziennie :)
a jeszcze wczoraj podważałeś sens bezcelowego jeżdżenia lub biegania po kilka godzin dziennie :)
- manieczki
kobieta zmienna jest :DStoigniew pisze:Za dużo siedzenia na forume Manieczku :)
- Stoigniew
o, pardon !
czyli powinienem się odnieść per Manieczko... :)
czyli powinienem się odnieść per Manieczko... :)
-
- w mackach Zła
Świąteczno noworoczne postanowienie
Tak , w świąteczny weekend postanowiłem . Od pewnego już czasu myślałem jak to zrobić , z dnia na dzień , czy też wyznaczyć sobie np. jakąś datę . Tak zle tak niedobrze ..... jednak jakoś trzeba wybrać .
Postanowiłem , wybrałem datę ,
Za kilka tygodni kończę 49 wiosen , więc "chwilę " pózniej strzeli mi pięć dych . To chyba odpowiedni czas na refleksje ,czy jakieś podsumowania ,czy może postanowienia . doszedłem do wniosku że przyszedł czas na koniec z zabawą w zbieractwo płytowe ..... Dziesiąt lat szukania ,kupowania i takie tam ...... Nie jestem w stanie tego zrobić np. tak że wstając z wyra jutro rano po oddaniu rannego moczu powiedzieć sobie - koniec - od teraz nie kupuję ..... Ale jeżeli wyznaczę sobie w miarę przychylny termin ( odległy ) to zdążę się z tą decyzja pogodzić i jeszcze mą pasja nacieszyć .
Wyznaczyłem sobie taką datę , Moje 51 urodziny :-) ..... tak postanowiłem że po nich kończę z kupowaniem ( kiedyś trzeba ) Zostało mi nieco ponad dwa lata . Niby to sporo , ale dwa lata w MON ie minęły ino mig ............
Może dzielenie tą informacją to totalny debilizm , ale czułem taka potrzebę ,
pozdrawiam AdrianSmith
Postanowiłem , wybrałem datę ,
Za kilka tygodni kończę 49 wiosen , więc "chwilę " pózniej strzeli mi pięć dych . To chyba odpowiedni czas na refleksje ,czy jakieś podsumowania ,czy może postanowienia . doszedłem do wniosku że przyszedł czas na koniec z zabawą w zbieractwo płytowe ..... Dziesiąt lat szukania ,kupowania i takie tam ...... Nie jestem w stanie tego zrobić np. tak że wstając z wyra jutro rano po oddaniu rannego moczu powiedzieć sobie - koniec - od teraz nie kupuję ..... Ale jeżeli wyznaczę sobie w miarę przychylny termin ( odległy ) to zdążę się z tą decyzja pogodzić i jeszcze mą pasja nacieszyć .
Wyznaczyłem sobie taką datę , Moje 51 urodziny :-) ..... tak postanowiłem że po nich kończę z kupowaniem ( kiedyś trzeba ) Zostało mi nieco ponad dwa lata . Niby to sporo , ale dwa lata w MON ie minęły ino mig ............
Może dzielenie tą informacją to totalny debilizm , ale czułem taka potrzebę ,
pozdrawiam AdrianSmith
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Świąteczno noworoczne postanowienie
Mi wystarczy jak w końcu ćmiki rzuce, chyba coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji.
- SODOMOUSE
Arek, to nieuleczalne, też tak myślałem , wyznaczając różne daty w życiu,wydarzenia....były lata ostatnie,po wyleczeniu:) gdy kupowałem po 2o-3o płyt w roku....ALE ostatnie dwa miesiące kupiłem z 3oo nośników, Finlandia na bieżąco, teraz doszedła :) jeszcze Szwecja, praktycznie tylko nowości, z bleka metala, bo mnie to cieszy na duszy po prostu....i jest to zwyczajnie w anty trendzie, tego zjebanego forume co raz bardziej, gdzie tylko dżezy,hiphopy i inne KornoSlipknoty...AdrianSmith pisze: Może dzielenie tą informacją to totalny debilizm , ale czułem taka potrzebę ,
pozdrawiam AdrianSmith
sorry ,że tak edytuje tego postunia ,ale konsumuje alkohola w dźwięki muzyki, a to nie jest dobra odżywka dla logiki klepania w klawiaturę tego plastiku.
Ostatnio zmieniony 27-12-2016, 20:05 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 4 razy.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- weteran forumowych bitew
Polecam.Ja po 12 latach palenia nie palę od 10 miesięcy.Harlequin pisze:Mi wystarczy jak w końcu ćmiki rzuce, chyba coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji.
-
- w mackach Zła
od nowa kupujesz ? .....kurwa nie załamuj mnieSODOMOUSE pisze:Arek, to nieuleczalne, też tak myślałem , wyznaczając różne daty w życiu,wydarzenia....były lata, gdy kupowałem po 2o-3o płyt w miesiącu....ostatnie dwa miesiące kupiłem z 3oo nośników, Finlandia na bieżąco, teraz doszedła :) jeszcze Szwecja, praktycznie tylko nowości, z bleka metala, bo mnie to cieszy na duszy po prostu....i jest to po prostu anty trendzie, tego zjebanego forume co raz bardziej, gdzie tylko dżezy,hiphopy i inne KornoSlipknoty...AdrianSmith pisze: Może dzielenie tą informacją to totalny debilizm , ale czułem taka potrzebę ,
pozdrawiam AdrianSmith
- Plastek
- Kontakt:
Wróciłem do palenia po 5 latach przerwy i palę coraz więcej. W nowym roku mam zamiar palić jeszcze więcej, bardzo lubię papierosy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Harlequin
Rzucałeś posiadając paczkę fajek czy nie posiadając żadnych fajek?PureHate pisze:Polecam.Ja po 12 latach palenia nie palę od 10 miesięcy.Harlequin pisze:Mi wystarczy jak w końcu ćmiki rzuce, chyba coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji.
- HSVV
- w mackach Zła
wyprzedałem kolekcję jakieś 2 lata temu (może ze 150 płyt tego było i DVD) - jedna z lepszych decyzji życia. przestało mi to sprawiać radość, po prostu, nie potrzebuję kolekcji, nie imponuje mi gruba warstwa plastikowo-tekturowych pudełek pokrywających ścianę, a osób, które kupują po kilka, czasem kilkanaście/dziesiąt wersji jednego wydawnictwa, nie rozumiem i nie chce rozumieć. gdybym przystąpił do wyprzedawania płyt mając kolekcję >1000 wydawnictw, to bym zapłakał z rozpaczy. wolę słuchać z legalnych serwisów streamingowych, bandcampów, etc. obecnie. jak chcę wesprzeć zespół, to wolę kupić merch i iść na koncert, więcej korzyści z tego ma.
i tak, piszę to z perspektywy osoby, która jarała się magią oryginałów. jak wszyscy wokół mieli już ipady i inne wynalazki, ja jeszcze dumnie z walkmanem/discmanem popierdalałem. czekałem cierpliwie tygodniami na dostawę płyt, które kupiłem za cierpliwie odkładane pieniądze, którą znajomi w tym czasie przepierdalali na alko i imprezy. a jak płyta przyszła, to przez miesiąc, 5x dziennie słuchałem. magia się ulotniła jednak i nie było sensu tego dalej trzymać.
także osobiście wtóruję postanowieniu
i tak, piszę to z perspektywy osoby, która jarała się magią oryginałów. jak wszyscy wokół mieli już ipady i inne wynalazki, ja jeszcze dumnie z walkmanem/discmanem popierdalałem. czekałem cierpliwie tygodniami na dostawę płyt, które kupiłem za cierpliwie odkładane pieniądze, którą znajomi w tym czasie przepierdalali na alko i imprezy. a jak płyta przyszła, to przez miesiąc, 5x dziennie słuchałem. magia się ulotniła jednak i nie było sensu tego dalej trzymać.
także osobiście wtóruję postanowieniu
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Ascetic
-
- weteran forumowych bitew
Jak postanowiłem rzucać miałem paczkę nową cameli kupioną.Spontanicznie kupiłem desmoksan,fajki wyjebałem do śmieci i nie paliłemHarlequin pisze:Rzucałeś posiadając paczkę fajek czy nie posiadając żadnych fajek?PureHate pisze:Polecam.Ja po 12 latach palenia nie palę od 10 miesięcy.Harlequin pisze:Mi wystarczy jak w końcu ćmiki rzuce, chyba coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji.
- Plastek
- Kontakt:
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Ascetic
Bartosz, jeszcze o Oi zapomniałeś napisać ;-)SODOMOUSE pisze:Arek, to nieuleczalne, też tak myślałem , wyznaczając różne daty w życiu,wydarzenia....były lata, gdy kupowałem po 2o-3o płyt w miesiącu....ostatnie dwa miesiące kupiłem z 3oo nośników, Finlandia na bieżąco, teraz doszedła :) jeszcze Szwecja, praktycznie tylko nowości, z bleka metala, bo mnie to cieszy na duszy po prostu....i jest to zwyczajnie w anty trendzie, tego zjebanego forume co raz bardziej, gdzie tylko dżezy,hiphopy i inne KornoSlipknoty...AdrianSmith pisze: Może dzielenie tą informacją to totalny debilizm , ale czułem taka potrzebę ,
pozdrawiam AdrianSmith
lys på slutten av lys
- Harlequin
Yhy, czyli kolejny, któremu udało sie z Desmoxanem lub TabexemPureHate pisze:Jak postanowiłem rzucać miałem paczkę nową cameli kupioną.Spontanicznie kupiłem desmoksan,fajki wyjebałem do śmieci i nie paliłem
- HSVV
- w mackach Zła
wszystko ładnie pięknie, że żyjesz w swoim oldschoolowym światku, nikt Ci nie broni i nikt się do tego nie dopierdala, więc daj innym słuchać czego chcą i z jakich nośników chcą. a trend słuchania jazzów i innych gatunków chyba towarzyszy temu forum od niemal samego początku, patrząc po datach założenia tematów związanych z muzyką nie-metalową, więc nie rozumiem w czym problem.SODOMOUSE pisze:Arek, to nieuleczalne, też tak myślałem , wyznaczając różne daty w życiu,wydarzenia....były lata, gdy kupowałem po 2o-3o płyt w miesiącu....ostatnie dwa miesiące kupiłem z 3oo nośników, Finlandia na bieżąco, teraz doszedła :) jeszcze Szwecja, praktycznie tylko nowości, z bleka metala, bo mnie to cieszy na duszy po prostu....i jest to zwyczajnie w anty trendzie, tego zjebanego forume co raz bardziej, gdzie tylko dżezy,hiphopy i inne KornoSlipknoty...AdrianSmith pisze: Może dzielenie tą informacją to totalny debilizm , ale czułem taka potrzebę ,
pozdrawiam AdrianSmith
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie