wpiepsza pierogiOłówkiiiii pisze:Gdzie jest Plastek? Za dużo tu słodzenia..
DEATH LIKE MASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATH LIKE MASS
Poro
- nicram
A to postaram się go zastąpić. Oczywiście tak jak w przypadku Smętnych dróg - przeciętne gówno, jakoś tak na pierwszy rzut ucha - IV liga. Nie mówiąc o tragicznym wokalu, co zresztą bdb kolega tomaszm już zauważył.Ołówkiiiii pisze:Gdzie jest Plastek? Za dużo tu słodzenia..
all the monsters will break your heart
- Orkan
- świeżak
+1Ołówkiiiii pisze:Za dużo tu słodzenia..
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Ech... nicram, wytłumaczę Ci to krótko, bo nie mam czasu się rozwodzić - STYL, mówi Ci coś to słowo?nicram pisze:A to postaram się go zastąpić. Oczywiście tak jak w przypadku Smętnych dróg - przeciętne gówno, jakoś tak na pierwszy rzut ucha - IV liga. Nie mówiąc o tragicznym wokalu, co zresztą bdb kolega tomaszm już zauważył.Ołówkiiiii pisze:Gdzie jest Plastek? Za dużo tu słodzenia..
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- nicram
Kojarzę takie pismo dla kobiet: http://www.styl.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; :-)
all the monsters will break your heart
- babayaga
- rozkręca się
No jakoś bez rewelacji ten utwór. Kompozycyjnie ok, ale coś mi nie pasuje w miksie - wokal jest za słabo słyszalny, momentami gitary gdzieś giną. W tym kontekście to daleko w tyle za "krętymi drogami".
Ale jestem ciekaw całości. Zobaczymy.
Ale jestem ciekaw całości. Zobaczymy.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
lepszej rekomendacji nie trzeba :*nicram pisze: A to postaram się go zastąpić. Oczywiście tak jak w przypadku Smętnych dróg - przeciętne gówno, jakoś tak na pierwszy rzut ucha - IV liga. Nie mówiąc o tragicznym wokalu, co zresztą bdb kolega tomaszm już zauważył.
- Orkan
- świeżak
Nie w produkcji problem, acz w kawałku, który jest zwyczajnie ok, ale do spustów bardzo daleko.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
+666nicram pisze:A to postaram się go zastąpić. Oczywiście tak jak w przypadku Smętnych dróg - przeciętne gówno, jakoś tak na pierwszy rzut ucha - IV liga. Nie mówiąc o tragicznym wokalu, co zresztą bdb kolega tomaszm już zauważył.Ołówkiiiii pisze:Gdzie jest Plastek? Za dużo tu słodzenia..
- Sybir
Jak nicram coś "poleci", to nie ma chuja we wsi :D Musowo muszę sprawdzić ten numer, jak tylko będę miał wolną chwilę. Kręte drogi były całkiem w pytkę, choć zbroi nie musiałem oddawać do płatnerza ani też giermkowi do ochędożenia.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- tomder
- zaczyna szaleć
Dobre przecietne gówno odpalam przynajmniej raz w tygodniunicram pisze:A to postaram się go zastąpić. Oczywiście tak jak w przypadku Smętnych dróg - przeciętne gówno, jakoś tak na pierwszy rzut ucha - IV liga. Nie mówiąc o tragicznym wokalu, co zresztą bdb kolega tomaszm już zauważył.Ołówkiiiii pisze:Gdzie jest Plastek? Za dużo tu słodzenia..
- COFFIN
Tak z ciekawości - na czym tego słuchałeś?:) Parę razy już się zakręcił u mnie ten numer i jak dla mnie wszystko jest na miejscu. Podejrzewam, że z CD, na normalnym sprzęcie efekt będzie zdecydowanie lepszy, ale i dzisiaj, gdy podłączyłem głośniki do kompa wylała się smoła.babayaga pisze:No jakoś bez rewelacji ten utwór. Kompozycyjnie ok, ale coś mi nie pasuje w miksie - wokal jest za słabo słyszalny, momentami gitary gdzieś giną.
'Come the Blessed Madness'
-
- weteran forumowych bitew
ejakulat ci sie wylal, kawalek dosc mocno przecietny
- COFFIN
Chyba ejakulatów nie czytałeś. Przypomina mi się to samo pierdolenie, jak w momencie ukazania się zajawki z "Krętych Dróg' - słabe, nic ciekawego itd. A jakiś czas później już zmieniona melodia. Mnie się ten numer podoba, nie ma mowy o jakimś geniuszu, ale poziom trzyma i słucha się dobrze, bo jest odpowiednia atmosfera, której szukam w tego typu muzyce.
- babayaga
- rozkręca się
Nigdy niczego nie słucham na laptopowych głośniczkach - pierdziawkach. :) Dźwięk u mnie idzie z laptopa do zewnętrznej karty muzycznej, która jest podpięta do całkiem ok wieży (+ subwoofer) :D.COFFIN pisze:Tak z ciekawości - na czym tego słuchałeś?:) Parę razy już się zakręcił u mnie ten numer i jak dla mnie wszystko jest na miejscu. Podejrzewam, że z CD, na normalnym sprzęcie efekt będzie zdecydowanie lepszy, ale i dzisiaj, gdy podłączyłem głośniki do kompa wylała się smoła.babayaga pisze:No jakoś bez rewelacji ten utwór. Kompozycyjnie ok, ale coś mi nie pasuje w miksie - wokal jest za słabo słyszalny, momentami gitary gdzieś giną.
Chciałem poczekać na cd, ale jeszcze kilka razy przesłuchałem i już mi gitary nie giną. To była pewnie kwestia osłuchania, biję się w mą wątłą pierś. :D.
Natomiast jeśli chodzi o wokale to dalej twierdzę, że są słabo słyszalne. Może to coś ze mną, ale nie rozumiem co tam MotD śpiewa. Na 'krętych drogach' było z tym znacznie lepiej, nawet bez tekstów w ręce można zrozumieć.
Ogólnie z każdym przesłuchaniem bardziej mi się podoba. Ale teraz już nie będę więcej słuchać z netu i poczekam, żeby posłuchać jak bozia przykazała na CD.
- COFFIN
Skoro ma być
To jak dla mnie ten kawałek to potwierdza. A w kontekście całości może być z nim, jak z 'Darem', który udostępniony przed premierą wcale nie był najlepszym na krążku.Sova pisze:
jeszcze bardziej gęsto, duszno i piekielnie.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jak początek numeru po prostu łamie kości, tak później jest... jedynie ok. Do obadania w przyszłości.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- maciek z klanu
nicram pisze:Kojarzę takie pismo dla kobiet: http://www.styl.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; :-)
uwaga ostatnio na jakiejs stacji widzialem twoj styl dla mezczyzn, albo to bylo elle. nie kupilem jestem hetero.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
kawalek spoko, ale brzmienie z dupy. cos czuje ze z "no solace"
niech to miejsce niebawem zniknie
- SATYROS
- w mackach Zła
Kolega słucha takiej muzyki z subwoofer-em? To się nie dziwię, że cienko słychać.babayaga pisze:Nigdy niczego nie słucham na laptopowych głośniczkach - pierdziawkach. :) Dźwięk u mnie idzie z laptopa do zewnętrznej karty muzycznej, która jest podpięta do całkiem ok wieży (+ subwoofer) :D.COFFIN pisze:Tak z ciekawości - na czym tego słuchałeś?:) Parę razy już się zakręcił u mnie ten numer i jak dla mnie wszystko jest na miejscu. Podejrzewam, że z CD, na normalnym sprzęcie efekt będzie zdecydowanie lepszy, ale i dzisiaj, gdy podłączyłem głośniki do kompa wylała się smoła.babayaga pisze:No jakoś bez rewelacji ten utwór. Kompozycyjnie ok, ale coś mi nie pasuje w miksie - wokal jest za słabo słyszalny, momentami gitary gdzieś giną.
Chciałem poczekać na cd, ale jeszcze kilka razy przesłuchałem i już mi gitary nie giną. To była pewnie kwestia osłuchania, biję się w mą wątłą pierś. :D.
Natomiast jeśli chodzi o wokale to dalej twierdzę, że są słabo słyszalne. Może to coś ze mną, ale nie rozumiem co tam MotD śpiewa. Na 'krętych drogach' było z tym znacznie lepiej, nawet bez tekstów w ręce można zrozumieć.
Ogólnie z każdym przesłuchaniem bardziej mi się podoba. Ale teraz już nie będę więcej słuchać z netu i poczekam, żeby posłuchać jak bozia przykazała na CD.
Polecam zwykłe stereo, a nie jakieś wynalazki.