tak to i ja mam pomimo zagrywania się w FFVII i FFVIII, Fallout 2 FOREVER KURWA!PureHate pisze:No ja tak mam z pierwszymi Fallout"ami są dla mnie nie do przebicia i dla mnie właśnie to zawsze będzie taki RPG z prawdziwego zdarzenia no i jeszcze Baldurs Gate.Only_True_Believers pisze:moim zdaniem różnice w stosunku do zachodnich erpegów są tak duże, że jeżeli nie polubiłeś jrpg za dzieciaka to juz potem po prostu za późno. Są zbyt specyficzne.PureHate pisze:Nigdy nie udało mi się zmusić do zagrania w Final Fantasy ten mangowy wygląd postaci skutecznie mnie odrzucał.Pamiętam jak pod koniec lat 90 był ostry hype na tą grę ,że to RPG przez duże R mimo to nie dałem rady.
Głosowanie - Najlesza gra AAA 2016 r.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: Głosowanie - Najlesza gra AAA 2016 r.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Pierwsze trzy Finale w oryginalnych portach wcale nie wyglądają mangowo (po prostu D&D ze steampunkowym zacięciem),remaki tylko trochę, Final Fantasy Tactics to jedna z top 5 najlepszych taktycznych gier RPG w historii, do tego jest wchuj mroczna i okrutna + posiada skrypt pisany w staroangielskim. FF6 jest mangowy ale customizacja, otwarty świat, ilość osób do rekrutacji i plot twist powala, wspaniały RPG i również mus dla fanów gatunku.PureHate pisze:Nigdy nie udało mi się zmusić do zagrania w Final Fantasy ten mangowy wygląd postaci skutecznie mnie odrzucał.Pamiętam jak pod koniec lat 90 był ostry hype na tą grę ,że to RPG przez duże R mimo to nie dałem rady.
To o czym piszem to gejoza i romanse w jakie seria przekształciła się w części siódmej. Z tych nowych mnie interesuje tylko XII, reszta to chujnia i nie ma nic wspólnego z prawdziwymi Finalami. W FFXV nie grałem ale gameplay totalnie odrzuca.
Yare Yare Daze
-
- weteran forumowych bitew
dark souls, dishonored, ffxv
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;