BLASPHEMY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Re: BLASPHEMY
ten zespół to kupa , podobnie jak beherit hahahaha
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba pomerdało Ci się z Behemotem?
Takie Blasphemy nie potrzebuje czarnego konfetti, żeby rozpierdolić na koncercie.
Takie Blasphemy nie potrzebuje czarnego konfetti, żeby rozpierdolić na koncercie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
taki pan nergal biega w koszulce blasphemy tak więc coś tu nie halo, mylisz pojęcia i spierdalaj do fryzjeratrup pisze:Chyba pomerdało Ci się z Behemotem?
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
No własnie ostatnio na Netherlands Deathfest raczej cienko zagrali.trup pisze:Takie Blasphemy nie potrzebuje czarnego konfetti, żeby rozpierdolić na koncercie.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
a kiedy oni zagrali dobrze ? ja pierdole kult z dupy, nie nagrają już żadnej płyty bo nie potrafią grać i nadal będą robić deskorolki i inne bzdury
- hcpig
Obie płyty studyjne i demo są bardzo dobre, wiadomo teraz to tylko marketing i jakaś niby płodzona w bólach płyta widmo ale jak taki FAOD musiał niszczyć w 1990 roku.
Yare Yare Daze
- Ascetic
przede wszystkim wpływ na całe zastępy starych i nowych zespołów. na pewną stylistykę/ estetykę.

"ZT" no: 71 i 72

"ZT" no: 71 i 72
lys på slutten av lys
Możesz mi wierzyć na słowo. Niszczył jak sam skurwysyn.hcpig pisze:...ale jak taki FAOD musiał niszczyć w 1990 roku.
- hcpig
Mnie tylko ciekawi czy ktoś to w ogóle wiązał z blackiem, przeglądając ziny widziałem głownie określenia death/doom czy nawet grind.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Re: _______________BLASPHEMY_______________
To oczywiste.Triceratops pisze:ROSS BAY CULT ETERNAL
woodpecker from space
"Czyste" określenie black metal w tamtym czasie nie padło, a przynajmniej ja nie pamiętam. Zawsze była to jakaś wymyślna zbitka, wzorem pseudonimusów. Przykładowo Black Death Doom Desecration Metal. To robiło większe wrażenie, inna sprawa, że trudno przeciwko takiemu określeniu protestować, nawet dzisiaj.hcpig pisze:Mnie tylko ciekawi czy ktoś to w ogóle wiązał z blackiem, przeglądając ziny widziałem głownie określenia death/doom czy nawet grind.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
nijaki ten żart stary herbatnikuTriceratops pisze:To oczywiste.Triceratops pisze:ROSS BAY CULT ETERNAL
Zawsze myślałem, że grają holocaust metal. fuck.535 pisze:"Czyste" określenie black metal w tamtym czasie nie padło, a przynajmniej ja nie pamiętam. Zawsze była to jakaś wymyślna zbitka, wzorem pseudonimusów. Przykładowo Black Death Doom Desecration Metal. To robiło większe wrażenie, inna sprawa, że trudno przeciwko takiemu określeniu protestować, nawet dzisiaj.hcpig pisze:Mnie tylko ciekawi czy ktoś to w ogóle wiązał z blackiem, przeglądając ziny widziałem głownie określenia death/doom czy nawet grind.
-
To prawda, bo mnie rozłożył, ale pamiętam wielu, którzy byli rozczarowani, bo uznali ten album za o wiele słabszy od demówki.535 pisze:Możesz mi wierzyć na słowo. Niszczył jak sam skurwysyn.hcpig pisze:...ale jak taki FAOD musiał niszczyć w 1990 roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- COFFIN
Nie przeszkadzało?;)Karkasonne pisze: Zawsze myślałem, że grają holocaust metal. fuck.
'Come the Blessed Madness'
A w czym miało przeszkadzać, jak tego szumu nawet nie słucham?;)COFFIN pisze:Nie przeszkadzało?;)Karkasonne pisze: Zawsze myślałem, że grają holocaust metal. fuck.
-
- postuje jak opętany!
Dosyć ciekawa opinia. Posiadam podobną.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Triceratops pisze:To oczywiste.Triceratops pisze:ROSS BAY CULT ETERNAL
kto nie kuma takich oczywistosci to nie wiem czego szuka na forume metalowe.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- zahartowany metalizator
Jakim cudem ja się pytam?Pacjent pisze:wielu, którzy byli rozczarowani, bo uznali ten album za o wiele słabszy od demówki.535 pisze:Możesz mi wierzyć na słowo. Niszczył jak sam skurwysyn.hcpig pisze:...ale jak taki FAOD musiał niszczyć w 1990 roku.
Celem życia nie jest przeżycie.