Panie te 310 koni przy tej masie trzreba okiełznać:) Radziłbym Ci jazdę próbną bo przesiadka z 165 konnego silnika może być sporym zaskoczeniem:) A sam samochód fajny a co do Focusa to musiałeś trafić na wadliwy egzemplarz bo one raczej do awaryjnych nie należą.Only_True_Believers pisze:Panowie, ja miałem forda od nowości, co roku nowa awaria, i na dodatek wyczuł jak go chciałem sprzedać, i popsuł sobie silnik.... pozatym focus st to jakies 160-170 tys a civic R 145 no i te rury ze spojlerem :
Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Motoryzacja ogółem
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
łod czego są mażenia
łod czego są mażenia
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
Jestem rozjebion. Najpiękniejsza limuzyna jakie widziały moje przepite oczy. Kosmos stylistyka, naprawdę się projektanci Audi postarali. Premiera 2017

- pr0metheus
- zahartowany metalizator
a to pewne,czy concept? jesli tak ma wygladac to widoczne rozwiniecie stylizacji z r8. piekna fura
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Pewne, świetnie wyglądapr0metheus pisze:a to pewne,czy concept? jesli tak ma wygladac to widoczne rozwiniecie stylizacji z r8. piekna fura
- Castor
- weteran forumowych bitew
Opłaca się do kilkunastoletniego auta kupować nówki opony? Czy lepiej wziąć te bieżnikowane za pół ceny?

- Nerwowy
Wszystko zależy co to za auto i jak oraz w jakich warunkach jest użytkowane (trasa / miasto). Chociaż akurat opony to jedna z ostatnich rzeczy, na których bym przycebulował jak już. Weź jakieś podstawowe Dębice czy inne Barumy i będziesz miał spokój ;pCastor pisze:Opłaca się do kilkunastoletniego auta kupować nówki opony? Czy lepiej wziąć te bieżnikowane za pół ceny?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
ja zawsze brałem nówki. czy to jest jakiś wielki wydatek? nie sądzę, a przynajmniej masz pewnośćCastor pisze:Opłaca się do kilkunastoletniego auta kupować nówki opony? Czy lepiej wziąć te bieżnikowane za pół ceny?
-
Wymieniłem się samochodem z kolegą z pracy. Dałem mu swoje audi a jeżdże nową piątką(raptem 6 tysięcy przejechane), dokładnie taką jak na zdjęciu, w 3litrowym dislu, automat, nawet jabany ma klamki podświetlane:) Fajny samochód ale wolę jednak pazur audi i zostanę przy tej marce. Automat zajebista sprawa, ależ kurwa bylem w błędzie, fajne jest to że mogę zmienić tryb pracy na dynamiczny. Wtedy jest wpierdol. Na czym to polega? Ktoś wie jak to się nazywa i na czym to polega? Jak wygląda sprawa tuningu i podkręcania silnika przy automacie? Tuning mechaniczny czy chip-tunig? Można , nie można? ja bym chciał sobie w przyszłym roku sprawić coś w 3litrowym silniku ale automat. Można kręcić takie silniki? Oczywiście mowa o dislu.

- pr0metheus
Daj se siana z dieslami. A tuning diesla to już wogole
-
Disle da sie kręcic i to całkiem przyzwoicie, ja sam swojego podkręciłem do 300 koni przy trzylitrowym silniku 240-konnym to jest zupełnie inny samochód jak przed zmianą oprogramowania. Ale możliwe ,że benzyniaki się bardziej do tego nadają.
Najlepszy fachman na Ślunsku znany szerzej jako Aligator
http://www.dynosoft.pl/
Prometeo a Ty w Volvo przy automacie masz też zmianę trybu pracy silnika tak jak w tu w BWM z Comfort gdzie pojazd jest ospały i mułowaty na Dynamic? Silnik pracuje na innych obrotach, uruchamia jakieś ukryte pokłady mocy. Ja jestem laikiem bo to pierwszy automat którym jeżdżę ale coś takiego w automatach to standard?
Tu podkręcony disel na 370 km!
O kurwa
[youtube][/youtube]
Najlepszy fachman na Ślunsku znany szerzej jako Aligator
http://www.dynosoft.pl/
Prometeo a Ty w Volvo przy automacie masz też zmianę trybu pracy silnika tak jak w tu w BWM z Comfort gdzie pojazd jest ospały i mułowaty na Dynamic? Silnik pracuje na innych obrotach, uruchamia jakieś ukryte pokłady mocy. Ja jestem laikiem bo to pierwszy automat którym jeżdżę ale coś takiego w automatach to standard?
Tu podkręcony disel na 370 km!
O kurwa
[youtube][/youtube]
- pr0metheus
No tak, jest tryb sportowy, wtedy wyłącza się ten zjebany start/stop i przy przyspieszeniu pracuje na wyższych obrotach. Jak to testowałem to właśnie wtedy 10 pkt zarobiłem :)
Mówiłem Ci ze jak wsiądziesz na automat to już nie wrócisz do manualna:)
Mówiłem Ci ze jak wsiądziesz na automat to już nie wrócisz do manualna:)
-
Hihi jutro oddaje samochód i wracam do manuala. Ale automat zajebisty i miałeś rację:)
-
Mój dyrektor sprzedaży z pracy kupił sobie nowego Grand Cheeroke i nie omieszkałem go przetestować. Piękne auto, duże gabaryty ale przyjemność z jazdy kosmos. Bajka na każdy teren, jestem w tym samochodzie zakochany. Disel 3litrowy, automat, napęd na cztery no cudo po prostu i właśnie taki czerwony z pazurem na ksenonach

- Nerwowy
Wieś tańczy i śpiewa :D.
-
Hehe mi się podoba, jak samochód to czerwony albo biały:)
- Nerwowy
Kolor to akurat najmniejszy problem. Fatalne są te nowe Jeepy od kiedy przejął ich FIat ;D.
-
A co konkretnie masz na myśli? Awaryjność?
- Nerwowy
Stylistykę. Awaryjność to jeszcze się okaże dopiero.