CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CULTES DES GHOULES
Tak mnie wczoraj naszło po przemyśleniach, Ciekawe ile w przypadku Coven zadziałała magia nazwy i kultu. Ciekawe jaki byłby odbiór gdyby taką płytę nagrał zespół mało znany np z Litwy :))
Aha i co do mojej opini o tej plycie. Nigdzie nie napisałem, że Coven jest zły, czy cos w tym stylu. Twierdze, że przez lepsze wokale mógłbyć dużo lepszy. Ale nie mam wątpliwości, że to najsłabszy długograj CDG.
Aha i co do mojej opini o tej plycie. Nigdzie nie napisałem, że Coven jest zły, czy cos w tym stylu. Twierdze, że przez lepsze wokale mógłbyć dużo lepszy. Ale nie mam wątpliwości, że to najsłabszy długograj CDG.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz
prawdą jest.krov pisze:Czy prawdą aby jest, iże:
miałoby się ukazać?Cultes des Ghoules / Sepulchral Zeal 10''EP - Split
- babayaga
- rozkręca się
Na winylu tylko?Sova pisze:prawdą jest.krov pisze:Czy prawdą aby jest, iże:
miałoby się ukazać?Cultes des Ghoules / Sepulchral Zeal 10''EP - Split
-
- postuje jak opętany!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Gall
- weteran forumowych bitew
Mam nadzieję, że nie będzie ściśle limitowany i na luzaku będzie można go wyrwać.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Gall pisze:Mam nadzieję, że nie będzie ściśle limitowany i na luzaku będzie można go wyrwać.

- Gall
No jakbyś mi gromnicą jebnął ;]
Chodzi mi o to, żeby nie rozeszło się to to w 5 minut od wypuszczenia wiadomości o preorderze.
Chodzi mi o to, żeby nie rozeszło się to to w 5 minut od wypuszczenia wiadomości o preorderze.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
pięć minut może nie, ale piętnaście ?? :)
a na luzaku to pewnie będzie można wyrwać od januszy biznesu na allegro kilka razy drożej :)
a na luzaku to pewnie będzie można wyrwać od januszy biznesu na allegro kilka razy drożej :)
-
- zaczyna szaleć
1 zamówienie = 1 osoba. Jak się komuś nie podoba - wypierdalać.
- Gall
Bądź człowiek. Dorzuć ze 30 sekund ;)
No właśnie, interesów z tymi januszami wolałbym uniknąć. Zresztą chuj w to. Pożyjem - uwidim.
No właśnie, interesów z tymi januszami wolałbym uniknąć. Zresztą chuj w to. Pożyjem - uwidim.
Przeszło mi to przez myśl, ale bawić się w reglamentację? Nie te czasy, jakby ;)krov pisze:1 zamówienie = 1 osoba. Jak się komuś nie podoba - wypierdalać.
hihihikrov pisze:1 zamówienie = 1 osoba. Jak się komuś nie podoba - wypierdalać.

- Sova
- rasowy masterfulowicz
taki jest plan. Jeśli oprócz czarnego winyla, będzie tez kolor, to wtedy jak najbardziej 1 osoba - 1 LP, bez wyjątków.Gall pisze:Mam nadzieję, że nie będzie ściśle limitowany i na luzaku będzie można go wyrwać.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
strona CdG, to utwór nagrany w 2002 roku, czyli wiadoma sesja.
Nie strasz pan, bo całemi rodzinami bedo zamawiać spekulanty jedne.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
masz info wyżejCOFFIN pisze:Juz pewnie mówiłem, że nie lubię splitów:D Co tam za materiał będzie? Jeśli dobrze kojarzę, to coś jakiś czas temu nagrane?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
jakie inne wyjście? zamówienia listami? oo, to nie jest głupie ;)535 pisze:Nie strasz pan, bo całemi rodzinami bedo zamawiać spekulanty jedne.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No właśnie zauważyłem. Tak myślałem.Sova pisze:masz info wyżejCOFFIN pisze:Juz pewnie mówiłem, że nie lubię splitów:D Co tam za materiał będzie? Jeśli dobrze kojarzę, to coś jakiś czas temu nagrane?
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
kurdelebele, nie rozumię :(za mało wypiłem?535 pisze:hihihikrov pisze:1 zamówienie = 1 osoba. Jak się komuś nie podoba - wypierdalać.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Ja nie wiem, jaka to sesja z 2002r.?Sova pisze:strona CdG, to utwór nagrany w 2002 roku, czyli wiadoma sesja.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.