IN FLAMES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: IN FLAMES
Nie, nie Linkin Park. To brzmi jak b -side z ostatniej sesji Slipknot.
Nie słyszałem nigdy żadnej płyty, ale na młodszych od nas metaluchów w koszulkach śmiesznometalowych wołaliśmy właśnie inflejmsy.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no już jest
kto pierwszy sie odważy ? ;)
kto pierwszy sie odważy ? ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
- postuje jak opętany!
Dziecięce chórki, autotune w utworze tytułowym...nie nie nie.
Jeszcze "Sounds of the Playground Fading" to był kawał dobrze brzmiącego, rockowego grania podlanego amerykańskim sosem. Tutaj nie ma już czego bronić.
Jeszcze "Sounds of the Playground Fading" to był kawał dobrze brzmiącego, rockowego grania podlanego amerykańskim sosem. Tutaj nie ma już czego bronić.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
Słyszałem w Rzeźni jeden numer z miesiąc temu. Powiem krótko. Napisać, że to jest gówno, to nic nie napisać. Nie wiem, czy da się w ogóle nagrać i wydać coś gorszego.
- Lukass
- zahartowany metalizator
A kiedyś to był nawet dość zacny band. Weźcie na przykład to:Karkasonne pisze:Nie słyszałem nigdy żadnej płyty, ale na młodszych od nas metaluchów w koszulkach śmiesznometalowych wołaliśmy właśnie inflejmsy.
[youtube][/youtube]
W ogóle do "Whoracle" mam szczególny sentyment, z przyjemnością raz na rok sobie odpalę i wysłucham bez bólu zębów. Przyjemne, bez zadęcia, i dla fanów melodyjnej Szwecji, i miłośnicy heavy coś znajdą dla siebie (ja akurat się nie zaliczam, a i tak lubię). Było to, niestety, dwadzieścia lat temu, a później już tylko gorzej.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żułek

miałem olać ale jak się przyjrzałem tytułom coś mnie tkneło
sie okazuje że nowa epka jest z coverami :) a ja lubie coverki ;)
Depeche, Alicja, NIN i Chris Isaak
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Hellion
- w mackach Zła
Sprawdziłem...
Cala ta epka nadaje się do tematu najgorsze covery, a down in the hole może śmiało być na szczycie tego zestawienia.
Straszne łajno.
Cala ta epka nadaje się do tematu najgorsze covery, a down in the hole może śmiało być na szczycie tego zestawienia.
Straszne łajno.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
mało inteligentny ten utwór jak na takich weteranów.Żułek pisze:[youtube][/youtube]
bida. ogółem dziś nastała nieprzyjemna moda na Depeszów i za miesiąc, dwa okaże się, że każdy jest i był fanbojem od zawsze.
- Hellion
- w mackach Zła
Akurat In Flames jakieś 20 lat temu już zrobiło cover DM, takze w ich przypadku chyba nie chodzi o modę;-)
- dzik
Tak. Pierwsze trzy to zajebiste płytki, 4 i 5 niezłe. Reszta to chujnia.hcpig pisze:Ale 'The Jester's Race' szanujecie?
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek
mi sie tam akurat ta epka podoba :)
"Jesteśmy fanami Depeche Mode odkąd skończyliśmy 10 lat. Zabranie się za własną interpretację 'It's No Good' ukazało nam inne oblicze tego utworu - nabrało nowego znaczenia. Do tego stopnia utożsamiamy się z tekstem i mocą tego utworu, iż czujemy, że sami moglibyśmy go napisać. To zespół, który zawsze podziwialiśmy. Dorastając, słuchało się albo popu, klawiszowego grania, albo rocka, i choć jesteśmy metalową grupą, Depeche Mode było dla nas dużą inspiracją przy wykorzystywaniu elektronicznych pierwiastków w naszej obecnej muzyce" - i wszystko jasne ;)Hellion pisze:Akurat In Flames jakieś 20 lat temu już zrobiło cover DM, takze w ich przypadku chyba nie chodzi o modę;-)
- sho
- zaczyna szaleć
czy ktoś kojarzy czy te wersje "live" wyszły na CD? gdzieś to kojarzę z jakiegoś DVD, ale nie wiem czy wyszło jako pliki audio, ktoś kojarzy, może pomóc?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- świeżak
Wydaje mi się że były one na jakimś limitowanym wydaniu płyty "Come Clarity" z płytą DVD. Ale nie jestem w 100% pewien.sho pisze:czy ktoś kojarzy czy te wersje "live" wyszły na CD? gdzieś to kojarzę z jakiegoś DVD, ale nie wiem czy wyszło jako pliki audio, ktoś kojarzy, może pomóc?
- sho
- zaczyna szaleć
dokładnie o to mi chodziło, dzięki!Knuropatwa pisze:Wydaje mi się że były one na jakimś limitowanym wydaniu płyty "Come Clarity" z płytą DVD. Ale nie jestem w 100% pewien.sho pisze:czy ktoś kojarzy czy te wersje "live" wyszły na CD? gdzieś to kojarzę z jakiegoś DVD, ale nie wiem czy wyszło jako pliki audio, ktoś kojarzy, może pomóc?
-
- rozkręca się
Zawsze miałem wyjebane na ten zespół, bo jest chujowy, a te covery to syf.
- Żułek
nowa płyta w marcu, dla odważnych nowe kawałki ;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- vicek
wole nowsze amon amarth