Japierdole ale prostolinijne gówno.Żułek pisze:[youtube][/youtube]
pierdu pierdu a tu nowy numer
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VADER
przepiękne. Plasfodeur,czy to zdanie nie bije cię w oko? jest to poezja.83koper83 pisze: Teraz produkuje muzykę do windy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
Sedno.83koper83 pisze:Idę se zapodać huragan 'De Profundis'. Vader grał niegdyś siłami natury. Teraz produkuje muzykę do windy.
Typowy vaderburger bez polotu co jest w sumie smutne, bo ostatnia płyta była fajna. Zachowawcza i drugoligowa, ale z ogniem, dobrze sie tego słuchało. A te nowe numery i epka to znów jest sraka.
Trudno, niech spierdalają. Mam nadzieję, że koncertowo będzie ok, ostatnio było bdb, to licze że i teraz przyfasolą jak należy.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- zahartowany metalizator
bardzo mi się podoba powyższe podejście. nie ma wazeliny i nie ma krytykanctwa, swoje nagrali - i powinni dawno odpuścić - i za to im szacunek. dziwi mnie bardziej taka stronniczość niby-fanów, którym jak wiatr zawieje. a najśmiesniejsze to ciśnięcie przez gości, którzy mają niejedno za uszami i sami nie raz i nie dwa błaźnili się bardziej, niż pan Peter. konkludując: jego cyrk, jego małpy, ale takie dworowanie sobie z gościa - swoją drogą, postąpiłbym pewnie podobnie, dla zasady - przy jednoczesnej akceptacji pierdolenia o afirmacji życia, wierzeniu w Szatana i noszenia młota na szyi to jest kurwa żenada level polskość.*
*z góry mówię, że nie czytałem całej dyskusji i nie wiem na czym stanęło.
*z góry mówię, że nie czytałem całej dyskusji i nie wiem na czym stanęło.
-
Odkąd przeczytałem widzę na fioletowo![V] pisze:przepiękne. Plasfodeur,czy to zdanie nie bije cię w oko? jest to poezja.83koper83 pisze: Teraz produkuje muzykę do windy.
Grrrówno!
- harvestman
Czy prawdą jest plota puszczona w podziemiu, jakoby ochrona podczas trasy „Imperium Poloniae” miała listę osób, które nie mogą wejść na teren klubu?
A jak myślisz (śmiech)? Przede wszystkim to nie żadne tam podziemie, a banda nieudaczników z Loży. Ludzie przesyłają mi czasami te wszystkie głupie posty, ale z reguły je ignoruję. Widziałem zresztą tę domniemaną listę, o której mowa. Uwierz mi, gdyby Mariusz Kmiołek chciał, spokojnie mógłby wnieść sprawę do sądu. W końcu nielegalnie użyto tam logo Massive Music…
całość
http://www.violence-online.pl/wywiady/v ... etalowiec/" onclick="window.open(this.href);return false;
A jak myślisz (śmiech)? Przede wszystkim to nie żadne tam podziemie, a banda nieudaczników z Loży. Ludzie przesyłają mi czasami te wszystkie głupie posty, ale z reguły je ignoruję. Widziałem zresztą tę domniemaną listę, o której mowa. Uwierz mi, gdyby Mariusz Kmiołek chciał, spokojnie mógłby wnieść sprawę do sądu. W końcu nielegalnie użyto tam logo Massive Music…
całość
http://www.violence-online.pl/wywiady/v ... etalowiec/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
harvestman pisze:Czy prawdą jest plota puszczona w podziemiu, jakoby ochrona podczas trasy „Imperium Poloniae” miała listę osób, które nie mogą wejść na teren klubu?
całość

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Sybir pisze:harvestman pisze:Czy prawdą jest plota puszczona w podziemiu, jakoby ochrona podczas trasy „Imperium Poloniae” miała listę osób, które nie mogą wejść na teren klubu?
całość

Mięsiste brzmienie osiągnęliśmy dopiero teraz.
Nie obraź się Piotrek, ale bredzisz. Wiem, że każdy artysta broni swojego dziecka, ale są chyba jakieś granice wciskania ludziom ciemnoty. Ciemny lud i nieudacznicy tego nie kupią.
-
Wywiad rzuca światło na wybór języka do tekstów - brakuje panu artyście kompetencji w posługiwaniu się mową ojczystą.
Grrrówno!
-
Wywiad jest chyba trochę poprawiony stylistycznie przez kogoś, kto niema o tym pojęcia; wypowiedzi złożone porznięte dość chaotycznie do zdań prostych. No ale nawet mimo takich wątpliwej jakoś zabiegów redakcyjnych jest to wszystko absolutnie kurwa żenujące, poziom intelektualny tych wypowiedzi jest na poziomie średnio rozgarniętego studenta socjologii pierwszego roku, który został nagle metalowcem-neofitą i pierdoli totalne kocopoły. Nie żebym tam kiedykolwiek uważał Petera za jakiegoś tytana intelektu, bo nim chyba nigdy nie był, ale najwyraźniej na starość facetowi rośnie coraz większy kij w dupie, a horyzont się coraz bardziej zawęża. Co jest dość przykre.
No ale nikt tego czytać nie musi, najważniejsza jest muzyka, a ta jest... tego, chyba znowu taka jak wywiad. No to mam nadzieję, że chociaż koncertowo będzie spoko, bo zaplanowałem sobie jednak, że się w tym roku na koncert Wiadra wybiorę.
No ale nikt tego czytać nie musi, najważniejsza jest muzyka, a ta jest... tego, chyba znowu taka jak wywiad. No to mam nadzieję, że chociaż koncertowo będzie spoko, bo zaplanowałem sobie jednak, że się w tym roku na koncert Wiadra wybiorę.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
535 pisze:[
Mięsiste brzmienie osiągnęliśmy dopiero teraz.
Nie obraź się Piotrek, ale bredzisz. Wiem, że każdy artysta broni swojego dziecka, ale są chyba jakieś granice wciskania ludziom ciemnoty. Ciemny lud i nieudacznicy tego nie kupią.
Dokładnie, co jak co, ale brzmienie nowego albumu Vadera nie nazwałbym miesistym.
- moonfire
- zahartowany metalizator
W najnowszym "Teraz Rocku" płyta dostała cztery oczka na pięć. Dziennikarz chwalił brzmienie, kompozycje i zachwycił się, że ten ich death metal taki melodyjny. W tym samym numerze jest również zamieszczony wywiad. Już sobie wyobrażam tę transakcję wiązaną i rozmowy Wiesława z Mariuszem. :)