KORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: KORN
Mówisz? Mnie się podoba, szybko, konkretnie, dobrze się bawię generalnie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie ma tej magii znanej z płyt 1-4, są fajne kawałki ale całość obsysa włochate jajaca niestety. pogodzeni z zyciem,trzeźwi milionerzy nie mają przeciw czemu się buntować ani o co się wkurwiać. sad but true.Plastek pisze:Mówisz? Mnie się podoba, szybko, konkretnie, dobrze się bawię generalnie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Faktycznie, ale nadal mi się podoba.[V] pisze:Nie ma tej magii znanej z płyt 1-4,Plastek pisze:Mówisz? Mnie się podoba, szybko, konkretnie, dobrze się bawię generalnie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Lobas
- zaczyna szaleć
W sumie nie jest to takie najgorsze. Słuchało mi się tego całkiem w porządku (zwłaszcza pierwszej połowy, bo potem jest sporo słabszych momentów). Wiadomo, że nie jest to nic nadzwyczajnego, ot, taka luźniejsza płyta którą można sobie czasami zapuścić do sprzątania czy gotowania.
Chelsea Bus Company
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to bardziej pasuje do Metalliki niż do Korna ;) ale rzeczywiście coś w tym jest[V] pisze:Nie ma tej magii znanej z płyt 1-4, są fajne kawałki ale całość obsysa włochate jajaca niestety. pogodzeni z zyciem,trzeźwi milionerzy nie mają przeciw czemu się buntować ani o co się wkurwiać. sad but true.
mimo wszystko słucha mi się tego dobrze i uszy nie więdną jak to było ostatnio ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Nie słuchałem KORNa 4 lata, ale pamiętam to tak:dzikens pisze:Debiut, a potem można przeskoczyć do Untouchables (koniecznie na słuchawkach, w swoim czasie był mocny bulwers z powodu dolarów wydanych na produkcję i wszyscy płakali, że jest słaba, nic dziwnego skoro słuchali jej na laptopowych pierdziawkach, dla mnie s/t=Untouchables.). Wg mnie płyty 2-4 się mocno zestarzały i dziś nie oferują już nic ciekawego.bayzell pisze:Wiem że istnieją - widziałem płyty - a i jakiś artykuł mignął w gazetach ...zupełnie ich NIE ZNAM ! Pytanie : od czego zacząć PRZESŁUCHANIE dyskografii ??? .... :-I ?
3 pierwsze - bdb,
2 następne - db,
szósta płyta - słaba czwórka z minusem,
następne są bardzo słabe.
I AM MORBID
- harvestman
- weteran forumowych bitew
See You On The Other Side i Paradigm Shift wbrew temu u co się tutaj wypisuje, też im wstydu nie przynoszą.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
- SLEEPMYFRIEND
- starszy świeżak
Wracam czasami do ich kawałków po latach i niektóre się całkiem fajnie zestarzały i można słuchać bez wstydu. Zawsze najbardziej podobało mi się It's On z kozackim intrem, w ogóle pierwsze płyty w pyte, potem już zaczęli grać jakieś elektroniczne wysrywy. Twisted Transistor to chyba ostatni kawałek jaki od nich sprawdzałem.