VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VADER
nie no, mam...
chodzi o to, że jak byłem na garnuszku mamy i taty, to sprawdzałem masę rzeczy, bo czasu było dużo. odkąd nie jestem, to sobie czas cenię i jak przychodzę wyjebany kompletnie z roboty, to wolę odpalić coś sprawdzonego, o czym wiem że mi przyniesie satysfakcję. już pomijam ile jest książek do przeczytania, czy filmów do sprawdzenia.... takie tam oczywistości, właściwie nie ma o czym dyskutować ;)
chodzi o to, że jak byłem na garnuszku mamy i taty, to sprawdzałem masę rzeczy, bo czasu było dużo. odkąd nie jestem, to sobie czas cenię i jak przychodzę wyjebany kompletnie z roboty, to wolę odpalić coś sprawdzonego, o czym wiem że mi przyniesie satysfakcję. już pomijam ile jest książek do przeczytania, czy filmów do sprawdzenia.... takie tam oczywistości, właściwie nie ma o czym dyskutować ;)
To musi być jakaś pierdolona plantacja bawełny to miejsce w którym pracujesz. Nasz majster to jest jednak ludzki człowiek. Wymagający, ale zajeździć się człowiekowi nie pozwoli. Nieistotne. Jak zatem łapiesz jakiekolwiek ciekawostki? Z założenia olewasz wszystko, dołączając do grona tych, którzy jak mantrę powtarzają, że nic się nie dzieje i nic się nie nagrywa?
-
hehe, lubię Cię i to Twoje poczucie humoru :)
z założenia może nie, bo jak wielokrotnie wspominałem, lubię kilka(naście) nowych zespołów, ale ogólnie trzymam się starych, sprawdzonych nazw i ich starych płyt i to mi pasuje. co nie znaczy, że w wolnym czasie czegoś tam nie sprawdzę, natomiast w zachwyt naprawdę mało co mnie obecnie wprowadza
z założenia może nie, bo jak wielokrotnie wspominałem, lubię kilka(naście) nowych zespołów, ale ogólnie trzymam się starych, sprawdzonych nazw i ich starych płyt i to mi pasuje. co nie znaczy, że w wolnym czasie czegoś tam nie sprawdzę, natomiast w zachwyt naprawdę mało co mnie obecnie wprowadza
-
Ktoś tu włosy stracił?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
Prawda jest brutalna. Im więcej tego typu promocyjnego gówna, tym słabszy jest "produkt". Nie chcę się pastwić, bo to tylko jakieś wycinki, ale ...słyszycie tę perkusję. Mi to wystarczy. Dziękuję za uwagę.moonfire pisze:[youtube][/youtube]
edit
I jeszcze komentarz.
André Tavares6 godzin temu
vader is brutal best death metal band
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Vejda to generalnie zawsze był taki zespół słuchany głównie na zasadzie jakiegoś dziwnego patriotycznego uniesienia, czasy pierdolenia ze polak potrafi itd skończyły sie bezpowrotnie... a zostało ...
może są w stanie zadowalać japońskich turystów, moze nawet sa w stanie wyjechać do chin jak zespół Bayerful
eh kurwa nie chciałem tego mówić ale ile mozna na to patrzeć ?
może są w stanie zadowalać japońskich turystów, moze nawet sa w stanie wyjechać do chin jak zespół Bayerful
eh kurwa nie chciałem tego mówić ale ile mozna na to patrzeć ?
Przy Necrolust, czy Morbid Reich raczej nie, w okresie MTV z pewnością, De Profundis to mimo wszystko jest klasa sama w sobie. Nie ma co pierdolić Lucjan. Vader kilka dobrych piosenek nagrał, choć patriotyczny marketing też miał spore znaczenie. Przynajmniej ja to tak pamiętam.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a to nie to samo co na epce ? bo tytuł się zgadza ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
moonfire pisze:
[youtube][/youtube]
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!