VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VADER
co on ? czkawke ma ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Duzo bardziej mi sie ta okladka kojarz ze debiutem death. okladka bardzo fajna. jedyne co mi sie nie podoba to kolor logo. zdecydowanie lepiej wygladaloby bialekenediusze pisze:Believer pisze:
I za dużo się chyba Gry o Tron naoglądali, tylko tam były miecze a tu jakieś karabinki.
Nowa epka jest słaba. Nierówna i "mientka", w najlepszych momentach jest to jeno poprawne. Z drugiej strony, kierunek death/thrashowy jest słuszny i liczę, że poziom poprzedniej płyty utrzymają.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nadal ta prawa
- Believer
- weteran forumowych bitew
1. Angels of Steel 02:16
2. Tempest 02:41
3. Prayer to the God of War 02:47
4. Iron Reign 04:37
5. No Gravity 04:08
6. Genocidius 02:59
7. The Army-Geddon 04:10
8. Feel My Pain 03:24
9. Parabellum 02:28
10. Send Me Back to Hell 03:32
Całość: 33:02
Nieco ponad pół godziny. Jest szansa, że nie zanudzą.
2. Tempest 02:41
3. Prayer to the God of War 02:47
4. Iron Reign 04:37
5. No Gravity 04:08
6. Genocidius 02:59
7. The Army-Geddon 04:10
8. Feel My Pain 03:24
9. Parabellum 02:28
10. Send Me Back to Hell 03:32
Całość: 33:02
Nieco ponad pół godziny. Jest szansa, że nie zanudzą.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://www.mystic.pl/plyty_cd,vader-th ... ,25837.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowe dzieło legendy death metalu bla bla bla, ku chwale imperium bla bla bla, 34 złocisze. Cena dobra, nie wiem jak tam muzyka.
Nowe dzieło legendy death metalu bla bla bla, ku chwale imperium bla bla bla, 34 złocisze. Cena dobra, nie wiem jak tam muzyka.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
cena chujowa, polski zespół, polski wydawca to moim zdaniem powinno zejść poniżej trzech dyszek. jak byli w Nuclear Blast to ich płyty były po 34 zeta. (wersje standard jewel)Nasum pisze:https://www.mystic.pl/plyty_cd,vader-th ... ,25837.htm
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To jest obecnie tak chujowy zespół, że nawet za darmo wstyd brać.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
tak535 pisze:Wielka mi różnica 29, czy 34. Inna sprawa, że nawet za piątkę z gratisową pocztą, nie byłbym zainteresowany.
choćby nie wiem co wyprawiali, do poziomu debiutu czy dwójki się nie zbliżą. tak że ogólnie chuj z nimi i krzyż na drogę
Pal sześć, czas okupacji i walki w partyzantce.Wystarczy posłuchać tego ostatniego numeru. Pańszczyzna bez polotu, ikry i wbrew pozorom pozbawiona nawet tego co w tej muzyce jest najważniejsze, czyli popularnego "pierdolnięcia". Takie zawody w podnoszeniu styropianowej sztangi.
-
ale wiesz, tu chyba chodzi o to kto ile ma czasu, gdzie pracuje, jak wygląda jego sytuacja życiowa itd. pewnie z 10 lat temu bym sprawdził co tam VADER nagrywa, ale w tym momencie jebie mnie to po całości. tylko najlepsze płyty najlepszych zespołów. resztę zaorać