BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BÖLZER
Zajebiście. Będzie nowa jakość w metalu ekstremalnym. Wiem jestem niepoprawnym optymistą ale mam przeczucie ,że nadchodzi nowe. W końcu to longplej.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Też mam takie przeczucie, co prawda "Soma" trochę słabsza od dwóch poprzednich materiałów, ale to nadal materiał na wysokim poziomie. Wierzę, że wbrew temu co niektórzy mówią goście się nie wypalą i dojebią na debiucie równo.
- TheDude
I po krzyku.
Info z FB:
''Recordings for 'HERO' have been completed!
This was an intensive, life-changing experience with heartfelt thanks going out to our dear friends/audio wonderboyz Michael Zech & Victor Santura for their patience, inspiration and hospitality. Tight, tight, tight!!!
ACHTUNG sensitive scene-police, this one will get your sirens wailing...
Vae Victis
//BLZR''
Info z FB:
''Recordings for 'HERO' have been completed!
This was an intensive, life-changing experience with heartfelt thanks going out to our dear friends/audio wonderboyz Michael Zech & Victor Santura for their patience, inspiration and hospitality. Tight, tight, tight!!!
ACHTUNG sensitive scene-police, this one will get your sirens wailing...
Vae Victis
//BLZR''
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Dawajcie wy mnie już ten materiał!
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Czekam und jaram się!
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- maciek z klanu
tez bym posluchal bo ten rok hujowy
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Deathhammer66
- w mackach Zła
"Tomorrow afternoon we will have the pleasure of presenting you with a new song from our coming full length release 'HERO'!
Tune in, drop out...
//BLZR"
Czekam z przyrodzeniem w łapie.
Tune in, drop out...
//BLZR"
Czekam z przyrodzeniem w łapie.
- TheDude
Jo tyż. Jedna ręka za jajcy a drugą takiego kogutka na głowie robie. Oby nie zawiedli.
-
535
O kurwa. Adam na wokalu z Piotrem na parapecie? Czy to przejdzie?TheDude pisze:
Vae Victis
//BLZR''
-
pr0metheus
Epka roman była wyśmienita, aura też dobra ,ale nie wiem czy pelniak nie zamuli. Taka myśl mnie naszla jak posluchalem somy. Tendencja jednak znizkowa
-
535
Mnie ta myśl męczy od krakowskiego koncertu, gdzie grali,grali i grali i niby wszystko było bdb, ale dwa razy do baru wyszedłem. Tendencję potwierdzam.pr0metheus pisze:Epka roman była wyśmienita, aura też dobra ,ale nie wiem czy pelniak nie zamuli. Taka myśl mnie naszla jak posluchalem somy. Tendencja jednak znizkowa
- Godplayer
- w mackach Zła
Ja jestem spokojny co do treści, wiadomo że zamordują! Najbardziej mnie ciekawi jaką to przybierze formę, bo po ostatniej EP czuję pewien niedosyt - za mało smoły w brzmieniu.
Mam nadzieję, że na październikowych koncertach będzie można już kupić nowy LP
btw, luknijcie sobie na ich ostatnie koncerty na YT , tam jest sporo nowego materiału
Mam nadzieję, że na październikowych koncertach będzie można już kupić nowy LP
btw, luknijcie sobie na ich ostatnie koncerty na YT , tam jest sporo nowego materiału
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
"To be unleashed at maximum volume!!!
Enjoy!
//BLZR
" onclick="window.open(this.href);return false; "
Enjoy!
//BLZR
" onclick="window.open(this.href);return false; "
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Srogo ich pojebało z tymi czystymi wokalami. Najdłuższy i zarazem najgorszy kawałek tych gości, SŁABIZNA. Zero mięsa, riffów, kompozycji. Tylko produkcja ok.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Jakieś takie inne te czyste wokale niż zdążyli przyzwyczaić na poprzednich krążkach. Przypominają mi Broadricka, same w sobie fajne, ale nie wiem do końca czy dobrze wpasowują się w ich sound.
Styl BOLZER czuć na kilometr oczywiście, ale jednocześnie jest to... zupełnie inne niż się spodziewałem, bardziej natchnione, wręcz monumentalne. Zajeżdża black metalem bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Ten kawałek chyba dobrze robiłby za zamykacz.
W każdym razie, jest bardzo dobrze, na nic nie czekam w tej chwili tak bardzo jak na długograj tych panów.
Styl BOLZER czuć na kilometr oczywiście, ale jednocześnie jest to... zupełnie inne niż się spodziewałem, bardziej natchnione, wręcz monumentalne. Zajeżdża black metalem bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Ten kawałek chyba dobrze robiłby za zamykacz.
W każdym razie, jest bardzo dobrze, na nic nie czekam w tej chwili tak bardzo jak na długograj tych panów.
-
neuro
- postuje jak opętany!
Fajny tak gdzieś 3 minutowy kawałek to by się dało z tego wykroić :)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Przecież od samego początku było czuć, że w końcu taki wokal będzie w Bolzer. Rewelacyjny numer.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
byrgh
- zahartowany metalizator
doskonałe toto.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A mi się zajebiście podoba. Jest element zaskoczenia. Musi być. W innym przypadku powieje nuda. Początek utworu bardzo etniczno szamanistyczny. Później już tylko rewelacja!!!! No szczerze panowie malkontenci. Jest świetnie!!! W sumie chciałem, żeby mnie zaskoczyli i to dostałem. Jak najbardziej pozytywnie. A płyta na pewno będzie bardzo zróżnicowana. Tak myślę.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
byrgh
- zahartowany metalizator
też nie wiem, kiedy zleciało te bite dziesięć minut. wyborny utwór.