hiszpański zespół death m SEPULCRO , istniał w latach 1991 - 94 , później jako Deface. " onclick="window.open(this.href);return false; demo 1992 "Eternal Grave"
hiszpański death m UNNATURAL , grali w latach 1992-97....dobrze to grajeło...ale LP nie nagrali " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; From the Avowals split with Absorbed and Dismal.
do niemieckiej kapeli Musical Massacre, napisałem w 1992 roku , w momencie zmiany nazwy na Purgatory , a raczej ich nowej kapeli, po zakończeniu działalności MM....ale w 2012 roku kapela MM się reaktywowała i grajo ! " onclick="window.open(this.href);return false;
Sibylle,siostra Alexa z doskonałego Agressor od roku 1988 gra w zespole Witches...w 94 w tej przesyłce dotarł do mnie ich debiut cd , na razie znalazłem bio w j.francuskim i foto " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
wczoraj było o hiszpańskim Sepulcro , który później zmienił nazwę na Deface...nagrali tylko demo "Tears" w roku 95 " onclick="window.open(this.href);return false;
dość intensywnie korespondowałem z Hiszpanem Isaac Cordal , tworzył Exorcism zine i próbował sił w swoim zespole Septic Vomit...potem w DISMAL ----ostatnio w necie natknąłem się na wziętego artystę o tym imieniu i nazwisku , zakładam , że to ten sam ON. Napisałem przez fejsa , ale na razie nie odpisał , może wstydzi się swojej mrocznej przeszłości...ha. A raczej już wiem ,że to On , jest na wikipedii... https://en.wikipedia.org/wiki/Isaac_Cordal" onclick="window.open(this.href);return false; http://cementeclipses.com/works/" onclick="window.open(this.href);return false; Jego strona z pracami " onclick="window.open(this.href);return false;
wcześniej przedstawiałem francuski Catacomb , teraz inny - z Włoch.Istnieli w latach 1990 - 93 , a do dzisiaj występują jako doomowy Novembre... " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
powstały w 1990 roku Electrocution , grają do dzisiaj , hail! " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
kilka listów wymieniłem z meksykańskim zine MUTILADOR , jego wydawca Juan , założył też wytwórnię Innsmouth , dorobek dość skromny , bo zdążył wydać tylko 7EP meksykańskiej grupy HARDWARE "Souls vortex" rok 92 , ale to był nowatorski materiał wówczas , cyber morbid death metal...posłuchajcie kto nie zna. " onclick="window.open(this.href);return false; demo 1990 " onclick="window.open(this.href);return false; z 7ep " onclick="window.open(this.href);return false; z 7ep " onclick="window.open(this.href);return false; live 1991 chyba w jakiejś szkole , widownia stoi i nie wie o co chodzi :) " onclick="window.open(this.href);return false; występ z Florydy 1991 przed Obituary
scena malezyjska do silnych nie należała , ale musiałem sprawdzić kilka kapel ...na własne uszy , jedna z nich był MODAR...założony w 1989 roku, grali do 2007 . death / doom " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
znacznie lepszym był SUFFERCATION i jest bo grają nadal , " onclick="window.open(this.href);return false;
duński death m Pugnacity , grali w latach 1990 -92 , nagrali 3 kasety demo . Piszący Simon , wydawał też dość przyzwoity zine The Axiom " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;