Szwecja , Dawn Of Decay....powstali w 1989 pod nazwą Purgatory , koniec działalności rok 2000,kilka demos i CD w roku 98"New Hell" " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Szwecja , death m DION FORTUNE.... dwie demówki 1993-94.... " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 25-08-2016, 17:27 przez SODOMOUSE, łącznie zmieniany 1 raz.
Szwecja , death m Nocturnal Rites, zaczynali grać w roku 1991 death m ...po latach demos, albumy były w stylu power metal.... " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Szwecja , death/black m APOLLGON...lata działalności 1992-95 , 3 kasety demo....na jutube nie mogłem znaleźć ich nagrań, zatem załączam kawałek innego projektu Midvinter , w który był zamieszany member Apollgon " onclick="window.open(this.href);return false;
Szwecja , death m , EXEMPT ...kilka demos z lat 1990-1993...gość mnie pytał czy Vader demo do Niego dotrze od Pana Kmiołka...czy nie są aby Rip Off....no ale w wówczas na przesyłki czekało się miesiącami,a nigdy nie było wiadomo czy kasa w liście,dolce - dotrą do odbiorcy...
zespół koncertował w PL bodajże w roku 92,organizował te gigs Radek z Crionic zine (Wągrowiec,później Poznań) " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
hiszpański HUMAN WASTE , jedne z pierwszych wydawnictw death m z Hiszpanii,wydawane przez Drowned....ale gościu wykaligrafował pisakiem to logo, artysta..."idź się w biurze popisuj !!! " :)
Szwecja , death m SARCASM,miesiąc temu wyszedł debiut LP , nagrany w 1994 roku...trochę sobie poczekał na premierę.Płyta nosi tytuł 'Burial dimensions",nie należy mylić jej tytułu z kompilacją demos,która ukazała się pod tym samym tytułem w 2015 roku (materiał w linku). " onclick="window.open(this.href);return false;
jeszcze jeden list od szwedzkiego Deformity...i na większości kopert z tamtego okresu, "przesyłka nadeszła z zagranicy w stanie uszkodzonym" , naliczono opłatę 1700 złotych za jej zabezpieczenie.....ryj kurwa wciskali wszędzie by zobaczyć co się wysyła i jeszcze trzeba było zapłacić za to sprawdzenie...
kolejny przedstawiciel hiszpańskiej sceny i Drowned Prod. , czyli Sacrophobia. Z listu wynika, że moja promocja w PL przyniosła wówczas skutek , napisało do zespołu 17 "podmiotów"...za co dostałem Tshirta...i było w czym chodzić do szkoły, a nie tylko Obituary,Napalm Death,Unleashed...jak wówczas mało ambitna młodzież się obnosiła.... " onclick="window.open(this.href);return false;