Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Bolzer i Evoken.
-
- postuje jak opętany!
Wormrot. Reszta jest mi już obojętna.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Dobre typy. Czekamy razem choć dodałbym oprócz pozycji co wymieniam od kilku lat darkthrone, dordeduh i maretrup pisze:AGATUS, ZEMIAL, BOLZER, CULTES des GHOULES, ITHAQUA.... tak z marszu, z tych na które się zanosi.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
Czekam bardzo na Temple Nightside - The Hecatomb po próbkach,które są świetne jestem bardzo ciekaw tego albumu.
-
- zaczyna szaleć
- Self
- rasowy masterfulowicz
Truckfighters - puścili nowy numer, płyta za miesiąc. Kawałek trochę długo się rozkręca, ale ja i tak orżnąłem palto. Dodatkowo fajny klip, oparty zresztą na autentycznych wydarzeniach ponoć. A przynajmniej tak sugeruje ból dupy w komentarzach.
[youtube][/youtube]
Poza mną ktoś z forume w ogóle czeka na ich nowy album?
[youtube][/youtube]
- Sybir
No ja mogę z Tobą poczekać, tak kurtuazyjnie.
A tak serio, to u mnie bez sensacji: Cave, Neurosis, Ulcerate. I chyba tyle w temacie w tym roku.
A tak serio, to u mnie bez sensacji: Cave, Neurosis, Ulcerate. I chyba tyle w temacie w tym roku.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Czy to jest muzyka dla kierowców ciężarówek?
- Sybir
Niekoniecznie - nazwa może sugerować, że tzw. target zespołu stanowią ich - kierowców ciężarówek - przeciwnicy.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Ja nic nie wiem :X
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Self pisze:Truckfighters - puścili nowy numer, płyta za miesiąc. Kawałek trochę długo się rozkręca, ale ja i tak orżnąłem palto. Dodatkowo fajny klip, oparty zresztą na autentycznych wydarzeniach ponoć. A przynajmniej tak sugeruje ból dupy w komentarzach.
[youtube][/youtube]
Dzięki temu forume właśnie się dowiedziałem o istnieniu takiego zespołu, wcześniej nie miałem zielonego, nie wspominając o fioletowym,pojęcia, że ktoś o takiej nazwie coś nagrywa.
-
- zaczyna szaleć
Choć muza nie taka jaką lubię,, lecz w całości z tym "pojebanym" teledyskiem- mistrzostwo.Nasum pisze:Self pisze:Truckfighters - puścili nowy numer, płyta za miesiąc. Kawałek trochę długo się rozkręca, ale ja i tak orżnąłem palto. Dodatkowo fajny klip, oparty zresztą na autentycznych wydarzeniach ponoć. A przynajmniej tak sugeruje ból dupy w komentarzach.
[youtube][/youtube]
Dzięki temu forume właśnie się dowiedziałem o istnieniu takiego zespołu, wcześniej nie miałem zielonego, nie wspominając o fioletowym,pojęcia, że ktoś o takiej nazwie coś nagrywa.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
Nuklear Magick
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
- DeadButDreaming
- w mackach Zła

King Dude - Sex
Van Records/Not Just Religious Music
28.10.2016
1. Holy Christos
2. Who Taught You How to Love
3. I Wanna Die at 69
4. Our Love Will Carry On
5. Sex Dungeon (USA)
6. Conflict & Climax
7. The Leather One
8. Swedish Boys
9. Prisoners
10. The Girls
11. Shine Your Light
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- maciek z klanu
tak se pisze co roku wiec napisze i teraz
Forgotten Woods :D
Forgotten Woods :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- jaro216
- rozkręca się
Iperyt wydałby coś w końcu....
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
nowy rok to i nowe oczekiwania
tak sobie teraz pomyślałem że jest trochę płyt które chętnie poznam jak wyjdą, na które poczekam cierpliwie... ale wszystko z rozsądkiem i suchymi gaciami, ale na chwile obecną tak naprawdę tylko jedna płyta może spowodować że będę wymagał zmiany bielizny - DENIAL OF GOD !!
Kurwa, nie mogę się doczekać choć małej epki z debiutanckim materiałem, pełny album to byłby marzenie....
po przepięknych "Horrors fo Satan" i "Death and the beyond" usycham z tęsknoty....
tak sobie teraz pomyślałem że jest trochę płyt które chętnie poznam jak wyjdą, na które poczekam cierpliwie... ale wszystko z rozsądkiem i suchymi gaciami, ale na chwile obecną tak naprawdę tylko jedna płyta może spowodować że będę wymagał zmiany bielizny - DENIAL OF GOD !!
Kurwa, nie mogę się doczekać choć małej epki z debiutanckim materiałem, pełny album to byłby marzenie....
po przepięknych "Horrors fo Satan" i "Death and the beyond" usycham z tęsknoty....
-
Z zapowiedzi płytowych czekam na albumy RUDE, WARPATH, BEHEADED, BLOOD FEAST, MORTA SKULD, DEAMONIAC, LOCK UP, THE KILL, SINISTER, GOREPHILIA, SKELETAL, IMMOLATION, POWER TRIP, PLAGUE, DEPHOSPHORUS, LAST SACRAMENT, EXECRATION, MASTODON, SUFFOCATION, LANTERN, RESURGENCY, OBITUARY, TOXIK, SLEEP, EXODUS, CORONER, MORBID ANGEL, BROKEN HOPE, LOOKING FOR AN ANSWER, PHLEBOTOMIZED, BESIEGED, COME BACK FROM THE DEAD, ELECTRIC WIZARD, DESULTORY, MORFIN, EMBALMED, INHUME, ENSNARED, SHARDS OF HUMANITY, DISCIPLES OF POWER, EXCOMMUNION, SOLSTAFIR, DYING FETUS, CADAVERIC INCUBATOR, SACRIFICE, SARCASM, REPUKED, PHOBIA, LICH KING. Może wyjdzie wreszcie nowy TOOL, DANZIG, ALICE IN CHAINS i DIVINE EVE. Będzie EP-ka DISMA i jakieś drobnostki od FESTERDAY. Liczę na kilka niespodzianek w postaci reaktywacji i albumy VIOLENT DIRGE na CD.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.