KORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KORN
Debiut koniecznie, kompletna płyta.bayzell pisze:Wiem że istnieją - widziałem płyty - a i jakiś artykuł mignął w gazetach ...zupełnie ich NIE ZNAM ! Pytanie : od czego zacząć PRZESŁUCHANIE dyskografii ??? .... :-I ?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- bayzell
- zaczyna szaleć
BOLSZOJE SPASIBA !!!tomaszm pisze:Debiut koniecznie, kompletna płyta.bayzell pisze:Wiem że istnieją - widziałem płyty - a i jakiś artykuł mignął w gazetach ...zupełnie ich NIE ZNAM ! Pytanie : od czego zacząć PRZESŁUCHANIE dyskografii ??? .... :-I ?
- dzikens
- zaczyna szaleć
Debiut, a potem można przeskoczyć do Untouchables (koniecznie na słuchawkach, w swoim czasie był mocny bulwers z powodu dolarów wydanych na produkcję i wszyscy płakali, że jest słaba, nic dziwnego skoro słuchali jej na laptopowych pierdziawkach, dla mnie s/t=Untouchables.). Wg mnie płyty 2-4 się mocno zestarzały i dziś nie oferują już nic ciekawego.bayzell pisze:Wiem że istnieją - widziałem płyty - a i jakiś artykuł mignął w gazetach ...zupełnie ich NIE ZNAM ! Pytanie : od czego zacząć PRZESŁUCHANIE dyskografii ??? .... :-I ?
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
- harvestman
- weteran forumowych bitew
uglak pisze:ale w dalszym ciagu bylaby chujowa - wyglada jak copy-paste w photoshopieharvestman pisze:co do okładki - chujowa strasznie :) To wina tego młodzieńca, bez niego ocena by wzrosła.
Kurcze, to fakt. Z chłopcem czy bez, dobrze nie jest. Dobrze że muzyka daje nadzieję na udany album.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fajny kawałek w przeciwienstwie do klipu oraz okładki :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Aż se dziabnę dla przypomnienia debiut. Słychać na tym albumie zło. Zło pokazane w metalu to nie tylko rogaty i jego dzieła, to nie tylko psychopatyczni mordercy i zbrodniarze, to nie tylko wojny i religia, to także zło zamknięte w czterech ścianach przeciętnej rodziny, którą wypełnia po brzegi hipokryzja, przemoc, patologia czy brudny seks. Podejrzewam, że uderzenie w te nuty "złego natura świata" chciał uderzać nurt nu metalu ale co wyszło to wiemy. Jedynie na dwóch pierwszych albumach udało się satysfakcjonująco przekuć w dźwięki klimat domowej patologii.
-
- mistrz forumowej ceremonii
tak do trójki czy do czwórki, choć i tak się pozbyłem. później zaorać i zapomniećTheDude pisze:Kałn a nie Korn. Kiedyś umieli nagrywać świetne albumy ale co stało się potem to ja nie wiedzieć ino.
- Żułek
poprzedni podobał mi sie bardziej ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Fajny kawałek. Podoba mi się też tekst, w drugiej zwrotce Jon śpiewa: "Jebać wyłysiałych impotentów, którzy mają małe wacki i twierdzą, że nas słuchać nie wypada". Mocno, bezkompromisowo, brutalnie; to lubię.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- harvestman
No proszę, Lucek jest już znany w słonecznym L.A :DPlastek pisze:Fajny kawałek. Podoba mi się też tekst, w drugiej zwrotce Jon śpiewa: "Jebać wyłysiałych impotentów, którzy mają małe wacki i twierdzą, że nas słuchać nie wypada". Mocno, bezkompromisowo, brutalnie; to lubię.
- harvestman
[youtube][/youtube]
- harvestman
[youtube][/youtube]
- Żułek
31 marca na Torwarze
- harvestman
[youtube][/youtube]
- harvestman
[youtube][/youtube]