Matrikhore , Usa death m , pierwszy zespół gitarzysty Erika Burke (Brutal Truth,Nuclear Assault), jedyne demo z roku 1991 " I Want to Go Where Jesus Is and Fuck His Rotting Corpse " " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
bardzo sympatyczna wytwórnia z którą pacjent Pesten , kolaborował wymieniając się na ich single , debiuty Baphomet, Gorement, Profanatica,Putrid, Exhumed, Necrotion, Prophecy Of Doom... istnieli w latach 1990 - 1992
burdel mam w tych listach , za dużo tego , nie idzie opanować , zdjęcia osobno,same koperty,wywiady osobno,listy...teraz znalazłem wywiada z Demise (było kilka, tymi z Oregon)...a posty wcześniej też już coś było o nich " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
fiński Carcass :) , zespół OBFUSCATION (wcześniej Obscene)...grali w latach 1991-1995...dwa demosy i EP,byli wówczas w mojej distro w tych latach " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Szwecja , death m , Dispatched....na scenie od roku 1992 do gdzieś 2004.... " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
a z tej tłoczni Eps... Torched Records, można se było ściąc (podziemna odmiana słowa ściągać :) , 7Eps Magus,Necrophile,Anarchus,Sadistic Intent...gość miał spory katalog singli...
death/thrash z Kentucky SON OF DOG (wcześniej Forsaken) , grali w latach 1992-95.... " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
niemiecki ACCESSORY , istniał w latach 1988-1991,później nagrali jeszcze kilka albumów jako Colour Trip...ale tam poszli nieco w h/c
ale album 1991 "Within your mind" całkiem przyzwoity... " onclick="window.open(this.href);return false;