ATHEIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: ATHEIST
Ktoś wie, co się z nimi dzieje? jakiś nowy album? trasa? Rozwiązanie działalności? Cokolwiek?
Słucham właśnie Jupiter i głowa ujebana.
Słucham właśnie Jupiter i głowa ujebana.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- aginsiak
- w mackach Zła
Płyta miała byc gotowa na przełomie wiosny i lata tego roku ,ale chyba coś nie idzie.Poza tym chyba znowu jakies zmiany w składzie ,nie jestem pewien czy Choy gra z nimi nadal.
-
- mistrz forumowej ceremonii
mogliby ją wreszcie wydać i pokazać "konkurentom" ich miejsce w szeregu
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
na MA napisali że gra nadalaginsiak pisze:nie jestem pewien czy Choy gra z nimi nadal.
Kelly jakiś czas temu nagrywał pod szyldem Stones of Madness ale chyba nie specjalnie wyszło ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- aginsiak
- w mackach Zła
Stones Of Madness nagrali świetną epke i kilka miesięcy później materiał na pełną płytę ,która nigdy sie nie ukazała i raczej nie ukaże.Mam z tej sesji cover RUSH -Working Man .Całkiem elegancka interpretacja . Na MA nie wszystko jest prawdą hahahah ;)Żułek pisze:na MA napisali że gra nadalaginsiak pisze:nie jestem pewien czy Choy gra z nimi nadal.
Kelly jakiś czas temu nagrywał pod szyldem Stones of Madness ale chyba nie specjalnie wyszło ;)
- Żułek
nie wiem czasami tak mam ;)
może jestem jakieś medium ;)
dzisiaj akurat mam ochote posłuchać se Atheist, puściłem se debiut i zaczełem kombinować
wykombinowałem ze wleze za fejsa i jest takie cuś
z piątku post
może jestem jakieś medium ;)
dzisiaj akurat mam ochote posłuchać se Atheist, puściłem se debiut i zaczełem kombinować
wykombinowałem ze wleze za fejsa i jest takie cuś
z piątku post
oraz w jednym komentarzu tego samego dniaAtheist pisze:Big News coming in days!!!
nie wiem co to ma być ale prosze o nowy album i koncercik w wawce ;) bo poprzedni odwołali :(BIG ANNOUNCEMENT COMING VERY SOON!
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
No i co? Wiadomo coś? Od wydania "Jupitera" minęło już 7 lat, więc...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Żułek
więc czekamy na posta na fejsie od zespołu ;)
- uglak
nie z fejsa zespolu, ale moze wystarczy:
ATHEIST sign worldwide record deal with Agonia Records and announce plans for new upcoming release slated for 2018
American, legendary, technical, metal pioneers ATHEIST have signed a worldwide record deal with the European based label, Agonia Records. The band is expected to release a new studio album, the follow-up to 2010's critically acclaimed "Jupiter" in mid to late 2018.
Band co-founder & vocalist/songwriter Kelly Shaefer commented: "2018 will mark our 30th year of making records. Atheist will embark on a very important album with an important new label along with a great team behind us, including Extreme Management Group. I feel confident that together, and with their anticipated dedication to bringing Atheist to a new level, the band will be poised for a crushing, new record! We cannot wait to begin this new chapter".
Agonia Records commented: "We're beyond excited to welcome Atheist to our roster. This is a band of extreme talent and bold creativity, a band lauded for their invaluable contribution to the death metal genre. They've been there in the early years and paved the way for countless acts playing progressive/technical death metal nowadays. We feel honoured to help them pave the way for next generations to come".
Guilty of being right
- Żułek
na stronie Agonii też jest info :) czyli spełniło się :)
- Sybir
Jest to news dnia. Jaram się przeokrutnie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Wolałbym koncert zobaczyć w PL
A tak, to tylko Obscura w marcu pozostaje.
A tak, to tylko Obscura w marcu pozostaje.
- Harlequin
Trza będzie monitorowac :)
-
myślę, że miesiąca. minimum. przy okazji przypomniałem sobie, że jest w ogóle jakiś zespół, na którego nowe wydawnictwo czekam :)Sybir pisze:Jest to news dnia. Jaram się przeokrutnie.
- Sybir
Niech będzie, że miesiąca. Nie mam skłonności do epatowania emocjami, wybacz :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
Wow. Żadna polska wytwórnia nie miała w swoim portfolio zespołu o takim statusie. Ciekaw jestem, czy Amerykanom też wydadzą płytę w pudełku za 10 groszy, ujebią ją brudnymi paluchami, porysują i zafoliują w folię spożywczą na zgrzewarce z Tesco.
all the monsters will break your heart
-
Nie cieszę się tak do końca, bo pewnie będzie to wydane w digipacku, a poza tym kontrakt z Agonią zwykle nie oznacza koncertu w naszym kraju :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Zapedzilem się, jest u mnie w okolicy taka remiza, gdzie mogą zagrać z Varathron albo Azarath. Dam im cynk.Pacjent pisze:Nie cieszę się tak do końca, bo pewnie będzie to wydane w digipacku, a poza tym kontrakt z Agonią zwykle nie oznacza koncertu w naszym kraju :)
-
Black silesia niech się o nich upomni, ostatnio coraz lepsze kapele sprowadzaja do naszego kraju. Że o doskonałej miejscówce w postaci Chorzowskiego Red Black nie wspomnę.
- Medard
Raczej będzie druga impreza death Silesia.Nasum pisze:Black silesia niech się o nich upomni, ostatnio coraz lepsze kapele sprowadzaja do naszego kraju. Że o doskonałej miejscówce w postaci Chorzowskiego Red Black nie wspomnę.
Tak czy inaczej, bardzo zaskakująca informacja.