sama prawda.Wódka i Piwo pisze:Nic dodać...tomaszm pisze:Katatonia to jest taka obecnie chujnia spedalona ,że białko mi się ścina w jądrach jak tego muszę słuchać. Cold distance naprawdę trzymał poziom ale później............
KATATONIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KATATONIA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Biały
- w mackach Zła
parę fajnych kompozycji po Cold też im się zdarzyło, ale uwagę na niekorzyść przyciąga coraz mocniej zauważalne plastikowe i sztuczne brzmienie tych najnowszych płyt
Nic dziwnego. To była taka popowo rockowa, w dobrym znaczeniu tych słów, BMD.tomaszm pisze:Katatonia to jest taka obecnie chujnia spedalona ,że białko mi się ścina w jądrach jak tego muszę słuchać. Cold distance naprawdę trzymał poziom ale później............
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Do Night Is the New Day włącznie dosłownie uwielbiam muzykę Katatonii. Dead End Kings już mi nie podpasowała. Nową na pewno sprawdzę, ale nie mam zbyt dużych oczekiwań.
-
- weteran forumowych bitew
Nędza
Ostatnio zmieniony 23-04-2016, 07:30 przez Wódka i Piwo, łącznie zmieniany 1 raz.
- uglak
b90 chyba klonuje ceny knockoutu, a im odbilo po zamknieciu fabryki. rozumiem, ze zbieraja na nowa lokalizacje, ale ceny niektorych koncertow sa niepowazne..Oki pisze:http://www.b90.pl/koncerty/katatonia/
tak patrzę na ceny i sobie myślę czy to aby nie dowód na efekt cieplarniany w naszym kraju?
Guilty of being right
- Raagoon
Vulture, dajesz sobie spokój z netem na czas nieokreślony?[V] pisze:Wódka i Piwo pisze:Obawiam że masz rację. Łzawy stolec pozbawiny tego charakterystycznego kiedyś dla ich muzyki transu.Rattlehead pisze:To będzie taka chujnia, że aż przykro.
-
Vulture, dajesz sobie spokój z netem na czas nieokreślony?[/quote]
Zalecam samobójstwo. Zrób choć raz coś dla innych. Służę pomocą przy wykonaniu taboretu spod nóg.
Zalecam samobójstwo. Zrób choć raz coś dla innych. Służę pomocą przy wykonaniu taboretu spod nóg.
Mam do wyrzucenia trzy taborety. Są nieco zniszczone, ale około stu kilowe ciało powinny na ten krótki moment podtrzymać. Zainteresowanych proszę o kontakt na PM. Zgadzam się na wysyłkę towaru zagranicę.
-
z fejsbukiem na pewno, a resztę dozuje w odpowiednich dawkach :)Raagoon pisze:Vulture, dajesz sobie spokój z netem na czas nieokreślony?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Raagoon
Znaczy częściej na masterfulu i więcej wywiadów, pozytywnie :)
-
z wywiadami to nie ma czasu ani chęci, wciąż mam jeden nie przetłumaczony,który leży I leży... wolę iść do lasu,albo na koncert niż robić wywiad;)Raagoon pisze:Znaczy częściej na masterfulu i więcej wywiadów, pozytywnie :)
Uważasz, że to tak wysoka cena za Katatonię? Ostatnio Powerwolf było za 100zł chyba, za Borknagar też zapłaciłem 90. Takie ceny to już norma. Z jednej strony drogo, ale z drugiej na każdym koncercie teraz widzę masę ludzi więc świadczy to tylko o jednym - stać nas. Więc jakoś zbliżamy się do Zachodu jednak. Zwłaszcza, że od lat jest niewiarygodny wręcz wysyp koncertów w Polsce, tak od 5 lat mniej więcej wszystkie wielkie gwiazdy przesunęły granicę tournee do nas.uglak pisze:b90 chyba klonuje ceny knockoutu, a im odbilo po zamknieciu fabryki. rozumiem, ze zbieraja na nowa lokalizacje, ale ceny niektorych koncertow sa niepowazne..Oki pisze:http://www.b90.pl/koncerty/katatonia/
tak patrzę na ceny i sobie myślę czy to aby nie dowód na efekt cieplarniany w naszym kraju?
-
- zahartowany metalizator
...i na pewno wpływa pozytywniej ze względu na rodzaj publiki, jaki przychodzi na koncerty.
- Oki
nie no Panowie przecie za koncert Carcass, Obituary, Napalm i Voivod było coś koło 100 za bilet, a tu za jeden zespół tyle śpiewają. Fakt, że mają na LP 3 jeden kawałek nie czyni z nich aż takiej gwiazdy. Cena przesadzona moim zdaniem.Karkasonne pisze:Uważasz, że to tak wysoka cena za Katatonię? Ostatnio Powerwolf było za 100zł chyba, za Borknagar też zapłaciłem 90. Takie ceny to już norma. Z jednej strony drogo, ale z drugiej na każdym koncercie teraz widzę masę ludzi więc świadczy to tylko o jednym - stać nas. Więc jakoś zbliżamy się do Zachodu jednak. Zwłaszcza, że od lat jest niewiarygodny wręcz wysyp koncertów w Polsce, tak od 5 lat mniej więcej wszystkie wielkie gwiazdy przesunęły granicę tournee do nas.uglak pisze:b90 chyba klonuje ceny knockoutu, a im odbilo po zamknieciu fabryki. rozumiem, ze zbieraja na nowa lokalizacje, ale ceny niektorych koncertow sa niepowazne..Oki pisze:http://www.b90.pl/koncerty/katatonia/
-
- postuje jak opętany!
To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
21zl 37 groszyWuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Oki
jeżeli beż żadnych znaczących rozgrzewaczy do 6 dych przy wejściu na bramce maks - przedsprzedaż 5 dychWuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
Niestety, to już nie 2006.Oki pisze:jeżeli beż żadnych znaczących rozgrzewaczy do 6 dych przy wejściu na bramce maks - przedsprzedaż 5 dychWuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?
A za 50 zł to dużo taniej powinno być niż Borknagar;) Chyba że Borknagar powinien być za 30 zł.
Dobre pytanie.Dwadzieścia funtów za bilet to standard. I ja się z tym zgadzam. Ja zadam pytanie inaczej. Kiedy w końcu wszyscy zrozumieją, że za 1500 złotych na rękę nie da się opłacić rachunków, zatankować auta, mieć pasji, czy broń panie kurwa boże dzieci, wyjechać na wakacje, o masywnym zaangażowanym pijaństwie, względnie narkomanii, czy odkładaniu na starość nie wspominając? Kiedy do chuja ciężkiego wafla ten mit runie? Jak tam panowie biznesmeni? Jesteście gotowi?Wuja pisze:To ile powinien kosztować bilet na Katatonię?