Odjechane akcje w środkach transportu

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

12-05-2005, 00:40

Hehehehe... To i ja cos opowiem. Stoje sobie z kumplem na przystanku autobusowym i patrze, bo idzie znajomy zul-metal o ksywie Śmierdziel (Bastard, pewnie kojarzysz kolesia), przechodzi obok nas, krzyczy "Slava!" czy podobnie, idzie dalej i podchodzi do ławki, gdzie sie lize jakis dres z jakas blondynka (nawet niezla). Smierdziel chwile patrzy na nich jak sie liza, po czym podchodzi do nich, odpycha laske i zaczyna szarpac kolesia i drze sie: "Wymien mi jebany pedale skład Immolation z 1996 roku!" Dresik tam prawie w łzach, ten go napierdala, ale w pewnym momencie nadjezdza autobus, wiec Smierdziel wsiada i sie drze "Sejtan kurwa sejtan!!! Miejsce cwele dla blek metala!!!!". Hehehe... To jest dopiero tru metal!! :D

A co do haftu w srodku lokomocji, to akurat moje pierwsze rzyganie po alko zdarzylo sie w pociagu. Do dzis pamietam te komete na szybie hehehe... Jebalo jak skurwysyn, ale za to spalem z kumplem sam w przedziale (tez rzygal :) ), a reszta ziomali spala na podlodze na korytarzu... Heh. A mowilem im: "Pijcie wino!" :D
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

20-06-2005, 21:19

MOże akcja nie całkiem w środku transportu, ale w miejscu bezpośrednio z nim związanym.

Stoimy sobie z kumplem na przystanku, czekając na autobus po treningu tkd.Nagla zza rogu wyłania się typowy polski pijaczek z litrową wiśnióweczką w ręce.Po namyśle zdecydował otworzyć ODKRĘCANĄ butelkę o gwóźdź wystający z niedalekiego ogrodzenia.Gdy ten sposób zawiódł, wpadł na jakże błyskotliwy pomyśl, alby te butelkę ODKRĘCIĆ.Brawo!Kiedy zaczął pić my z kumplem dalej gadaliśmy odwróceni do niego tyłem.Po około 1,5 - 2 min przyjechał autobus, do którego owy jegomość wszedł.Jednak nawet po dokładnym przyjrzeniu się, nie zauważyliśmy wystającej butelki z wiśniówką.W miejscu gdzie stał również jej nie było, jak i w obszarze jakichś 20 m.Do tej pory jestem pod wrażeniem jak można wypić samemu 1 litr wiśniówki w czasie tak krótkim.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

20-06-2005, 21:53

Mi sie przypomniało jak kumple pojechali na przysięge. Było to gdzieś nad morzem chyba. Jeden kumpel był tak najebany jak wracali, że pomylił pociągi i zamiast do Katowic pojechał gdzieś na mazury :-D
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

20-06-2005, 22:38

[quote][i]Wysłane przez Impious[/i]
Mi sie przypomniało jak kumple pojechali na przysięge. Było to gdzieś nad morzem chyba. Jeden kumpel był tak najebany jak wracali, że pomylił pociągi i zamiast do Katowic pojechał gdzieś na mazury :-D [/quote]
Ożesz ty kurwo... Mazury z dużej :-D :die:
dybek
rozkręca się

20-06-2005, 22:39

Będąc w Łodzi ostatnio śmigałem ze znajomymi jakimś autobusem na miejsce imprezki, i gdy autobus ruszył z przystanku to 2 ziomów stanęło obok siedzeń i w miarę jak autobus nabierał szybkości oni robili coś takiego jak zawodnicy na bobslejach przy rozpędzaniu tego bobsleja - trzymali się góry siedzenia i biegli w miejscu. Gdy bus nabrał juz swojej prędkości wskoczyli na miejsce niczym w bobslej :D Ubaw po pachy, zwłaszcza że było klkanaście osób w autobusie.
strappado
rozkręca się

21-06-2005, 12:00

wszystkich fajnych akcji teraz nie pamiętam....
jakiś czas temu, w mroźną grudniową noc, wracałem nocnym autobanem 608 z Centrum & goście rozpalili ognisko na tylnym siedzeniu...
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

21-06-2005, 20:29

[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
Mi sie przypomniało jak kumple pojechali na przysięge. Było to gdzieś nad morzem chyba. Jeden kumpel był tak najebany jak wracali, że pomylił pociągi i zamiast do Katowic pojechał gdzieś na mazury :-D [/quote]
Ożesz ty kurwo... Mazury z dużej :-D :die: [/quote]

Mistrz ortografii się znalazł :dupa:
Awatar użytkownika
Doktur Potfur
rozkręca się

21-06-2005, 23:34

No, Blackult, w końcu się na coś przydałeś. Masz u mnie browar jak nawiedzisz okolice. :piwko:
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

22-06-2005, 10:32

[quote][i]Wysłane przez Doktur Potfur[/i]
No, Blackult, w końcu się na coś przydałeś. Masz u mnie browar jak nawiedzisz okolice. :piwko: [/quote]
Po prostu nie dam se pisać nazwy tak podobnej do mojego nazwiska z małej :-D Ale :piwko: sie przyda bo mam nadzieje że kiedyś jeszcze tam do Was wpadne :D
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

22-06-2005, 10:48

Po prostu nie dam se pisać nazwy tak podobnej do mojego nazwiska z małej :-D [/quote]

Motyla noga Tomka Mazura? :D
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

22-06-2005, 11:13

[quote][i]Wysłane przez Raagoon[/i]
Po prostu nie dam se pisać nazwy tak podobnej do mojego nazwiska z małej :-D [/quote]
Motyla noga Tomka Mazura? :D [/quote]
Nie Tomka i nie motyla noga :P
Awatar użytkownika
Doktur Potfur
rozkręca się

22-06-2005, 16:21

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]

Ozesz ty kurwo... nie z duzej tylko z wielkiej :-D [/quote]
Ożesz Wy kurwy...nie z dużej i nie z wielkiej, tylko dużą i wielką :-D
dybek
rozkręca się

22-06-2005, 17:51

Ożesz Wy kurwy...nie z dużej i nie z wielkiej, tylko dużą i wielką :-D [/quote]

Nie kurwy, tylko prostytutki albo kobiety lekkich obyczajów :-D
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

22-06-2005, 19:44

[quote][i]Wysłane przez dybek[/i]

Ożesz Wy kurwy...nie z dużej i nie z wielkiej, tylko dużą i wielką :-D [/quote]

Nie kurwy, tylko prostytutki albo kobiety lekkich obyczajów :-D [/quote]

A co z alfonsami?! :-D
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

22-06-2005, 20:39

[quote][i]Wysłane przez Balu[/i]
[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
A co z alfonsami?! :-D [/quote]
Właśnie że sie mowi z wielkiej:) [/quote]
Mowi sie normalnie, pisze sie z dużej albo z wielkiej, czasem z małej albo kurwa średniej :-D
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

23-06-2005, 15:17

Mowi sie normalnie, pisze sie z dużej albo z wielkiej, czasem z małej albo kurwa średniej :-D [/quote]

... co nie zmienia faktu, ze wszscy maja wpierdol od [b]mojej starej[/b] :) [/quote]

TwojejStarej - pisze sie z malej i oddzielnie, tepaku! :-D
rottex
rozkręca się

23-06-2005, 16:19

Mowi sie normalnie, pisze sie z dużej albo z wielkiej, czasem z małej albo kurwa średniej :-D [/quote]

... co nie zmienia faktu, ze wszscy maja wpierdol od [b]mojej starej[/b] :) [/quote]

TwojejStarej - pisze sie z malej i oddzielnie, tepaku! :-D [/quote]

[b]jest napisane[/b] a nie [b]pisze[/b], ANALfabeci! :-D
ODPOWIEDZ