VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
RippingHeadache
- weteran forumowych bitew
Re: VOIVOD
Jest bardzo dobrze, ale rzeczywiście - numer jest zbudowany podobnie do poprzednich. Jeszcze trochę a stanie się to zbyt przewidywalne.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no nie wiem nie wiem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
535
Czego nie wiesz? Wal śmiało. Spokojnie wytłumaczę. Tylko nie zaczynaj od tego, że twoi ulubieńcy wezmą mistrza, bo się nie dogadamy.
- Żułek
juz wiem już wszystko wiem
słuchanie po kilku piwkach mi zle robi ;) bardzo dobry numer, zwolnienie lodzio miodzio :)
słuchanie po kilku piwkach mi zle robi ;) bardzo dobry numer, zwolnienie lodzio miodzio :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
świetna ta epka jest (od wczoraj u ruskich) :)
5 numerów 30 minut, daliby jeszcze z 2-3 kawałki i byłby nowy album ;)
chyba nawet pomyśle nad zakupem, troche wstyd nie mieć nic Voivod na cd :(
5 numerów 30 minut, daliby jeszcze z 2-3 kawałki i byłby nowy album ;)
chyba nawet pomyśle nad zakupem, troche wstyd nie mieć nic Voivod na cd :(
- Gunman
Oni grają jak dawniej, zajebista ta ep-ka. Forever Mountain to kawałek rodem z Dimension Hatröss.
Jak na EP pięknie wydana. Nie lubię papierowych opakowań ale to wygląda bardzo konkretnie, są nawet teksty i najważniejsze: plastikowy tray.
Jak na EP pięknie wydana. Nie lubię papierowych opakowań ale to wygląda bardzo konkretnie, są nawet teksty i najważniejsze: plastikowy tray.
-
RippingHeadache
"Post Society" > "Target Earth"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Drone
Ta nowa EPka jest fantastyczna! Tego się nie spodziewałem. Co za dzień: premiera nowych płyt VOIVOD, PROTECTOR i ANTHRAX, a każda lepszą od drugiej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
zapisz sobie w kajeciuku tą wiekopomną datę i nawiązuj do niej w co 6 pościeDrone pisze:Ta nowa EPka jest fantastyczna! Tego się nie spodziewałem. Co za dzień: premiera nowych płyt VOIVOD, PROTECTOR i ANTHRAX, a każda lepszą od drugiej.
lys på slutten av lys
- Drone
- Ascetic
misiu puszysty, nie fikajDrone pisze:Połóż się spać, synku :)
od fikania, można fiknąć
lys på slutten av lys
-
Nothingface
- postuje jak opętany!
Fikasz to znikasz

Jak miałem pierwsze odsłuchy Target earth to ten album mi się nie spodobał. Może zabrzmi to heretycko ale TE brzmi dla mnie wymuszenie i nieco klockowato. Może za jakiś czas zmierzę się z powrotem. Kto wie?

Jak miałem pierwsze odsłuchy Target earth to ten album mi się nie spodobał. Może zabrzmi to heretycko ale TE brzmi dla mnie wymuszenie i nieco klockowato. Może za jakiś czas zmierzę się z powrotem. Kto wie?
- Dragazes
- w mackach Zła
A co myślimy o tej płycie?

Niesamowicie zyskuje w moich uszach - byłem bardzo nieukształtowany w dniu jej premiery i dopiero od niedawna ją doceniam :)

Niesamowicie zyskuje w moich uszach - byłem bardzo nieukształtowany w dniu jej premiery i dopiero od niedawna ją doceniam :)
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Nerwowy
Bardzo dobry, rockowy album. Czego chcieć więcej?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
535
Gdyby wyjebać z niej dwa-trzy tytuły, to ocena przeciętnego słuchacza skoczyłaby o 100 procent. Tam są naprawdę dobre numery. I wcale nie te o których zwykło się pisać.Dragazes pisze:A co myślimy o tej płycie?
Choćby ten, chyba najlepszy na płycie.
[youtube][/youtube]
Sposób na ten materiał jest prosty. Zamiast czytać głupkowate recenzje, wystarczy włączyć, podkręcić volume na dwunastą i otworzyć zimnego bronka...Co też za moment uczynię.
- Rattlehead
No kurka wodna mam identycznie, ciekawe o które utwory chodzi. Ja bym wyjebał dwa numery.535 pisze:Gdyby wyjebać z niej dwa-trzy tytuły, to ocena przeciętnego słuchacza skoczyłaby o 100 procent. Tam są naprawdę dobre numery. I wcale nie te o których zwykło się pisać.
Choćby ten, chyba najlepszy na płycie.
[youtube][/youtube]
Sposób na ten materiał jest prosty. Zamiast czytać głupkowate recenzje, wystarczy włączyć, podkręcić volume na dwunastą i otworzyć zimnego bronka...Co też za moment uczynię.
support music, not rumors
- Drone
Krytyka s/t VOIVOD nie wytrzymuje próby czasu. To bardzo dobry album, w kategoriach bezwzględnych zasługuje na mocne 6/10 i osobiście nic bym z niego nie wyrzucał.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- hcpig
IMHO jest cienki jak dupa węża, kawałki bez pomysłu i ognia, do tego najgorsza forma wokalna Snejka ever, obraza dla takiej marki jaką jest Voivod, a która do tej płyty prowadziła tzw. perfect run.
Yare Yare Daze