Jak na plakacie. Szczegoly wkrotce.
Ok. 10 miast.
Cos moze jeszcze dojsc.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ejc? :)trup pisze: Cos moze jeszcze dojsc.
Nie znam. To jakis noize?manieczki pisze:Ejc? :)trup pisze: Cos moze jeszcze dojsc.
+1Necropunk pisze:Dajta Kraków, bo wpierdul!
będzie Krakówuglak pisze:+1Necropunk pisze:Dajta Kraków, bo wpierdul!
w krakowie powinna byc dobra frekwencja, bo prawie nic ciekawego ostatnimi czasy nie gra... juz nawet na III ligowe rockowe koncerty zaczalem chodzic :/
ekhem...MinT pisze:będzie Kraków
<świst opadających rąk>tomaszm pisze:Wszytko fajnie, do Częstochowy mogę przyjść z buta ale , że Stillborn nie jest gwiazdą wieczoru? Wyjebcie te Christ Agony, dajcie Sillbornowi czas dwugodzinowy i zróbcie bilety po parę stówek. Nie będzie przynajmniej przypadkowych fanów.
No tak nie do konca. Ja tam nie wiem co gra Chrystus w Agonii teraz na koncertach, ale jesli porownywac forme WYLACZNIE pod wzgledem ostatnich albumow to pomimo mojej sympatii do Condemnation, Sztilburn ich miazdzy.Necropunk pisze:<świst opadających rąk>tomaszm pisze:Wszytko fajnie, do Częstochowy mogę przyjść z buta ale , że Stillborn nie jest gwiazdą wieczoru? Wyjebcie te Christ Agony, dajcie Sillbornowi czas dwugodzinowy i zróbcie bilety po parę stówek. Nie będzie przynajmniej przypadkowych fanów.
+1pr0metheus pisze:Zresztą mam nadzieję że PiS zabroni i będzie ból dupy brudasow,że demokracji w Polsce nie ma;)
Mi się nie rozchodzi o to kto w ogonie czy w peletonie, tylko o sam fakt takiego jałowego gdakania i snobistycznego utyskiwania. Właściwie to moja przygoda z Christ Agony zakończyła się wieki temu na "Darkside" i nie zapowiada się na zmianę tego stanu rzeczy.manieczki pisze:No tak nie do konca. Ja tam nie wiem co gra Chrystus w Agonii teraz na koncertach, ale jesli porownywac forme WYLACZNIE pod wzgledem ostatnich albumow to pomimo mojej sympatii do Condemnation, Sztilburn ich miazdzy.Necropunk pisze:<świst opadających rąk>tomaszm pisze:Wszytko fajnie, do Częstochowy mogę przyjść z buta ale , że Stillborn nie jest gwiazdą wieczoru? Wyjebcie te Christ Agony, dajcie Sillbornowi czas dwugodzinowy i zróbcie bilety po parę stówek. Nie będzie przynajmniej przypadkowych fanów.
tego nowego mini czy tam ep Christ Agony nie slyszalem, ale Nocturn - o ja pierdole, co to za sraka byla :D
innym razem :)uglak pisze:ekhem...MinT pisze:będzie Kraków