MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MORBID ANGEL
Z drugiej jednak strony jeżeli pod tą nazwą ma zostać wydane coś na kształt tych ostatnich wygibasów, to lepiej zmienić szyld, względnie dać sobie spokój.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Panie Kolego, to temat o MORBID ANGEL, nie o MAYHEM ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Dziwne, że przywołujesz nazwę zespołu, który mimo ujadania zza płota, cały czas jest "w grze". Tymczasem bohaterowie tematu ostatni tak naprawdę bezdyskusyjnie rozpierdalający materiał, nagrali w roku...( a niech se chłopaki popiszą) 1993!!! Fatalne zestawienie panie inżynierze.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Drone
Czyli "Formulas Fatal to the Flesh" nie jest "bezdyskusyjnie rozpierdalającym materiałem"? Chcę się upewnić, zanim zadzwonię po odnośne służby.535 pisze:Dziwne, że przywołujesz nazwę zespołu, który mimo ujadania zza płota, cały czas jest "w grze". Tymczasem bohaterowie tematu ostatni tak naprawdę bezdyskusyjnie rozpierdalający materiał, nagrali w roku...( a niech se chłopaki popiszą) 1993!!! Fatalne zestawienie panie inżynierze.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^ Inspektorat nadzoru budowlanego? :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Hahaha ale cie boli:) Wiedziałem że przybiegniesz kundelku:) To oczywiste:Drone pisze:
To oczywiste.Plastek pisze:Ciota to zawsze będzie ciota.

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Jest dokładnie na odwrót gnuśny starcze, Heretic to kwintesencja stylu MA, to eksplozja mistycyzmu, jazd z Cthulhu, solówek z innych wymiarów, całego tego szaleństwa którym były podszyte wszystkie wcześniejsze płyty.Na Heretic to po prostu eksplodowało.Same kompozycje są doskonałe, w niczym nie ustepują poprzednim płytom a często je przewyzszają.Jedyny "mankament" to brzmienie, lekkie i zwiewne, nie jest typowe dla MA to fakt, ale to zabieg celowy mający jeno podkreslić wyjątkowy duchowy charakter Heretic.Drone pisze: "Heretic" to nadal bardzo dobra muzyka, choć niezbyt wyrazista jak na standardy MA. Oceniam ją na mocne 5,75/10.
-
że też wam, a właściwie to Ci się jeszcze chce... ;)Plastek pisze:Hahaha ale cie boli:) Wiedziałem że przybiegniesz kundelku:) To oczywiste:Drone pisze:
To oczywiste.Plastek pisze:Ciota to zawsze będzie ciota.
- Plastek
- Kontakt:
Wiem, jak bardzo go to wkurwia i te chwile gdy panienka dostaje białej gorączki są warte wklejki zajebistego bandu Green Day:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
no, zdecydowanie ma coś nie teges ;)
- TORTURER
- w mackach Zła
Napisze tylko tak:Formulas rządzi-jedna z najlepszych MA,Heretic nie jest aż tak chujowa jak sie potocznie uznaje,przyzwoita na tle ostatniej kloaki..i tak, uważam,że ostatnia płyta to jest gówno.
Death Dwells in Love
Ja tu jednak widzę, że białej gorączki dostaje ktoś inny. Wtedy momentalnie pojawia się zdjęcie tych trzech lalusiów z mtv hihihi.
- Plastek
- Kontakt:
No przede wszystkim czegoś nie ma, albo ma bardzo małe:)byrgh pisze:no, zdecydowanie ma coś nie teges ;)
EDIT: O, następny kundelek który zawsze przybiega na moje skinienie:)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- BC/AD
- zaczyna szaleć
Pamiętam jak w pewnym szanowanym polskim magazynie muzycznym "Heretic" przez pewne osoby został uznany za żenadę.Rok póżniej pojawiła się płyta wiadomego zespołu, która była dla tych samych osób rewelacją.
Szkoda tylko ,że właściwy Heretic nie kończy się na Victorious March of Reign the Conqueror ,te dwa pozostałe też mogłyby być bardziej schowane,odsuniete.
Szkoda tylko ,że właściwy Heretic nie kończy się na Victorious March of Reign the Conqueror ,te dwa pozostałe też mogłyby być bardziej schowane,odsuniete.
- Drone
Ten to do proboszcza. Do Władymira dzwoni się z tego:535 pisze:@Drone
Na wszelki wypadek, kręć do Władymira Władymirowicza.

- longinus696
O jakiej płycie mowa?BC/AD pisze:Pamiętam jak w pewnym szanowanym polskim magazynie muzycznym "Heretic" przez pewne osoby został uznany za żenadę.Rok póżniej pojawiła się płyta wiadomego zespołu, która była dla tych samych osób rewelacją.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BC/AD
- zaczyna szaleć
źle napisałem, powinno być "polskiego znanego wiadomego zespołu".Teraz chyba już wiadomo??longinus696 pisze:O jakiej płycie mowa?BC/AD pisze:Pamiętam jak w pewnym szanowanym polskim magazynie muzycznym "Heretic" przez pewne osoby został uznany za żenadę.Rok póżniej pojawiła się płyta wiadomego zespołu, która była dla tych samych osób rewelacją.
magazyn muzyczny+znany zespół=?
Ostatnio zmieniony 27-01-2016, 19:59 przez BC/AD, łącznie zmieniany 1 raz.