to prawda,że proporcje zostały zagubione na rzecz pogoni za dziką masą ale i tak śledzę co się na tej scenie dzieje, zawsze można znależć kilku ciekawych zawodników..Biały pisze:współczesna kulturystyka to gówno, bambusy napompowane farmakologiami do granic możliwości - nie ma się czym jarać, kiedyś owszem, sylwetki typu Frank Zane budziły podziw - dzisiejszych pakierów co najwyżej obrzydzenie.
Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Masa mode ON ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
straszne nie. zenujace tylko[V] pisze:straszne żeczy.abstract pisze:jakichs... litosci. trocki, dziennikarz niby, tez robi ten blad. JAKICHS KURWAA[V] pisze:W Usa właśnie trwa (jubileuszowa) Olympia. Kto zgarnie waszym zdaniem Sandow'a? Macie jakiś faworytów?
-
nie zesraj się.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
te pretensjonalne kropki tez ci nie pomoga[V] pisze:nie zesraj się.
- flow
- postuje jak opętany!
Taka pompa to juz tylko dla prawdziwych maniakow,, osobiscie nie widze w tym nic zajebistego zwlaszcza gdy koles o wzroscie 160cm ma w lapie 50cm. Zreszta w pewnym momencie trening, suple, dieta czy regeneracja nic nie daja i trzeba przyjebac steryda a to juz czerstwa zabawa.Biały pisze:współczesna kulturystyka to gówno, bambusy napompowane farmakologiami do granic możliwości - nie ma się czym jarać, kiedyś owszem, sylwetki typu Frank Zane budziły podziw - dzisiejszych pakierów co najwyżej obrzydzenie.
Najistotniejsze w "pakowaniu" sa proporcje ale "pakowanie" to nie kulturystyka.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pomalutku, do przodu....

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
-
Mam paru kolegów z siłowni co się lubią kłuć jakimiś gównami. Jednego już nie ma - z początkiem roku padł na dyskotece. 39 lat ale dumny chodził jak paw i wszędzie mięśnie napinał.
- Triceratops
- Triceratops
tomasz, masz jakis dobry plan zeby przyjebac dobrze w kablu? plz, wez pomoz, bo tutaj same chuderlaki
woodpecker from space
-
Triceratops pisze:tomasz, masz jakis dobry plan zeby przyjebac dobrze w kablu? plz, wez pomoz, bo tutaj same chuderlaki
Nie są godni moich porad.
- manieczki
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
o ćwiczeniu z drążkiem było?
kalistenikę lubią? ćwiczenia z masą ciała robią? dips'y, push up'y day by day napierdalają?
kalistenikę lubią? ćwiczenia z masą ciała robią? dips'y, push up'y day by day napierdalają?
lys på slutten av lys
- manieczki
Eh... dzisiaj na silce jeden koks spory powiedzial do mnie, ze wygladam jak "kulturysta z Dachau"... Nie wiem czy traktowac to jako komplement, czy raczej jako tyrke z jego strony...
- manieczki
Jade z masom na pelnej kurwie!
bylo tak:

jest tak:

Przy okazji ogarniam troche gimnastyke
bylo tak:

jest tak:

- Ascetic
Gimnastyka jest kuul -:)manieczki pisze:Jade z masom na pelnej kurwie!
bylo tak:
jest tak:
lys på slutten av lys
- manieczki
Koksy masterfulowe, pomoc potrzebna!
Stepper powiedzmy do 300zł. Nie dla mnie ok. Ruchome ramiona WYMOG KONIECZNY - allegro, jakis okreslony sklep, producent, model?
Dzieki z gory za pomoc.
Stepper powiedzmy do 300zł. Nie dla mnie ok. Ruchome ramiona WYMOG KONIECZNY - allegro, jakis okreslony sklep, producent, model?
Dzieki z gory za pomoc.
- manieczki
WITAM SPORTOWE ŚWIRY JEST 6 RANO JA WŁAŚNIE SZYKUJE SIĘ NA NASTĘPNY DZIEŃ SPORTOWYCH ZMAGAŃ ZA GODZINĘ ODWIOZĘ MOJĄ AMELKĘ DO SZKOŁY A POTEM WRÓCĘ ZROBIĆ POSIŁKI PODKREŚLAM POSIŁKI NA CAŁY DZIEŃ W POJEMNIKACH NA MROŻONKI NO WITAM ODWIOZŁEM JUŻ AMELKĘ ROBIĘ TERAZ MOJEGO OMLETA Z 600 GRAM BIAŁEK JAJ ORZECHÓW MIGDAŁÓW MASŁA ORZECHOWEGO CYNAMONU I PIEPRZU KAJEŃSKIEGO DLA ZŁAMANIA SMAKU NA NASTĘPNE POSIŁKI PODKREŚLAM POSIŁKI MAM INDYKA Z RYŻEM I WARZYWAMI ŁOSOSIA Z KASZĄ JAGLANĄ KTÓRA ROZGRZEWA ORGANIZM RÓWNIEŻ Z WARZYWAMI TERAZ LECĘ NA TRENING ALE WY PRZECIEŻ BĘDZIECIE ZE MNĄ WITAM WŁAŚNIE ROBIĘ TRENING Z PAPAJEM ZARAZ IDZIEMY NA WYKWINTNY OBIAD CZYLI NA STEKI Z ZIEMNIAKAMI WITAM WŁAŚNIE SKOŃCZYLIŚMY TRENING TERAZ ZESTAW NAPRAWCZY GLUTAMINA TURBO DŻETY IZOLAT BIORĘ PRYSZNIC I IDZIEMY NA STEKI WITAM JA WŁAŚNIE JUŻ WRÓCIŁEM DO DOMU Z CAŁĄ RODZINKĄ I ROBIĘ SWOJEGO OMLETA Z 600 GRAM BIAŁEK JAJ Z OWSIANKĄ I MIGDAŁAMI LUDZIE PYTAJĄ MNIE CO JEMY NA WIGILIĘ WIĘC OPOWIEM WAM KARPIA KTÓRY JEST TŁUSTY ZASTĘPUJEMY ŁOSOSIEM PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ZASTĘPUJEMY PIEROGAMI Z MĄKI ORKISZOWEJ Z BIAŁKAMI JAJ I MIGDAŁAMI DO SAŁATKI JARZYNOWEJ DODAJEMY GLUTAMINĘ I TURBO DŻETY Z MAJONEZEM FIT BARSZCZE CZERWONY ZASTĘPUJEMY SOKIEM Z BURAKÓW KTÓRY PODGRZEWAMY W GARNKU I TAK DALEJ JA WŁAŚNIE SKOŃCZYŁEM JEŚĆ MOJEGO OMLETA ODPISUJE TERAZ NA WASZE MAILE I ZARAZ BĘDĘ SZEDŁ SPAĆ BO JUTRO KOLEJNY DZIEŃ SPORTOWYCH ZMAGAŃ NO WITAM JA JUŻ IDĘ SPAĆ Z MOJĄ KOCHANĄ ASIUNIĄ PAMIĘTAJCIE STO PROCENT NA TRENINGU ALBO NIC! POZDRO!
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Glute przed się ładuje, co za lamer.manieczki pisze:WITAM WŁAŚNIE SKOŃCZYLIŚMY TRENING TERAZ ZESTAW NAPRAWCZY GLUTAMINA
- manieczki
No smyki, pomalutku sie doczlapujemy do dawnej wagi. Aktualnie rowne osiemdziesiat(80)kg. A Wy co nalane knury? :|
Dejta mnie jakies cwiczonka na beben to bede zobowiazany.
Dejta mnie jakies cwiczonka na beben to bede zobowiazany.