Na waleta? U mnie jest 170 metrów, na dwie osoby. Wchodzisz w temat, czy będziesz dalej pierdział po krzakach?manieczki pisze:bardzo chetnie, ale nie te rejony kraju. No chyba, ze zaoferujesz lokum i spanie z paniczem "na waleta"?535 pisze:Przyjdź do mnie do roboty, obiecane przez panią premier 12 złotych brutto za godzinę, masz jak w banku. To, że nie będziesz miał czasu na pierdolenie, także. Patrz co oferuję. Spora kasa i wolność (od forum) Doceń moje starania...manieczki pisze:ja to bym chcial znalezc alternatywe dla naszego kochanego phorume, no ale nitz mi do glowy nie przychodzi...
potem bysice mnie trakotwali jak nowonarodzonego jezusa, ktory zjawia sie od swieta i robi wielkie BUMCZAKALAKA
Noworoczne postanowienia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Noworoczne postanowienia
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
aha czyli miałbym byc Twoim lokajem?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
paniczu, może obydwaj miejmy takie noworoczne postanowienie, że mniej walimy ok? :/
- manieczki
Necropunk pisze:paniczu, może obydwaj miejmy takie noworoczne postanowienie, że mniej walimy ok? :/
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie kupować płyt......
no dobra, kupować mniej
no dobra, kupować mniej
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
;DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
chcialbym taki komunikat ujrzec

-
- w mackach Zła
cześć mój bubełe :*
- manieczki
bylo pite paniczu?
- hcpig
Mniej słuchać muzyki, wiecej czasu przeznaczać na inne rzeczy. Co gorsza mam wrażenie że satysfakcji z muzyki to tylko pomoże... no i wrócić w końcu do jakiejś sensownej ilości czytanych książek a nie 10 na rok :/Heretyk pisze:nie kupować płyt......
no dobra, kupować mniej
Yare Yare Daze
- morbid
- rasowy masterfulowicz
hmmmmmmmmm...
- ograniczenie spozywania alkoholu....poważnie !!!!
- zmasowane zakupy lp/cd
- podszlifowanie angileskiego bo na razie my name is franek....
- jakiś ćwiczenia wytrzymałościowe dla podreparowanie kondycji ogólnie
- ograniczenie spozywania alkoholu....poważnie !!!!
- zmasowane zakupy lp/cd
- podszlifowanie angileskiego bo na razie my name is franek....
- jakiś ćwiczenia wytrzymałościowe dla podreparowanie kondycji ogólnie
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
może wreszcie policzę płyty, bo już prawie udało mi się poukładać je jak buk przykazał... z tym że w ubiegłym roku to też było moje noworoczne postanowienie ;)
-
Najebany jestem jak armata i szczęśliwy bardzo. Czemuż to? bo jest dobrze w te święta, Tomaszek się napierdolił total i chce Wam coś przekazać. Otóż ciesze się , że od 4 miesięcy mam możliwość wymiany przemyśleń z Wami i uważam to za coś niezwykle budującego i rozwijającego zarazem. Fajnie, że na tym łez padole znajdują się maniacy muzyki niekoniecznie tylko metalowej ale tej troszeczku bardziej wymagającej, zmuszającej do poszukiwań i dłubania po różnych źródłach. Życzę sobie by nasze forumowe grono rosło w pęczkach, ceny płyt zmalały bo są skandalicznie wysokie w porównaniu z innymi krajami lepszego świata a każdy z Was opiewał w nowe matexy którymi się będzie chwalił na forum. Darz Wam buk moi mili kochani , my pójdziemy do piachu ale sztuka nie zdechnie nigdy i po nas pozostanie ale zanim to nastąpi żyjcie, królujcie i pierdolcie resztę.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
przestał byś sie mazać tomusz, japierdole co za mazgaj :)
Oj Tomasz, Tomasz.tomaszm pisze: Fajnie, że na tym łez padole znajdują się maniacy muzyki niekoniecznie tylko metalowej ale tej troszeczku bardziej wymagającej, zmuszającej do poszukiwań i dłubania po różnych źródłach.
[youtube][/youtube]
-
Dobra chuj, ostatni post.
Zamierzam nakupić tyle płyt by wzorem Mariana Konopnickiego(to żart- bez urazy)nie mieć czasu na ich odpakowanie i przesłuchanie zarazem. W tym roku poszło mi całkiem nieźle aczkolwiek pewne wyrzuty sumienia są jak dzieci przymierają głodem a my się tu bawimy w taką rozbuchaną rozpustę. Ja poza babami nie mam innego hobby i jedno(kobity) i drugi(płyty) kocham no może jeszcze poza piciem wysokoprocentowym. Dobrodziejstwa dodatkowego inwentarza jak fura, skóra i komóra mam na drugim planie bo to mało ważne i szczęścia nie daje. I nie zamierzam tego zmieniać. Do grobu nie zabiorę ale za życia się staram nacieszyć.
Zamierzam nakupić tyle płyt by wzorem Mariana Konopnickiego(to żart- bez urazy)nie mieć czasu na ich odpakowanie i przesłuchanie zarazem. W tym roku poszło mi całkiem nieźle aczkolwiek pewne wyrzuty sumienia są jak dzieci przymierają głodem a my się tu bawimy w taką rozbuchaną rozpustę. Ja poza babami nie mam innego hobby i jedno(kobity) i drugi(płyty) kocham no może jeszcze poza piciem wysokoprocentowym. Dobrodziejstwa dodatkowego inwentarza jak fura, skóra i komóra mam na drugim planie bo to mało ważne i szczęścia nie daje. I nie zamierzam tego zmieniać. Do grobu nie zabiorę ale za życia się staram nacieszyć.
-
u mnie systematycznie szala przechyla się od jakiegoś czasu w stronę książek i nie martwi mnie to. wręcz odwrotnie. kiedyś było mniej więcej 80% wolnego czasu na muzykę, 20% na książki i dodatkowo parę filmów tygodniowo. teraz jest 50:50 i nie wiem co będzie dalej :)hcpig pisze: Mniej słuchać muzyki, wiecej czasu przeznaczać na inne rzeczy. Co gorsza mam wrażenie że satysfakcji z muzyki to tylko pomoże... no i wrócić w końcu do jakiejś sensownej ilości czytanych książek a nie 10 na rok :/
- Plastek
- Kontakt:
Dobra tendencja. U mnie od kilku lat jest tak: 80% książki/komiksy, 20% reszta. I to jest doskonałe rozwiązanie pod każdym względem.Heretyk pisze:u mnie systematycznie szala przechyla się od jakiegoś czasu w stronę książek i nie martwi mnie to. wręcz odwrotnie. kiedyś było mniej więcej 80% wolnego czasu na muzykę, 20% na książki i dodatkowo parę filmów tygodniowo. teraz jest 50:50 i nie wiem co będzie dalej :)hcpig pisze: Mniej słuchać muzyki, wiecej czasu przeznaczać na inne rzeczy. Co gorsza mam wrażenie że satysfakcji z muzyki to tylko pomoże... no i wrócić w końcu do jakiejś sensownej ilości czytanych książek a nie 10 na rok :/
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- ultravox
Mniej pić, chodzić na mniej koncertów, poznać lepiej R'n'B i reggae.
- Harlequin
Po Netherland Deathfest podejme próbę rzucania cmików #679423. Poza tym to wrócić do regularnego biegania, bo zamiast Don Prościutto to będę tucznikiem.
Ostatnio zmieniony 26-12-2015, 10:29 przez Harlequin, łącznie zmieniany 1 raz.