manieczki pisze:M. niedlugo jak Rychu Peja bedzie !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Wersja dla ludzi nie rozumiejących abstrakcyjnego poziomu humoru i nie mających wcześniej styczności z ekipą Monthy Pythona
Jestem ciekaw co myślą o ludziach pokroju tego młodzieńca sami muzycy zespołu, tak wszędzie powtarzają swój elityzm a to wybierając prasę muzyczną dla której będą udzielać wywiadu, nie wspominam jak w wywiadzie można było odnieść wrażenie , ze nawet krytycznie podchodzą da samych aktywniejszych zachowań swoich fanów pod sceną. jakoś otoczka i aura wokół(nie chcemy robić szumu wokół siebie) w połączeniu z tego typu zdjęciami jakie nam Maniek zaserwował koresponduje ze sobą nadzwyczaj zabawnie
Ja na ten przykład będąc muzykiem Mgły czułbym lekki poziom zażenowania(i wcale nie chodzi o to ,że nie lubię sztuki tatuażu), Na przeciwległym biegunie mamy np Motorhead który wypuszcza serie dildo dla swoich fanek i z dumą po internetach prezentuje ich zdjęcia bez względu czy maja lat 20 czy 50:) Ja wiem że muzycy Mgły na pewne rzeczy nie maja wpływy ale te zdjęcia zadowolonych teensów na koncercie w połączeniu z tym zdjęciem młodzieńca aż proszą się o jakiś buźkowy emotikon celem podsumowania :D
Teraz możesz wylać kolego wiadro pomyj jaki jestem głupi, ale chyba nie czytasz moich postów na forum by wiedzieć , ze żart nie jest mi sztuką obcą.
Co do mojego poziomu- to że lubię się wódki napić i piękno kobiecego łona nie jest mi obce nie powoduje jeszcze , ze kultury nie posiadam albo, że brak mi intelektualnego zaplecza:)