Tylko spięte. To black metal, nie rurki z kremembooshee pisze:wszystko pięknie, tylko ja się zastanawiam czy iść na gig w rozpuszczonych, czy sobie spiąć :I

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Tylko spięte. To black metal, nie rurki z kremembooshee pisze:wszystko pięknie, tylko ja się zastanawiam czy iść na gig w rozpuszczonych, czy sobie spiąć :I
to masz zamiar zdjąć kaptur?booshee pisze:wszystko pięknie, tylko ja się zastanawiam czy iść na gig w rozpuszczonych, czy sobie spiąć :I
Plasfodeur pisze:to masz zamiar zdjąć kaptur?booshee pisze:wszystko pięknie, tylko ja się zastanawiam czy iść na gig w rozpuszczonych, czy sobie spiąć :I
Infernal War o tym spiewa z tego co widze..ekhmm..slyszeyossarian84 pisze:Żentara ewidentnie schudł, może przemyci w tekstach jakieś przepisy na dietetyczne potrawy. Z pierogów chyba już zrezygnował :-(
Zacząć ma się o 19. Kiedy się skończy nie wiadomo, ale pewnie nie prędzej jak o 0.00gelO pisze:Wie ktos może, o której się zacznie koncert i mniej więcej skończy?
Zastanawiam sie nad polskim busem, bo cena jak na razie bardzo zachęcająca za przejazd.
Sova pisze:Na stoisku Malignant Voices oczekujcie dosyć sporego wyboru winyli, płyt CD oraz merchu - w tym bluzy i koszulki Mgła, koszulki Malignant Voices ( również damskie - patrz foto ) oraz Infernal War, Bestial Raids, Doombringer, Medico Peste...
Winyle i płyty CD z wytwórni: Terratur Possessions, Van, Osmose, NWN, Dark Descent, Norma Evangelium Diaboli, The Crypt, WTC, MVP i wielu innych. Jest możliwość zamówienia wcześniej płyt/merchu i odebrania na koncercie, mail -> malignantvoices@gmail.com
Jesli to mialy byc wymiary T. Siekierko to za malo!Block69 pisze:0,7 32,90 !