a newsroom już majo ta redakcja?black_lava pisze:cos mnie zgrzyta w tem nowem numerze. jakies nowe ludzie poprzychodzili i sieja zamieszanie w departamencie recenzji chociaz i same wywiady lekko niedopracowane a czasami wieje z nich skisla kapusta

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
a newsroom już majo ta redakcja?black_lava pisze:cos mnie zgrzyta w tem nowem numerze. jakies nowe ludzie poprzychodzili i sieja zamieszanie w departamencie recenzji chociaz i same wywiady lekko niedopracowane a czasami wieje z nich skisla kapusta
Dokładnie, wywiad z Kylesa odpuściłem sobie w połowie. Do tego biedne pogaduchy z Mord A Stigmata i takie sobie z głównymi bohaterami numeru, szkoda.black_lava pisze:cos mnie zgrzyta w tem nowem numerze. jakies nowe ludzie poprzychodzili i sieja zamieszanie w departamencie recenzji chociaz i same wywiady lekko niedopracowane a czasami wieje z nich skisla kapusta
Nie ma nic gorszego od stagnacji. Ten zamęt to pozytywny czy negatywny?black_lava pisze:cos mnie zgrzyta w tem nowem numerze. jakies nowe ludzie poprzychodzili i sieja zamieszanie w departamencie recenzji chociaz i same wywiady lekko niedopracowane a czasami wieje z nich skisla kapusta
Oki pisze:na stronie Musick Magazine widnieje komunikat, że najnowszy numer wyprzedany, poprzedni też już niedostępny - bardzo ładnie schodzi widzę. Ciekawe w jakim nakładzie wyszedł ten z Paradajsami na froncie.
xDDDDD yoSSi, ale zawsze Lewy mogł pozować na okladce tego numeru :DD a tak tylko reklamy hujawej :Dyossarian84 pisze:Levi, czytałem w Infernal Death, że jesteś ostrym harpaganem. Czy to prawda?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
o to fajno bo chciałem kupić w pakiecie te dwa plus ten z Napalmami bo tak jakoś, można by napisać, rocznikowo kupowałem Musick a tu taka niespodzianka słodko gorzka że nie maLevi pisze:Oki pisze:na stronie Musick Magazine widnieje komunikat, że najnowszy numer wyprzedany, poprzedni też już niedostępny - bardzo ładnie schodzi widzę. Ciekawe w jakim nakładzie wyszedł ten z Paradajsami na froncie.
Informacja o wyprzedanych numerach dotyczy: nr 2/2014, 4/2014 i 1/2015. Nowy numer jest wciąz dostępny w salonach Empik. A numer z Paradise Lost na okładce wróci do sprzedaży wysyłkowej jak dostaniemy zwroty z Empiku.
http://www.musickmagazine.pl/archiwa/4337" onclick="window.open(this.href);return false;
Hails!Oki pisze:http://musickmagazine.8merch.com/prenum ... rok-id7505
ciekawe. Z tego co pamiętam w 2015 r. też miały być 4 numery ale się chyba nie wyrobili. W obecnym roku przyspieszą?:):)
Marketing trwa :Ppierwsze 30 osób, które złożą zamówienie otrzyma dodatkowo: płytę CD "Litourgiya" Batushka
pierwsze 30 osób, które złożą zamówienie otrzyma dodatkowo: płytę CD "Litourgiya" Batushka
rozumiem, że Kolega się załapałPlastek pisze:pierwsze 30 osób, które złożą zamówienie otrzyma dodatkowo: płytę CD "Litourgiya" Batushka
zrealizowane?MinT pisze:Hails!Oki pisze:http://musickmagazine.8merch.com/prenum ... rok-id7505
ciekawe. Z tego co pamiętam w 2015 r. też miały być 4 numery ale się chyba nie wyrobili. W obecnym roku przyspieszą?:):)
Przyspieszą!
Numer 4/2015 wędruje właśnie do drukarni i do połowy stycznia będzie u wszystkich prenumeratorów.
27 styczniaŻułek pisze:a kiedy w empikach ?