Reaktywowali się/zakończyli działalność

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

Re: Reaktywowali się/zakończyli działalność

13-10-2015, 22:42

No cóż. Jedynki niestety nie mam w pierwszym biciu, ze 30$ trzeba za nią wyłożyć, czekam na okazję, trafi się prędzej czy później.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-10-2015, 12:46

Pacjent pisze:
Drone pisze:Jak ten album wyszedł, pisałem to samo - zwłaszcza, że to był jeden z najlepszych strzałów w tamtym roku. Autentycznie nie rozumiem, dlaczego niektóre rzeczy cieszą się wielkim powodzeniem, często zasłużonym, a niektóre - takie jak ta płyta ATROCITY - są kompletnie, ale to kompletnie pomijane? Czy to JEDNAK kwestia marketingu, wytwórni i tym podobnych pierdół?
Nie wiem o co tu chodzi, bo ATROCITY ma znakomitą markę. Obok TERRORIZER, REPULSION, NAUSEA, RIGHTEOUS PIGS czy DEFECATION tworzyli podwaliny amerykańskiego grindcore'a.

Kiedyś był tu chyba nawet topic o tym zespole, ale z tego co pamiętam nie cieszył się jakimś szalonym zainteresowaniem, przez co można wyciągnąć wniosek, że mało kto kojarzy ten zespół... smutne, ale tak to chyba trzeba wytłumaczyć. W czasie kiedy wydali debiut działał też Niemiecki Atrocity i mogłem zauważyć wśród znajomych że ilekroć mówiłem im o Atrocity próbowali mnie przekonać że nie nagrali takiego krążka jak "Infected". ;-) Znalazłem tylko kilku zapaleńców którzy kojarzyli tą nazwę, na tym forum również kilku, i to wszystko. A to, że powinni być wymieniani jednym tchem razem z nazwami które przytoczyłeś i być darzeni większym poszanowaniem, to inna kwestia, bo nie mam pojęcia dlaczego zostali pominięci w historii.
Pacjent

14-10-2015, 18:37

Reaktywował się OLD FUNERAL. W składzie Olve, Padde, Tore.
Obrazek
Zagrają tu:
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

15-10-2015, 11:53

Pacjent pisze:
Drone pisze:Jak ten album wyszedł, pisałem to samo - zwłaszcza, że to był jeden z najlepszych strzałów w tamtym roku. Autentycznie nie rozumiem, dlaczego niektóre rzeczy cieszą się wielkim powodzeniem, często zasłużonym, a niektóre - takie jak ta płyta ATROCITY - są kompletnie, ale to kompletnie pomijane? Czy to JEDNAK kwestia marketingu, wytwórni i tym podobnych pierdół?
Nie wiem o co tu chodzi, bo ATROCITY ma znakomitą markę. Obok TERRORIZER, REPULSION, NAUSEA, RIGHTEOUS PIGS czy DEFECATION tworzyli podwaliny amerykańskiego grindcore'a.
niestety smutna rzeczywistośc
In a world of compromise...some don't
Pacjent

28-10-2015, 20:29

"ANGELCORPSE 20TH Anniversary Live events 2016... Dates will follow as all are confirmed."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nasum

28-10-2015, 23:26

Pacjent pisze:"ANGELCORPSE 20TH Anniversary Live events 2016... Dates will follow as all are confirmed."
" onclick="window.open(this.href);return false;

reaktywują się tylko i wyłącznie na koncerty? W jakim składzie?
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

29-10-2015, 09:38

skład
http://masterful-magazine.com/news.php? ... &id=349521" onclick="window.open(this.href);return false;
Pacjent

30-10-2015, 18:24

BRODEQUIN!!!
" We are pleased to announce that Brodequin will be reuniting with the “Methods of Execution” lineup.
Jamie Bailey - Bass/Vocals
Mike Bailey - Guitars
Jon Engman - Drums/MPC"
Obrazek
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

30-10-2015, 18:28

I to jest gites informacjones!
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

30-10-2015, 20:16

Fajnie. Dawno ich nie słuchałem, muszę sobie przypomnieć stare nagrania.
Nasum

30-10-2015, 22:13

Rattlehead pisze:I to jest gites informacjones!

Własnie kurwa!!! Na serio bardzo sie cieszę że wracają do świata żywych!!!! Miło, że pró sa tu jeszcze jednostki które ciesszą sie wraz ze mną, tak więc Wasze zdrowie!
Pacjent

30-10-2015, 22:33

Nasum pisze:

Własnie kurwa!!! Na serio bardzo sie cieszę że wracają do świata żywych!!!! Miło, że pró sa tu jeszcze jednostki które ciesszą sie wraz ze mną, tak więc Wasze zdrowie!

Chlupnąłem browara pod tę informację. No i "Methods of Execution" poleciało. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

30-10-2015, 22:36

Pacjent pisze:
Nasum pisze:

Chlupnąłem browara pod tę informację. No i "Methods of Execution" poleciało. Pozdrawiam.

+1
Tarpaulin
w mackach Zła

30-10-2015, 22:38

morbid pisze:Chlupnąłem browara pod tę informację. No i "Methods of Execution" poleciało. Pozdrawiam.
+1
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

31-10-2015, 08:08

Pyszne info :) Fajnie jakby jakiś koncert zmącili.

[youtube][/youtube]

Esencja organicznego brutal DM łojenia, zmiata w pół sekundy wszystkie striggerowane generic brutal DM kapelki pokroju Guttural Secrete, klasa w chuj!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Pacjent

31-10-2015, 13:37

Anthropophagus pisze:Pyszne info :) Fajnie jakby jakiś koncert zmącili.

[youtube][/youtube]

Esencja organicznego brutal DM łojenia, zmiata w pół sekundy wszystkie striggerowane generic brutal DM kapelki pokroju Guttural Secrete, klasa w chuj!
Prawdę mówisz. Jeśli wrócą z takim ogniem to nie będzie czego zbierać po - w ogromnej części - żałosnej scenie brutalnego death metalu.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

31-10-2015, 14:33

Brodequin jest zajebisty.
535

31-10-2015, 15:49

Nasum pisze:
Pacjent pisze:

Kiedyś był tu chyba nawet topic o tym zespole, ale z tego co pamiętam nie cieszył się jakimś szalonym zainteresowaniem, przez co można wyciągnąć wniosek, że mało kto kojarzy ten zespół... smutne, ale tak to chyba trzeba wytłumaczyć. W czasie kiedy wydali debiut działał też Niemiecki Atrocity i mogłem zauważyć wśród znajomych że ilekroć mówiłem im o Atrocity próbowali mnie przekonać że nie nagrali takiego krążka jak "Infected". ;-) Znalazłem tylko kilku zapaleńców którzy kojarzyli tą nazwę, na tym forum również kilku, i to wszystko. A to, że powinni być wymieniani jednym tchem razem z nazwami które przytoczyłeś i być darzeni większym poszanowaniem, to inna kwestia, bo nie mam pojęcia dlaczego zostali pominięci w historii.
Przyznam się bez bicia, że nie mam oryginałów tej kapeli na półce, ale jednocześnie nie wierzę, by osobnicy siedzący w tamtych czasach w temacie, nie znali TEJ płyty lub chociaż jej wspaniałej okładki. Jeżeli chodzi o kolizję z niemieckim imiennikiem, to z pewnością miało to jakieś znaczenie, szczególnie w czasach, gdy informacja szła pocztą pantoflową. Przyjrzyjcie się uważnie okładce mojej emerytowanej, ale nadal pięknie działającej kasety MG zawierającej dwadzieścia dwie "piosenki". Poczciwy "wydawca" sam nie był do końca pewien, czyj materiał był łaskaw podpierdolić...He,he,he.

Obrazek
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

31-10-2015, 15:55

Hehe, mam gdzieś tę samą wersję.
support music, not rumors
Nasum

31-10-2015, 20:35

Ja miałem z Barona, też wszystkie 22 kawałki.
ODPOWIEDZ