Widzę, że zatrzask od kanałów poszedł w drzazgi.Re-animator pisze:Nicram Ty głupi chuju.
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: VADER
tak, Docenta znaleziono w kiblu
podobno ograniczył już ćpanie i jechał zagrać koncert z Hunterem (albo wracał z niego, nie pamiętam) i zakupił działeczkę, tak jak to robił od czasu do czasu w tym okresie
podobno ograniczył już ćpanie i jechał zagrać koncert z Hunterem (albo wracał z niego, nie pamiętam) i zakupił działeczkę, tak jak to robił od czasu do czasu w tym okresie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szkoda go, niemniej rozważania o to, czy był śmieciem który wpierdolił się na manowce na własne życzenie, czy głupim szczylem, który chciał spróbować czegoś nowego, zostawiam innym. Ja zapamiętam go jako fenomenalnego bębniarza, kogoś, kto naprawdę miał talent, kogo lubiano za jego mistrzowskie blasty. Jasne, pewnie jest setka bardziej utalentowanych ale mniej znanych bębniarzy od niego, pewnie nie był najszybszy, ale w czasie, kiedy Vader był zespołem którego wstyd nie znać, jego gra była imponująca. To jeden z tych perkusistów, którzy już przy próbie dźwieku potrafili zatrząść publiką. W "Wojnie totalnej" jest może poruszona kwestia Docenta jakoś tak bardziej, czy może po łebkach? Chodzi mi o to, czy pokazano jego osobę jako tło do reszty zespołu i jego lidera, czy może przedstawiono go jakoś tak bardziej wnikliwie ( jakby na to nie patrzeć, był dość istotnym elementem tej kapeli) ?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Przedstawiono go jako postać dla Vadera nie mniej ważną niż Peter i sporo miejsca poświecono jego uzależnieniu. Trzeba mieć w sobie chyba sporo złośliwości, żeby po tej lekturze uznać go za śmiecia i wrak człowieka.
-
Mnie działają na nerwy osobnicy z papierosami. Śmierdziuchy pierdolone.535 pisze:Bdb pomysł! He,he,he. Jestem niemal pewien, że gdyby doliczyć alkoholików mógłbym wyjebać przez okno wszystkie płyty, które posiadam.lucass pisze:Radziłbym zrobić risercz i wypierdolić wszystkie płyty artystów, którzy ćpają.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
zwlaszcza te gipsowo-kartonowe535 pisze:Bdb pomysł! He,he,he. Jestem niemal pewien, że gdyby doliczyć alkoholików mógłbym wyjebać przez okno wszystkie płyty, które posiadam.lucass pisze:Radziłbym zrobić risercz i wypierdolić wszystkie płyty artystów, którzy ćpają.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Targać sufity na poddaszu? Pojebało cię młody przyjacielu? Tam są dwie warstwy GKF... Sam to przykręcałem. Nie ma takiego cwaniaka, który by to teraz zerwał.manieczki pisze:zwlaszcza te gipsowo-kartonowe535 pisze:Bdb pomysł! He,he,he. Jestem niemal pewien, że gdyby doliczyć alkoholików mógłbym wyjebać przez okno wszystkie płyty, które posiadam.lucass pisze:Radziłbym zrobić risercz i wypierdolić wszystkie płyty artystów, którzy ćpają.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nasum pisze:Szkoda go, niemniej rozważania o to, czy był śmieciem który wpierdolił się na manowce na własne życzenie, czy głupim szczylem, który chciał spróbować czegoś nowego, zostawiam innym. Ja zapamiętam go jako fenomenalnego bębniarza, kogoś, kto naprawdę miał talent, kogo lubiano za jego mistrzowskie blasty. Jasne, pewnie jest setka bardziej utalentowanych ale mniej znanych bębniarzy od niego, pewnie nie był najszybszy, ale w czasie, kiedy Vader był zespołem którego wstyd nie znać, jego gra była imponująca. To jeden z tych perkusistów, którzy już przy próbie dźwieku potrafili zatrząść publiką. W "Wojnie totalnej" jest może poruszona kwestia Docenta jakoś tak bardziej, czy może po łebkach? Chodzi mi o to, czy pokazano jego osobę jako tło do reszty zespołu i jego lidera, czy może przedstawiono go jakoś tak bardziej wnikliwie ( jakby na to nie patrzeć, był dość istotnym elementem tej kapeli) ?
sedno
co do samego Docenta to zajebiscie mi sie podobal na filmiku z metalmani jak gral z Dies Irae, widać, że się stresuje na początku koncertu, ale jak potem dokurwil i zaczal grac to czapki z glow. maszyna.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- mistrz forumowej ceremonii
kurwa, co tu się dzieje...
to ja krótko w takim razie: dla mnie Docent pozostanie na zawsze jednym z ulubionych muzyków, nie mam natomiast najmniejszych podstaw ani chęci do oceniania jego życia prywatnego i jego problemów. zwłaszcza 10 lat po fakcie... po prostu szkoda że nie żyje i tyle w temacie
to ja krótko w takim razie: dla mnie Docent pozostanie na zawsze jednym z ulubionych muzyków, nie mam natomiast najmniejszych podstaw ani chęci do oceniania jego życia prywatnego i jego problemów. zwłaszcza 10 lat po fakcie... po prostu szkoda że nie żyje i tyle w temacie
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
http://store.witchinghour.pl/vader-live ... -6247.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- harvestman
- weteran forumowych bitew
Ustalającego koszta wysyłki, zdrowo tu poniosło http://store.witchinghour.pl/vader-live ... -6245.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ozzy
- postuje jak opętany!
Akurat koszt wysyłki dotyczy tutaj zagranicy. Jak zamówisz i wybierzesz opcję kuriera policzy normalnieharvestman pisze:Ustalającego koszta wysyłki, zdrowo tu poniosło http://store.witchinghour.pl/vader-live ... -6245.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SODOM i chuj
-
- zaczyna szaleć
Niby jak wybrać kuriera? :)ozzy pisze:Akurat koszt wysyłki dotyczy tutaj zagranicy. Jak zamówisz i wybierzesz opcję kuriera policzy normalnieharvestman pisze:Ustalającego koszta wysyłki, zdrowo tu poniosło http://store.witchinghour.pl/vader-live ... -6245.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- manieczki
a dzisiaj piecdziesiat(50) latek konczy sam peter z vader!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
a także Pele, Deyna, Nawałka, ten ukrainiec co nam strzelił dwie bramy na narodowym i mój synek. ;)manieczki pisze:a dzisiaj piecdziesiat(50) latek konczy sam peter z vader!
support music, not rumors
-
Rattlehead pisze:a także Pele, Deyna, Nawałka, ten ukrainiec co nam strzelił dwie bramy na narodowym i mój synek. ;)manieczki pisze:a dzisiaj piecdziesiat(50) latek konczy sam peter z vader!
Tw ój syn kończy pięćdziesiątkę? uuuuuuuu :-)))))