INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

Re: INFERNAL WAR

28-09-2015, 15:16

maciek z klanu pisze:
Lucek pisze:trocki to ten jajcarz z prawej
Peje rozpoznaje akurat
a ten w srodku to james bond i jego nowa dziewczyna po lewej
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

20-10-2015, 11:15

Bede musial jednak sprawdzic ten Axiom. Poprzednie materiały robia mi kuku z wybitnym Terrorfront na czele + Conflagator. Jedyne co nie do konca sie udalo moim zdaniem to split z ksm, ktory jest totalnie nie w stylu IW. Choc z drugiej strony po to sa splity, zeby eksperymentowac. Jestem bardzo ciekaw nastepcy Axiom...

Taka mała dygresja: w Infernal War zauważyłem tendencje do chudniecia. Warcrimer jest juz nie do poznania. Wczoraj np w Supersamie widziałem Zyklona i też troche wagi ubyło. Choc jadł kebaba. Ale nie w bułce tylko z kubka tego super wypasnego najwieksza porcja miesa. Manieczek zazdrościsz?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

20-10-2015, 11:17

maciek z klanu pisze:Bede musial jednak sprawdzic ten Axiom. Poprzednie materiały robia mi kuku z wybitnym Terrorfront na czele + Conflagator. Jedyne co nie do konca sie udalo moim zdaniem to split z ksm, ktory jest totalnie nie w stylu IW. Choc z drugiej strony po to sa splity, zeby eksperymentowac. Jestem bardzo ciekaw nastepcy Axiom...

Taka mała dygresja: w Infernal War zauważyłem tendencje do chudniecia. Warcrimer jest juz nie do poznania. Wczoraj np w Supersamie widziałem Zyklona i też troche wagi ubyło. Choc jadł kebaba. Ale nie w bułce tylko z kubka tego super wypasnego najwieksza porcja miesa. Manieczek zazdrościsz?
A skąd to założenie?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
maciek z klanu

20-10-2015, 11:23

Plastek pisze:
maciek z klanu pisze:Bede musial jednak sprawdzic ten Axiom. Poprzednie materiały robia mi kuku z wybitnym Terrorfront na czele + Conflagator. Jedyne co nie do konca sie udalo moim zdaniem to split z ksm, ktory jest totalnie nie w stylu IW. Choc z drugiej strony po to sa splity, zeby eksperymentowac. Jestem bardzo ciekaw nastepcy Axiom...

A skąd to założenie?

To dosc czesta praktyka metalowa, chyba ze sie myle to mnie poprawcie. Czesto na splitach napierdala sie jakies covery, albo piosenki niepasujace do pełniaków (wiec tutaj zakladam te eksperymenty). Oczywiscie nie powinno byc tak, ze na split laduje totalna hujoza z dupy. Poziom splity powinny miec, choc wydaje mi sie ze split w formie prezentacji dobrej i wartosciowej muzyki najbardziej ma miejsce jeszcze w glebokim undergroundzie, gdzie wiadomo chcemy sie zaprezentowac mamy najebane iles tam demosow (heheh obecnie ciezko uswiadczyc) i zaprezentujemy sie zkumplami i oddamy im w jakims sposob czesc.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

20-10-2015, 11:26

No nie wiem, wszystkie moje ulubione splity zawierały normalny, tradycyjny stuff, żadnych eksperymentów. Poza tym zabawne, że akurat w tym wypadku ów "eksperyment" polegał na nagraniu najbardziej modnej i chodliwej muzyczki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
maciek z klanu

20-10-2015, 11:29

Plastek pisze:No nie wiem, wszystkie moje ulubione splity zawierały normalny, tradycyjny stuff, żadnych eksperymentów. Poza tym zabawne, że akurat w tym wypadku ów "eksperyment" polegał na nagraniu najbardziej modnej i chodliwej muzyczki.

no tak jak pisalem ten split to nieporozumienie moim zdaniem. IW stracil na nim te wkurwienie, ktore bylo ich zaleta i maszyna napedowa. kompletnie nie rozumiem tego splitu. moze nie tyle muzyki itd co nie przemawia do mnie ta konfrontacja. obiecywalem sobie bardzo wiele po nim, ale obie kapele wypadly (MOIM ZDANIEM) conajwyzej srednio.

dodam, ze lubie splity i szanuje zespoly ktore pokazuja na nich zajebisty material np split Svartsyn/arckanum
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

20-10-2015, 11:31

Jeśli więc też to dostrzegasz, spotkanie z "Axiom" może być równie bolesne:)
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

20-10-2015, 13:27

maciek z klanu pisze:obie kapele wypadly (MOIM ZDANIEM) conajwyzej srednio.
Moim natomiast KSM nagrało bdb materiał:)
maciek z klanu pisze:dodam, ze lubie splity i szanuje zespoly ktore pokazuja na nich zajebisty material np split Svartsyn/arckanum
Nie lubię splitów, ale w tym przypadku reakcja może być tylko jedna:

Obrazek
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

20-10-2015, 15:18

Plastek pisze:Jeśli więc też to dostrzegasz, spotkanie z "Axiom" może być równie bolesne:)
mi strasznie nie pasuje brzmienie tej płyty
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

20-10-2015, 15:20

akurat brzmienie jest doskonale i nie rozumiem czemu tyle osob na to psioczy. wez sobie wicek zapodaj "Paradygmat" od ok 00:30, wyjebiscie te riffy brzmia, pieklo.

to samo w into dead soil, tam blachy sa szczegolnie bdb
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

20-10-2015, 15:22

riffy bardzo dobre .. ale werbla brak
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-10-2015, 15:23

Ja tam wszystko slysze wyraznie. Zajebista plyta i tyle.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
manieczki

09-11-2015, 16:06

Ofiszel wideł

https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ial-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

09-11-2015, 19:52

Czerń i biel, zespół napierdala na scenie, ewentualnie w garażu. Wszelkie dewiacje od tego wzorca w przypadku kapel metalowych nie są wskazane.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

09-11-2015, 19:55

Warcrimer przejął się chyba docinkami, skoro ubiera takie wyszczuplające spodnie :-(

ale kawałek nawet spoczko
535

09-11-2015, 20:02

Bardzo dobry obraz, bez modnych ozdobników i wydumanej fabuły.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-11-2015, 20:06

manieczki pisze:Ofiszel wideł

https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ial-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Dipa en dipa intu det soj.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

09-11-2015, 20:26

ale schudł jebany.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
tomaszm

26-06-2016, 12:45

Nie tyle schudł co popracował nad masą mięśniową. Kurwa ja to mam jakąś słabość do tego zespołu. Wiem ,że na tle powiedzmy pierwszych trzech wydawnictw ostatnia płyta odstaje ale ja i tak ją słucham z uśmiechem na twarzy. Lubie zajebiście ten rodzaj BM i będę to powtarzał do zesrania. Kawałki z splitu też mi się bardzo podobają.
Awatar użytkownika
manieczki

26-06-2016, 15:12

tomaszm pisze:Nie tyle schudł co popracował nad masą mięśniową. Kurwa ja to mam jakąś słabość do tego zespołu. Wiem ,że na tle powiedzmy pierwszych trzech wydawnictw ostatnia płyta odstaje ale ja i tak ją słucham z uśmiechem na twarzy. Lubie zajebiście ten rodzaj BM i będę to powtarzał do zesrania. Kawałki z splitu też mi się bardzo podobają.
podpisuje sie pod tym w stu(100) procentach, te ze splytu tez mi bdb robia.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ