a ten w srodku to james bond i jego nowa dziewczyna po lewejmaciek z klanu pisze:Peje rozpoznaje akuratLucek pisze:trocki to ten jajcarz z prawej
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: INFERNAL WAR
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Bede musial jednak sprawdzic ten Axiom. Poprzednie materiały robia mi kuku z wybitnym Terrorfront na czele + Conflagator. Jedyne co nie do konca sie udalo moim zdaniem to split z ksm, ktory jest totalnie nie w stylu IW. Choc z drugiej strony po to sa splity, zeby eksperymentowac. Jestem bardzo ciekaw nastepcy Axiom...
Taka mała dygresja: w Infernal War zauważyłem tendencje do chudniecia. Warcrimer jest juz nie do poznania. Wczoraj np w Supersamie widziałem Zyklona i też troche wagi ubyło. Choc jadł kebaba. Ale nie w bułce tylko z kubka tego super wypasnego najwieksza porcja miesa. Manieczek zazdrościsz?
Taka mała dygresja: w Infernal War zauważyłem tendencje do chudniecia. Warcrimer jest juz nie do poznania. Wczoraj np w Supersamie widziałem Zyklona i też troche wagi ubyło. Choc jadł kebaba. Ale nie w bułce tylko z kubka tego super wypasnego najwieksza porcja miesa. Manieczek zazdrościsz?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
A skąd to założenie?maciek z klanu pisze:Bede musial jednak sprawdzic ten Axiom. Poprzednie materiały robia mi kuku z wybitnym Terrorfront na czele + Conflagator. Jedyne co nie do konca sie udalo moim zdaniem to split z ksm, ktory jest totalnie nie w stylu IW. Choc z drugiej strony po to sa splity, zeby eksperymentowac. Jestem bardzo ciekaw nastepcy Axiom...
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- maciek z klanu
Plastek pisze:A skąd to założenie?maciek z klanu pisze:Bede musial jednak sprawdzic ten Axiom. Poprzednie materiały robia mi kuku z wybitnym Terrorfront na czele + Conflagator. Jedyne co nie do konca sie udalo moim zdaniem to split z ksm, ktory jest totalnie nie w stylu IW. Choc z drugiej strony po to sa splity, zeby eksperymentowac. Jestem bardzo ciekaw nastepcy Axiom...
To dosc czesta praktyka metalowa, chyba ze sie myle to mnie poprawcie. Czesto na splitach napierdala sie jakies covery, albo piosenki niepasujace do pełniaków (wiec tutaj zakladam te eksperymenty). Oczywiscie nie powinno byc tak, ze na split laduje totalna hujoza z dupy. Poziom splity powinny miec, choc wydaje mi sie ze split w formie prezentacji dobrej i wartosciowej muzyki najbardziej ma miejsce jeszcze w glebokim undergroundzie, gdzie wiadomo chcemy sie zaprezentowac mamy najebane iles tam demosow (heheh obecnie ciezko uswiadczyc) i zaprezentujemy sie zkumplami i oddamy im w jakims sposob czesc.
- Plastek
- Kontakt:
No nie wiem, wszystkie moje ulubione splity zawierały normalny, tradycyjny stuff, żadnych eksperymentów. Poza tym zabawne, że akurat w tym wypadku ów "eksperyment" polegał na nagraniu najbardziej modnej i chodliwej muzyczki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- maciek z klanu
Plastek pisze:No nie wiem, wszystkie moje ulubione splity zawierały normalny, tradycyjny stuff, żadnych eksperymentów. Poza tym zabawne, że akurat w tym wypadku ów "eksperyment" polegał na nagraniu najbardziej modnej i chodliwej muzyczki.
no tak jak pisalem ten split to nieporozumienie moim zdaniem. IW stracil na nim te wkurwienie, ktore bylo ich zaleta i maszyna napedowa. kompletnie nie rozumiem tego splitu. moze nie tyle muzyki itd co nie przemawia do mnie ta konfrontacja. obiecywalem sobie bardzo wiele po nim, ale obie kapele wypadly (MOIM ZDANIEM) conajwyzej srednio.
dodam, ze lubie splity i szanuje zespoly ktore pokazuja na nich zajebisty material np split Svartsyn/arckanum
- Plastek
- Kontakt:
Jeśli więc też to dostrzegasz, spotkanie z "Axiom" może być równie bolesne:)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
Moim natomiast KSM nagrało bdb materiał:)maciek z klanu pisze:obie kapele wypadly (MOIM ZDANIEM) conajwyzej srednio.
Nie lubię splitów, ale w tym przypadku reakcja może być tylko jedna:maciek z klanu pisze:dodam, ze lubie splity i szanuje zespoly ktore pokazuja na nich zajebisty material np split Svartsyn/arckanum

'Come the Blessed Madness'
- vicek
mi strasznie nie pasuje brzmienie tej płytyPlastek pisze:Jeśli więc też to dostrzegasz, spotkanie z "Axiom" może być równie bolesne:)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
akurat brzmienie jest doskonale i nie rozumiem czemu tyle osob na to psioczy. wez sobie wicek zapodaj "Paradygmat" od ok 00:30, wyjebiscie te riffy brzmia, pieklo.
to samo w into dead soil, tam blachy sa szczegolnie bdb
to samo w into dead soil, tam blachy sa szczegolnie bdb
this is a land of wolves now
- vicek
riffy bardzo dobre .. ale werbla brak
- Riven
- Kontakt:
Ja tam wszystko slysze wyraznie. Zajebista plyta i tyle.
this is a land of wolves now
- manieczki
Ofiszel wideł
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ial-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ial-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Czerń i biel, zespół napierdala na scenie, ewentualnie w garażu. Wszelkie dewiacje od tego wzorca w przypadku kapel metalowych nie są wskazane.
Kerosene keeps me warm.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Warcrimer przejął się chyba docinkami, skoro ubiera takie wyszczuplające spodnie :-(
ale kawałek nawet spoczko
ale kawałek nawet spoczko
- Plastek
- Kontakt:
manieczki pisze:Ofiszel wideł

Dipa en dipa intu det soj.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Mental
- weteran forumowych bitew
ale schudł jebany.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
Nie tyle schudł co popracował nad masą mięśniową. Kurwa ja to mam jakąś słabość do tego zespołu. Wiem ,że na tle powiedzmy pierwszych trzech wydawnictw ostatnia płyta odstaje ale ja i tak ją słucham z uśmiechem na twarzy. Lubie zajebiście ten rodzaj BM i będę to powtarzał do zesrania. Kawałki z splitu też mi się bardzo podobają.
- manieczki
podpisuje sie pod tym w stu(100) procentach, te ze splytu tez mi bdb robia.tomaszm pisze:Nie tyle schudł co popracował nad masą mięśniową. Kurwa ja to mam jakąś słabość do tego zespołu. Wiem ,że na tle powiedzmy pierwszych trzech wydawnictw ostatnia płyta odstaje ale ja i tak ją słucham z uśmiechem na twarzy. Lubie zajebiście ten rodzaj BM i będę to powtarzał do zesrania. Kawałki z splitu też mi się bardzo podobają.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;