ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Re: ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
Jej poprzedniczka jeszcze lepsza.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
To są szczegóły.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
And once we returned we're gonna start the first recordings the end of November for the long awaited 'Deathhammer' follow up. Lots of tracks are composed and arranged already and we have tons of shredding riffs on the shelves to complete the rest of the album. It will all be in the good old fashioned Asphyx death/doom style so be sure no-one will be disappointed. Do we need to say we want to bring out that coming epic old school beast as soon as possible? Whatever happens, 2016 will be a good metal year already, that's an Asphyx guarantee!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
I to jest news. Niemalże jak wyprowadzenie prezesa jednej instytucji z jednej instytucji przez Panów z CBA. Czekamy na płytę.manieczki pisze:And once we returned we're gonna start the first recordings the end of November for the long awaited 'Deathhammer' follow up. Lots of tracks are composed and arranged already and we have tons of shredding riffs on the shelves to complete the rest of the album. It will all be in the good old fashioned Asphyx death/doom style so be sure no-one will be disappointed. Do we need to say we want to bring out that coming epic old school beast as soon as possible? Whatever happens, 2016 will be a good metal year already, that's an Asphyx guarantee!
lys på slutten av lys
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
No ciekawe co wysmażą, o ile Death The Brutal Way było bdb, tak Deathhammer rozczarował mnie
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Oby tylko brzmienie było lepsze niż na ostatniej, która kompozycyjnie jest przecież dobra
- Harlequin
W sumie racja. Brzmienie ostatniej było zbyt sterylne i wygładzone, ale poza tym nie było źle.Deathhammer66 pisze:Oby tylko brzmienie było lepsze niż na ostatniej, która kompozycyjnie jest przecież dobra
- Ascetic
Nie bądźmy malkontentami. Dobrze, że cisną. Druga liga bo druga liga, ale każdy na pewno odsłucha a może i kupi.Harlequin pisze:W sumie racja. Brzmienie ostatniej było zbyt sterylne i wygładzone, ale poza tym nie było źle.Deathhammer66 pisze:Oby tylko brzmienie było lepsze niż na ostatniej, która kompozycyjnie jest przecież dobra
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
Ascetic pisze:Nie bądźmy malkontentami. Dobrze, że cisną. Druga liga bo druga liga, ale każdy na pewno odsłucha a może i kupi.Harlequin pisze:W sumie racja. Brzmienie ostatniej było zbyt sterylne i wygładzone, ale poza tym nie było źle.Deathhammer66 pisze:Oby tylko brzmienie było lepsze niż na ostatniej, która kompozycyjnie jest przecież dobra
co kurwa?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jeszcze druga liga holenderska dodajmy
In a world of compromise...some don't
- maciek z klanu
co ja czytam
-
- weteran forumowych bitew
tak zjebać brzmienie bębnów na ostatnim wydawnictwie to wręcz jakaś masakra
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Deathhammer66
- w mackach Zła
No i jeszcze strasznie głośno jest to nagrane, aż uszy bolą.
- maciek z klanu
no i jakos van drunen falszuje, bagchus gra jak lars, a zuura w ogole nie sluchac XDDD ROFL
a juz na powaznie ma ktos to cudo?

- Żułek
ja mam takie cuś ;)

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- manieczki
Tak, ktos na pewno ma. Zwlszacza taki ktos, ktory to zanabyl :Dmaciek z klanu pisze:no i jakos van drunen falszuje, bagchus gra jak lars, a zuura w ogole nie sluchac XDDD ROFL
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
jak Holendrzy grają wystarczy zobaczyć w ostatnich eliminacjach do Euro … a sorry, to nie ten wątek ;-)KAKAESIAK pisze:jeszcze druga liga holenderska dodajmy
Pestilence - i długo nic u tulipaniarzy
lys på slutten av lys
- Ascetic
wiesz jak jest, co ludź to opinia … nie denerwuj się, świata nie naprawisz ;-)maciek z klanu pisze:co ja czytam
dobrze, że grają, bo dużo gorszych rzeczy wychodzi i nawet jak to średniawka to każdy ma sentyment
lys på slutten av lys
- manieczki
Nie przejmuj sie nim. To tylko slazak, a z nimi rozmawia sie ino w czasie wyborow jak robia burdy w Warszawie, bo za malo placa za fedrowanie :)Ascetic pisze:wiesz jak jest, co ludź to opinia … nie denerwuj się, świata nie naprawisz ;-)maciek z klanu pisze:co ja czytam
dobrze, że grają, bo dużo gorszych rzeczy wychodzi i nawet jak to średniawka to każdy ma sentyment
Ups, wait... Wlasciwie to zaraz sa wybory wiec jednak rozmawiaj.
- Ascetic
Ci co ostatnio ze ślunzakami rozmawiali na okoliczność nadnormatywnej emisji spalin z tytułu spalania rzeczonych opon nie wyszli na tym najlepiej, taka uwaga około polityczna ;-) ja mam naturę polemiczną .. poczekam, aż kolega mnie zjebie jak burą sukę … zresztą dziwie się, ze moja wkurwiająca persona jeszcze nikogo nie sprowokowała … czas zacząć Panowie i Paniemanieczki pisze:Nie przejmuj sie nim. To tylko slazak, a z nimi rozmawia sie ino w czasie wyborow jak robia burdy w Warszawie, bo za malo placa za fedrowanie :)Ascetic pisze:wiesz jak jest, co ludź to opinia … nie denerwuj się, świata nie naprawisz ;-)maciek z klanu pisze:co ja czytam
Ups, wait... Wlasciwie to zaraz sa wybory wiec jednak rozmawiaj.
lys på slutten av lys