MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: MGŁA
Najpierw to musisz przygotować kolację, wino, świece.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wydoroslalem i mam na odpierdalanie takiego szajsu wyjebane. Ruchasz sie czy nie?Plastek pisze:Najpierw to musisz przygotować kolację, wino, świece.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
A teskno mi bylo tak bardzo, ze z tego calego zamartwiania jadlem duzo i tak jak ten pan:
[youtube][/youtube]
Teraz jak Ciebie ujrzalem jestem w bojowym nastroju, takim o:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Teraz jak Ciebie ujrzalem jestem w bojowym nastroju, takim o:
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Pod warunkiem, że przesłuchamy nową Mgiełkę. To idealna wprost płyta na homo schadzkę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
Wchodze w to. Ide do piwnicy po wazeline technicznaPlastek pisze:Pod warunkiem, że przesłuchamy nową Mgiełkę. To idealna wprost płyta na homo schadzkę.

-
- mistrz forumowej ceremonii
ośmielam się oświadczyć, iż są też tacy, którzy lubią jedno i drugiePlastek pisze: Czekam na nowy Revenge - rozjebią pewnie ten homo zespolik różowej mgiełki na drzazgi. Ja wolę black metal, niektórzy wolą homo mgiełkę. Trudno.
- Plastek
- Kontakt:
Naturalnie. I jak mniemam dobrze czują się w takim towarzystwie:

Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
Plastek ja juz sie nastrajam odpowiednio, a Ty? Wpadaj dzisiaj ok

- manieczki
BRAWO, BRAVISSIMO!535 pisze:Obok Arcturian w życiu tego nie postawię.
LATA NAUKI JEZYKA OJCZYSTEGO NIE POSZLY NA MARNE.
LATA WYRZECZEN RODZINY, ABY UFUNDOWAC KOREPETYCJE Z JEZYKA POLSKIEGO BYLY WARTE ZACHODU!
BRAWO JESTEM DUMNY Z CIEBIE MOJ TY MALY ALIBABO!
TAK, MASZ ABSOLUTNA RACJE
LITERKA A

ZNAJDUJE SIE ZDECYDOWANIE DALEJ NIZ LITERKA M W NASZYM ALFABECIE

DLATEGO NIEMOZLIWOSCIA JEST POSTAWIC TE DWIE(2) POZYCJE OBOK SIEBIE NA POLECZCE.
JESZCZE RAZ WINSZUJE POSTEPOW W NAUCE!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Niestety to prawda. Żentara zjadł za dużo pierogów, przez co płyta jest zbyt polska, a przez to co najwyżej dobra w porywach do bardzo dobrej :-( Po którymś z kolejnym przesłuchaniu niestety nie robi już wielkiego wrażenia. Do Mdłości/FTTN i WHTN wciąż wracam z dreszczami na różnych częściach ciała, podczas gdy EiF wywołuje jedynie lekką melancholię i pobudza co najwyżej do tupania nóżką... Co nie zmienia faktu, że to najlepszy i najdojrzalszy bm w tym kraju, przy którym fatty boom-booms z IW, Covan ze swoim BOP czy Rumcajs z Outre (znaczy Rumcajs już tam chyba nie śpiewa, ale chuj, band i tak drętwy) wypadają blado.535 pisze:Pomijając te wszystkie miziania powyżej. Ta płyta to przyzwoita średnia polska, czyli okolice The Satanist, pierdolenie o jakimś objawieniu, wyjątkowości i czymś tam jeszcze, pozostawiam bez komentarza.
Nie histeryzuj M. Przy najbliższej okazji zrobimy "niedźwiadka" i będzie BDB!yossarian84 pisze:Niestety to prawda. Żentara zjadł za dużo pierogów, przez co płyta jest zbyt polska, a przez to co najwyżej dobra w porywach do bardzo dobrej :-(535 pisze:Pomijając te wszystkie miziania powyżej. Ta płyta to przyzwoita średnia polska, czyli okolice The Satanist, pierdolenie o jakimś objawieniu, wyjątkowości i czymś tam jeszcze, pozostawiam bez komentarza.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie jestem M.535 pisze: Nie histeryzuj M.
Ale z drugiej strony to jestem, bo mam na imię Marcin :o
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No toteż mówię, obie plyty dobre/bdb, ale się tu chlopcy zapędzili w zachwycie :-(
- Sova
- rasowy masterfulowicz
nic nowego, dla jednych album roku, dla innych średnia/fajna płyta a dla nielicznych to melodyjne gówno. przerabialismy to już chyba jakies 3 miliardy razy.
fakty jednak nie kłamią, Mgła to obecnie czołówka światowego BM. kropka.
fakty jednak nie kłamią, Mgła to obecnie czołówka światowego BM. kropka.
- Sova
- rasowy masterfulowicz