Maniek to jest dział z płytami na, których oczekiwanie my się onanizujemy, Kobietom proszę poświęcać inne działy.manieczki pisze:Nie kus mnie zebym rozpoczynal sledztwo, bo jak cos zaczynam to dzialam ZAWSZE kompleksowo i koncze sprawe, gdy juz mam wszystko jak na tacy.mothra pisze:Szukaj Manieczku, nie znajdziesz zbyt wiele, bowiem jestem kobietą, nikogo nie udaję i naprawdę istnieje : //(
No i pytana, ktore nie padly jeszcze z mojej strony:
Jak sprawa z tarczyca? hormony ok? wasik jest? bo ja mam wasik delikatny, widzialem babony z bardziej dorodnym zarostem niz moj :|
PMS - obecny/nieobecny, czestotliwosc?
Oczywiscie nadal wyczekuje odpowiedzi na pytania o kolczykach, tatuazach i reszty, ktore ominelas - zapewne tzelowo :|
I porada: zamiast mopa poletza przyczaic sie ciemna notza przed klubem w pazdziernikowy czas, gdy kuce wracaja na polibudy i wychodza ze swoich nor na koncerty typu Acid Drinkers, Kazik na zywo. Duzo wlosia mozna zdobyc, a jak powszechnie wiadomo mop z wlosow brudasow = mop normalny ze sklepu. Przyjemnosc i ekstytacja odczuwana podczas pomywania wzrasta bardzo, morale tez.
Obiecasz mi, ze nie pozwolisz jej uciec, gdy zda sobie sprawe w tzo sie wpakowala? W sumie z jednej strony moze to jest wlasnie ta kobieta, ktora leci na stulejarzy a nie jak wiekszosc Łeckich na rastamanow, jpmanow, hiphopmanow, brudasow i rurkowcow? Z drugiej strony moze obudzic sie w niej matczyna milosc i wtedy bedzie nbdb, bo bedzie o mnie dbac jak o swojego syne albo corke :( Oczywiscie wszystko z litosci :(pr0metheus pisze: krajan? nawet nie pytam skad wiesz takie rzeczy:) ale spoko, jak Pani Mothra istnieje naprawde i sie zgodzi to podwioze i dyskretnie bede kontrolowal sytuacje:D
Aha to tez nie daje mi spokoju, :(Prometeo - widze, ze nasze relatzje ulegly minimalnemu pogorszeniu po mojej aktzji pod nazwa kodowa AD HOMINEM.
NIE SZANUJE I NIE BEDE ICH SZANOWAL!!!
Rozumiem, ze autko mimo tego, ze STAC i KLASA jest przerobione na gaz? Bo na petrol to ja nie mam :( aha, no iszybciej niz 50km/h nie mozesz, bo bede mdlal :(
Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
manieczki pisze:Obiecasz mi, ze nie pozwolisz jej uciec, gdy zda sobie sprawe w tzo sie wpakowala? W sumie z jednej strony moze to jest wlasnie ta kobieta, ktora leci na stulejarzy a nie jak wiekszosc Łeckich na rastamanow, jpmanow, hiphopmanow, brudasow i rurkowcow? Z drugiej strony moze obudzic sie w niej matczyna milosc i wtedy bedzie nbdb, bo bedzie o mnie dbac jak o swojego syne albo corke :( Oczywiscie wszystko z litosci :(pr0metheus pisze: krajan? nawet nie pytam skad wiesz takie rzeczy:) ale spoko, jak Pani Mothra istnieje naprawde i sie zgodzi to podwioze i dyskretnie bede kontrolowal sytuacje:D
Aha to tez nie daje mi spokoju, :(Prometeo - widze, ze nasze relatzje ulegly minimalnemu pogorszeniu po mojej aktzji pod nazwa kodowa AD HOMINEM.
NIE SZANUJE I NIE BEDE ICH SZANOWAL!!!
Rozumiem, ze autko mimo tego, ze STAC i KLASA jest przerobione na gaz? Bo na petrol to ja nie mam :( aha, no iszybciej niz 50km/h nie mozesz, bo bede mdlal :(
o petrol sie nie martw, w koncu krajan:) wiec pomoge w tak szczytnym celu. obiecuje ze nie bede jechal szybko, ze Twoja luba nie ucieknie i jak wystapia jakies ataki paniki czy inne stulejarskie reakcje to jakos cie ogarne,zebys przed kobieta sobie wstydu nie narobil. pierwsze wrazenie jest najwazniejsze.
jak widzisz masterful support full wypas. ale u mnie w aucie sie slucha tego co ja chce,jedynie moja partnerka moze ze mna pertraktowac.

wiec pojedziemy wesolo podspiewujac go ebola!
zapamietaj sobie ze dobre relacje ze mna sa duzo lepsze niz zle relacje , wiec przemysl sobie jeszcze raz kogo warto szanowac a kogo nie.
a w temacie czekam na to,chociaz moze bez obsrania. probki pokazaly ze moze byc duzo lepiej niz na poprzedniczce

niech to miejsce niebawem zniknie
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Kochany mój, przecież Ci nie zdradzę wszystkiego od razu. Jakiś element zaskoczenia i tajemniczość musi być. Przekonasz się w swoim czasie.manieczki pisze:No i pytana, ktore nie padly jeszcze z mojej strony:
Jak sprawa z tarczyca? hormony ok? wasik jest? bo ja mam wasik delikatny, widzialem babony z bardziej dorodnym zarostem niz moj :|
Oczywiscie nadal wyczekuje odpowiedzi na pytania o kolczykach, tatuazach i reszty, ktore ominelas - zapewne tzelowo :|
- Nerwowy
[youtube][/youtube]
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
Przestan ok :| Bardzo Cie o to prosze :|mothra pisze:Kochany mój, przecież Ci nie zdradzę wszystkiego od razu. Jakiś element zaskoczenia i tajemniczość musi być. Przekonasz się w swoim czasie.manieczki pisze:No i pytana, ktore nie padly jeszcze z mojej strony:
Zreszta, na stan dzisiejszy to jedyne randkowanie jakie mi w glowie to radenz-vous z pogotowiem eutanazyjnym i tym podobne. Tak przebija to nawet mityng w tak zacnym towarzystkie kol. prometeo i panienki.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
do listy pytan dochodzi jeszcze jedno(1)mothra pisze:Kochany mój, przecież Ci nie zdradzę wszystkiego od razu. Jakiś element zaskoczenia i tajemniczość musi być. Przekonasz się w swoim czasie.manieczki pisze:No i pytana, ktore nie padly jeszcze z mojej strony:
Czy malujesz sobie brwi od szklanki? Luzny przyklad:

-
- postuje jak opętany!
^Tutaj kolego odpowiem od razu, coby Twoje wątpliwości rozwiać. Od szklanki nie maluję, ja golę brwi całkowicie na zero, wprowadzam nowe trendy, wierzę w minimalizm, mniej znaczy więcej, proszę o tym pamiętać.
- manieczki
W takim wiec razie, jesli minimalizm jest jedyna sluszna droga w panienki zyciu to poprosze jeszcze:mothra pisze:^Tutaj kolego odpowiem od razu, coby Twoje wątpliwości rozwiać. Od szklanki nie maluję, ja golę brwi całkowicie na zero, wprowadzam nowe trendy, wierzę w minimalizm, mniej znaczy więcej, proszę o tym pamiętać.
+) numer buta
+) miseczka
+) wzrost
+) WAGA!!!! TO WAZNE
+) usredniona ilosc zuzywanego tlenu na dzien
+) ilosc zuzywanego mydla na miesiac
+) ilosc zuzycia wody, prundu i innych rzeczy
Mam nadzieje, ze doslownie WSZYSTKO w zyciu panienki opiero sie o zalozenie minimalizmu. Pensja tez.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
mothra uwazaj został włączony [podniecony manieczki alert], on mysli ze flirtujesz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
Wez sie ok :| Probuje wyjsc ze swojego spierdolenia i stulejarstwa, a Ty mi jeszcze dosrywasz... :( Ja Ci skanuje ulotkie MM, a wdziecznosci brak...maciek z klanu pisze:mothra uwazaj został włączony [podniecony manieczki alert], on mysli ze flirtujesz.
-
- postuje jak opętany!
Manieczku spokojnie, Maciek po prostu zazdrosny o nasze drobne flirty jest, nie ma co się denerwować : )manieczki pisze:Wez sie ok :| Probuje wyjsc ze swojego spierdolenia i stulejarstwa, a Ty mi jeszcze dosrywasz... :( Ja Ci skanuje ulotkie MM, a wdziecznosci brak...maciek z klanu pisze:mothra uwazaj został włączony [podniecony manieczki alert], on mysli ze flirtujesz.
Co do pytań - jest ich wiele, a zaproszenia na randkę dalej nie ma : /
- manieczki
Prosty chlop jestem wiec musze miec wylozone wszystko jak na tacy, co i jak. Dopiero potem konfetti, bombonierka fantazja i randkie.mothra pisze:Manieczku spokojnie, Maciek po prostu zazdrosny o nasze drobne flirty jest, nie ma co się denerwować : )manieczki pisze:Wez sie ok :| Probuje wyjsc ze swojego spierdolenia i stulejarstwa, a Ty mi jeszcze dosrywasz... :( Ja Ci skanuje ulotkie MM, a wdziecznosci brak...maciek z klanu pisze:mothra uwazaj został włączony [podniecony manieczki alert], on mysli ze flirtujesz.
Co do pytań - jest ich wiele, a zaproszenia na randkę dalej nie ma : /
- Ascetic
-
- zaczyna szaleć
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
No bez wątpienia najbardziej gorączkowe oczekiwanie jest na nowy Excommunion. Poza tym na prawdę nie miałbym nikomu za złe jakby wreszcie po latach wyszły jakieś długograje z obozów Cock And Ball Torture i Lymphatic Phlegm. Liczę po cichu, że mistrzowie z Severe Torture czymś przyjebią. Tak długiego postu u nich jeszcze nie było. Ciekaw jestem również 2-óch nowych, zapowiedzianych materiałów Furii. Poza tym względny spokój i bez większych ciśnień.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- ultravox
Chyba na żadne już nie czekam, ale pewnie jeszcze coś mnie po drodze miło zaskoczy.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
w tej chwili tylko na nową płytę D666
- Oki
- weteran forumowych bitew
nowe Infernal Majesty - czekam i czekam
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Ulcerate, Evoken, Esoteric na ten moment.