Najlepsze wyjście dla kapeli z tym stażem, a jeszcze kultu by przy tym zyskali. Porządny urlop i raz na jakiś czas duży koncert, najlepiej na festiwalu właśnie.ramonoth pisze:Dokładnie to samo sobie pomyślałem.kenediusze pisze:
Jak na moje to jedyny sensowny scenariusz dla MOTORHEAD wygląda obecnie tak, żeby w ogóle dali sobie spokój z koncertowaniem (na amen albo do odwołania) - ewentualnie jeden, dwa na rok na jakichś dużych festiwalach - i wzięli się za grę w studio. Bo jak to ma dalej wyglądać tak jak wygląda, to pewnego dnia, prędzej niż później, Lemmy po prostu padnie na scenie i tyle go widzieli.
MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Re: MOTÖRHEAD
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No nie wiem, w niektorych przypadkach, w takim dosc zaawansowanym wieku zaprzestanie codziennej RUTYNY (a dla lemmiego to picie, koncerto, ciagle gdzie indziej, nowi ludzie, nowe miejsca, itp.) dla "rozleniwienia sie" - nawet w nie za duzym stopniu jest jeszcze gorsze. Takie sa fakty.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
Prawda, tak może być, ale jeśli kapela ma dawać koncerty, na których dyszący z wysiłku Lemmy chwieje się przy mikrofonie podłączony do kroplówki, a na backstageu czeka już karetka i rozgrzany defibrylator (a na to się w najbliższym czasie zapowiada) to naprawdę lepiej żeby sobie dali spokój.
Cóż, zobaczymy. Tymczasem jest nowym album do przebadania, po Afterszoke się go trochę boję, bo poprzednia była zajebista i teraz może być kicha. Słuchałem dwa razy kątem ucha i szczerze mówiąc poza coverem Stonesów, niezbyt porywającym, nie pamiętam nic, a to trochę źle rokuje.
Cóż, zobaczymy. Tymczasem jest nowym album do przebadania, po Afterszoke się go trochę boję, bo poprzednia była zajebista i teraz może być kicha. Słuchałem dwa razy kątem ucha i szczerze mówiąc poza coverem Stonesów, niezbyt porywającym, nie pamiętam nic, a to trochę źle rokuje.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Gunman
Wokal na nowej lekko już zmęczony ale za to są takie momenty, że bas Lemmiego uderza w ryj tym swoim charakterystycznym dźwiękiem aż miło.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Coś takiego mi się wyświetliło:
A Wy co dziś zrobiliście dla zdrowego trybu życia!?
Nieważne.
Lemmy z Motorhead i tak Was zawstydził:
"69-letni Lemmy nie ukrywa, że zdrowie nie dopisuje mu już tak jak kiedyś. Niedawno przyznał, że ogranicza palenie i przerzuca się na zdrowszą od whisky wódkę z sokiem pomarańczowym."
A Wy co dziś zrobiliście dla zdrowego trybu życia!?
Nieważne.
Lemmy z Motorhead i tak Was zawstydził:
"69-letni Lemmy nie ukrywa, że zdrowie nie dopisuje mu już tak jak kiedyś. Niedawno przyznał, że ogranicza palenie i przerzuca się na zdrowszą od whisky wódkę z sokiem pomarańczowym."
-
- mistrz forumowej ceremonii
oczywiście jestem za maksymalnym ograniczeniem koncertowania. jakieś Wacken czy coś w tym stylu i wystarczy. nic na siłę
-
I do tego większa koncentracja na studio, co roku album. Można się rozmarzyć.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
mnie to do szczęścia nie jest koniecznie potrzebne, ale możliwe, że tak by właśnie było w związku z nadmiarem wolnego czasu
- Żułek
cos jak Autopsy ;) nie miałbym nic przeciwko :)kenediusze pisze:I do tego większa koncentracja na studio, co roku album. Można się rozmarzyć.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- manieczki
"Regrettably Motörhead have had to cancel their Dallas and Houston appearances. Saxon will still be playing in each city (please check local media for up-to-date venue information).
"Lemmy fully intends to resume touring duties as, and when, his doctors give him the all-clear. STAY TUNED FOR FURTHER UPDATES, and as always, THANK YOU for your support, understanding and good wishes."
"Lemmy fully intends to resume touring duties as, and when, his doctors give him the all-clear. STAY TUNED FOR FURTHER UPDATES, and as always, THANK YOU for your support, understanding and good wishes."
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- booshee
- postuje jak opętany!
Lemmy ledwo stojący na scenie i mamroczący: "I can't do this." Ciężko na to patrzeć.
- manieczki
i znowu koncertujo. Zobaczymy na jak dlugo
tymczasem nowe gadzety wyladowaly

- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Czy to jest to co myślę?
The withered bones of those who failed
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
a double nie ma?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Gunman
Na trasie o nazwie "Bad Magic" nie grają ani jednego kawałka z nowej płyty.
- maciek z klanu
manieczki pisze:i znowu koncertujo. Zobaczymy na jak dlugo
sa gdzies w polsce do kupienia te termosy na herbate?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
spytaj grazynke (swoja mame).maciek z klanu pisze:manieczki pisze:i znowu koncertujo. Zobaczymy na jak dlugo
sa gdzies w polsce do kupienia te termosy na herbate?
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
bad magic nikt nie sluchal. u mnie pierwwszy odsluch
niech to miejsce niebawem zniknie
- Rattlehead
- zahartowany metalizator