Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?

03-09-2015, 19:03

Oki pisze:
Pacjent pisze:Obrazek
okładka pierwsza klasa
Tak
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

03-09-2015, 21:25

Pacjent pisze:
Oki pisze:Obrazek
Awatar użytkownika
manieczki

03-09-2015, 22:05

mothra pisze: Poziom trudności jest nieadekwatny niestety. Może być ciężko, popracuj nad techniką, zmodyfikuj ją nieco, poćwicz na znajomych loszkach, a na pewno się podszkolisz i osiągniesz perfekcje, bo kto jak nie Ty.
To nie bylo mile...:|
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
mothra
postuje jak opętany!

03-09-2015, 22:35

^ Przykro mi, nie chciałam : ( Chodź, utulę na zgodę i już, już koniec tematu.

edit: żeby offtopu nie było - czekam jeszcze na F ingers z Blackest ever black aż się gdzieś pojawi w końcu, premiera jakoś na dniach podobno, czy coś
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

04-09-2015, 12:19

obecnie to na myrkraverk :) potem autopsy i non opus dei
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

04-09-2015, 12:32

Zalew ciekawych płyt w pierwszych dniach września, jest obecnie bez precedensu w takim nasileniu. Żeby nie wymienić Mgła, Grave Pleasures, Iron Maiden, Motorhead, Amorphis, Riveside czy Nile. A przecież jeszcze nawet taki Ghost nie zdążył dobrze ostygnąć :)
Awatar użytkownika
manieczki

05-09-2015, 01:19

mothra pisze:^ Przykro mi, nie chciałam : ( Chodź, utulę na zgodę i już, już koniec tematu.

edit: żeby offtopu nie było - czekam jeszcze na F ingers z Blackest ever black aż się gdzieś pojawi w końcu, premiera jakoś na dniach podobno, czy coś

Po dluzszym namysle przystaje na przystaje na propozycje panienki.

Zawsze bedzei to jakies nowe doswiadczenie - w tym przypadku utulenie przez niespokrewniona ze mna kobiete,. Tak to jedyny blizszy kontakt z przeciwna plcia mam raz(1) na rok z ciocia Jadzia podczas kolacji Wigilijnej :|

Choc przyznam szczerze, ze liczylem na dluzsza znajomosc i wieksze profity, ale nie bede narzekal :( Moze utulenie przez panienke rozpocznie nowym rozdzial w moim nedznym, przegranym zyciu typowej spierdolinki i zaczne byc samcem alfa?

Kiedy, jak i gdzie zglosic sie po odbior 'nagrody'?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

05-09-2015, 01:52

Pacjent pisze:
Oki pisze:
Pacjent pisze:Obrazek
okładka pierwsza klasa
Tak
Jakoś specjalnie nie czekam na tę płytę, choć pancerne numery w stylu Always About To Die, czy Sewn Into One przyjmę z rozkoszą... Czekam na tę koszulkę. Śmierć wciskająca niewiernych w maszynkę do mielenia mięsa w widocznym kształcie. Zgromadzeni wierni w nabożnym skupieniu a właściwie uniesieniu, spożywają zmielone ciała i krew. Okładka symbol, nie mylić z Symbolic, czy Gej to all. Okładka hołd, dla ponurego żniwiarza i wspaniałego logo. Zwróćcie uwagę, jak pięknie prezentuje się ta kosa. Mówi wam to coś? Potraficie się tym narzędziem sprawnie posługiwać, paluszkami wyćwiczonymi na żelowych klawiaturach?
[youtube][/youtube]
mothra
postuje jak opętany!

05-09-2015, 11:27

manieczki pisze:
mothra pisze:^ Przykro mi, nie chciałam : ( Chodź, utulę na zgodę i już, już koniec tematu.

Zawsze bedzei to jakies nowe doswiadczenie - w tym przypadku utulenie przez niespokrewniona ze mna kobiete,. Tak to jedyny blizszy kontakt z przeciwna plcia mam raz(1) na rok z ciocia Jadzia podczas kolacji Wigilijnej :|

Choc przyznam szczerze, ze liczylem na dluzsza znajomosc i wieksze profity, ale nie bede narzekal :( Moze utulenie przez panienke rozpocznie nowym rozdzial w moim nedznym, przegranym zyciu typowej spierdolinki i zaczne byc samcem alfa?

A już myślałam, że się obraziłeś śmiertelnie na mnie, za moj komentarz niemiły. Zaproś mnie na kawę Manieczku, to pogadamy : )
Awatar użytkownika
manieczki

05-09-2015, 15:59

manieczki pisze:

A już myślałam, że się obraziłeś śmiertelnie na mnie, za moj komentarz niemiły. Zaproś mnie na kawę Manieczku, to pogadamy : )
Przeca napisalem: gdzie, jak i kiedy.

ALE po przejrzeniu ostatnich stron tematu czego teraz sluchacie i wrzucanych przez panienke rzeczy musze zadac jedno(1) BARDZO WAZNE pytanie - czy posiada Pani tunele w uszach? Prosze o szczera odpowiedz ok.

Druga(2) sprawa - jaka mam gwarnatzje, ze nie uciekniesz bez powodu lub podajac gownopowod typu: ojej zostawilam zelazko wlaczone w dome~Po ujrzeniu mojego szczurzego ryja? :|

Moge przyjsc z obstawa? Na przyklad ktos z forume moze? Promoeteusz albo Plastek? Tzo Ty na to?
Awatar użytkownika
manieczki

05-09-2015, 22:30

Wiedzialem, ze tak bedzie :!
Najpierw padla propozycja, ja jako mezczyzna zaczalem wszystko planowac i.... olewka :| Czuje sie tak dobrze.
mothra
postuje jak opętany!

05-09-2015, 22:46

^ Manieczku drogi kochany! Spokojnie, nigdzie nie uciekłam, nikt Cię nie wystawia, nie musisz się czuć niepewnie : (
A teraz po kolei:
Po co Ci obstawa? Myślę, że jako mężczyzna żadne przyzwoitki Ci potrzebne nie są. Odpowiadając na Twoje pytanie - nie, nie mam tuneli, zbyt nieestetyczne to, to. Nie rozumiem skąd Ci się to wzięło nawet... Co do mojej domniemanej ucieczki to weź chociaż daj mi szansę co? Zaryzykuj, więcej pewności siebie : ((

Btw. w temacie ryzyka, jest kolejna sprawa - czy nie boisz się, że zamiast koleżanki pojawi się jednak kolega? W końcu to masterful, musisz być przygotowany na taką sytuacje.

A teraz, czy możemy już przestać brzydko bałaganić w temacie? Wyrzuty sumienia mi się załączyły przez te nasze rozmówki.
Awatar użytkownika
manieczki

05-09-2015, 23:13

mothra pisze:^ Manieczku drogi kochany! Spokojnie, nigdzie nie uciekłam, nikt Cię nie wystawia, nie musisz się czuć niepewnie : (
A teraz po kolei:
Po co Ci obstawa? Myślę, że jako mężczyzna żadne przyzwoitki Ci potrzebne nie są. Odpowiadając na Twoje pytanie - nie, nie mam tuneli, zbyt nieestetyczne to, to. Nie rozumiem skąd Ci się to wzięło nawet... Co do mojej domniemanej ucieczki to weź chociaż daj mi szansę co? Zaryzykuj, więcej pewności siebie : ((

Btw. w temacie ryzyka, jest kolejna sprawa - czy nie boisz się, że zamiast koleżanki pojawi się jednak kolega? W końcu to masterful, musisz być przygotowany na taką sytuacje.

A teraz, czy możemy już przestać brzydko bałaganić w temacie? Wyrzuty sumienia mi się załączyły przez te nasze rozmówki.
Nie wiem, boje sie zakladac nowego temate wiec tutaj spam moze byc. chyba Pan analny i Olo sie nie obraza, tzo? :(
Jesli masz wyrzuty sumienia to powtorz sobie trzy(3) razy w myslach, ze nie robisz niczego zlego tylko sumiennie wykorzystujesz podarowany Ci transfer od providera internetu i energie elektryczna - dbasz Tym samym o srodowisko.

Obstawa byc musi - pomyslas tzo by bylo, gdybym na przyklad zemdlal ze stresu albo poszla mi farba z nosa? Oczywiscie Ty mimo wszystko zostalabys ze mna na kawie w najtanszej kawiarence (choc bardziej prawdopodobna wersja jest to, ze przynioslbym termos z Anatolem zbozowym i kubkami plastikowymi) ale mimo to czulabys wstret w takiej sytuacji i pozwolilabys na to zebym sie wykrwawil? Uprzedze: pogotowie nie przyjezdza do takich przegrywow jak ja :| a pogotowie od eutanazji w Lolsce oficjalnie jeszcze nie ma.
Tuneli niet to ok. Chociaz nie bardzo mi to wszystko wspolgra z tymi wrzutami w co teraz sluchacie :(

To moze tatuaz? Kolczyk w nosie, wardze, pepku? Fioletowe wlosy? Buty typu glan, ew. glan na koturnach w stylu Jacka Greckiego? Plecak typu kostka? Koszulka Nightwish?
mothra
postuje jak opętany!

06-09-2015, 00:07

manieczki pisze:Nie wiem, boje sie zakladac nowego temate wiec tutaj spam moze byc. chyba Pan analny i Olo sie nie obraza, tzo? :(
Jesli masz wyrzuty sumienia to powtorz sobie trzy(3) razy w myslach, ze nie robisz niczego zlego tylko sumiennie wykorzystujesz podarowany Ci transfer od providera internetu i energie elektryczna - dbasz Tym samym o srodowisko.

Obstawa byc musi - pomyslas tzo by bylo, gdybym na przyklad zemdlal ze stresu albo poszla mi farba z nosa? Oczywiscie Ty mimo wszystko zostalabys ze mna na kawie w najtanszej kawiarence (choc bardziej prawdopodobna wersja jest to, ze przynioslbym termos z Anatolem zbozowym i kubkami plastikowymi) ale mimo to czulabys wstret w takiej sytuacji i pozwolilabys na to zebym sie wykrwawil? Uprzedze: pogotowie nie przyjezdza do takich przegrywow jak ja :| a pogotowie od eutanazji w Lolsce oficjalnie jeszcze nie ma.
Tuneli niet to ok. Chociaz nie bardzo mi to wszystko wspolgra z tymi wrzutami w co teraz sluchacie :(

To moze tatuaz? Kolczyk w nosie, wardze, pepku? Fioletowe wlosy? Buty typu glan, ew. glan na koturnach w stylu Jacka Greckiego? Plecak typu kostka? Koszulka Nightwish?
Plecak typu kostka jak najbardziej tak, ale z Nightwishem to nie przesadzajmy, co? Przecie to dla podludziów jest, ja to tylko w koszulkach Within Temptation śmigam, bo lubię takie gotyckie klimaty i estetykę bardzo.

Loszki z reguły obstaw nie lubią, zawężone pole działania. Poza tym czy nie boisz się, że jakiś Twój kolega do gustu mi przypadnie bardziej? : / W końcu wredna z nas płeć podobno.

Termos z anatolem zbożowym nie brzmi tak źle, doceniam oryginalność, jesteś naprawdę bardzo kreatywny i zaradny!
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-09-2015, 00:44

manieczki pisze:
Moge przyjsc z obstawa? Na przyklad ktos z forume moze? Promoeteusz albo Plastek?
Czemu ja?
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
manieczki

06-09-2015, 01:12

mothra pisze:
manieczki pisze:Nie wiem, boje sie zakladac nowego temate wiec tutaj spam moze byc. chyba Pan analny i Olo sie nie obraza, tzo? :(

Plecak typu kostka jak najbardziej tak, ale z Nightwishem to nie przesadzajmy, co? Przecie to dla podludziów jest, ja to tylko w koszulkach Within Temptation śmigam, bo lubię takie gotyckie klimaty i estetykę bardzo.

Loszki z reguły obstaw nie lubią, zawężone pole działania. Poza tym czy nie boisz się, że jakiś Twój kolega do gustu mi przypadnie bardziej? : / W końcu wredna z nas płeć podobno.

Termos z anatolem zbożowym nie brzmi tak źle, doceniam oryginalność, jesteś naprawdę bardzo kreatywny i zaradny!
Nie wiem, nie wiem tzo sie dzieje smyki. Niestety, ale takie okazy stworzen z Wenus praktycznie nie istnieja. Z humorem, obracajace wszystko w zart, lubiace Anatola z termosu.

Dlatego:

Prosze jak na spowiedzi: ktory z masterfulowiczow probuje robic sobie podsmiechujki z panicza manieczki? Przyznanie sie w tym momencie nie grozi zadnymi konsekwencjami, ot posmiejemy sie jeszcze przez pare postow i zapomnimy o sprawie. JEDNAK Z GORY UPRZEDZAM, ze jak zaczne moje internetowe dochodzenie (a wiecie, ze odbywalem staz u detektywa Rutkowskiego i znam pewne gry operatzyjne o ktorych nawet nie zdajecie sobie sprawy) to nie bedzie zmiluj. Stulejarnosc swoje tez dolozy dla swojego brata w stulejce.

pr0metheus pisze:
manieczki pisze:
Moge przyjsc z obstawa? Na przyklad ktos z forume moze? Promoeteusz albo Plastek?
Czemu ja?
Tak wypadlo i krajan jestes oraz najwazniejsza sprawa - SZANUJESZ MNIE i bez wahania podwiozlbys mnie na randkie swoim wypas autem, tzo? :D
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-09-2015, 11:11

manieczki pisze:
pr0metheus pisze:
manieczki pisze:
Czemu ja?
Tak wypadlo i krajan jestes oraz najwazniejsza sprawa - SZANUJESZ MNIE i bez wahania podwiozlbys mnie na randkie swoim wypas autem, tzo? :D
krajan? nawet nie pytam skad wiesz takie rzeczy:) ale spoko, jak Pani Mothra istnieje naprawde i sie zgodzi to podwioze i dyskretnie bede kontrolowal sytuacje:D
niech to miejsce niebawem zniknie
mothra
postuje jak opętany!

06-09-2015, 11:26

manieczki pisze:Nie wiem, nie wiem tzo sie dzieje smyki. Niestety, ale takie okazy stworzen z Wenus praktycznie nie istnieja. Z humorem, obracajace wszystko w zart, lubiace Anatola z termosu.

Dlatego:

Prosze jak na spowiedzi: ktory z masterfulowiczow probuje robic sobie podsmiechujki z panicza manieczki? Przyznanie sie w tym momencie nie grozi zadnymi konsekwencjami, ot posmiejemy sie jeszcze przez pare postow i zapomnimy o sprawie. JEDNAK Z GORY UPRZEDZAM, ze jak zaczne moje internetowe dochodzenie (a wiecie, ze odbywalem staz u detektywa Rutkowskiego i znam pewne gry operatzyjne o ktorych nawet nie zdajecie sobie sprawy) to nie bedzie zmiluj. Stulejarnosc swoje tez dolozy dla swojego brata w stulejce.
Szukaj Manieczku, nie znajdziesz zbyt wiele, bowiem jestem kobietą, nikogo nie udaję i naprawdę istnieje : // Chociaż rozumiem wątpliwości, bo przeglądając to forum parę lat, rzeczywiście liczba kobiecych użytkowniczek, które rzuciły mi się w oczy była znikoma i raczej przepędzić dawały się łatwo. Jednak tym razem na poważnie wszystko - więcej wiary koledzy : (
Awatar użytkownika
manieczki

06-09-2015, 18:09

mothra pisze:Szukaj Manieczku, nie znajdziesz zbyt wiele, bowiem jestem kobietą, nikogo nie udaję i naprawdę istnieje : //(
Nie kus mnie zebym rozpoczynal sledztwo, bo jak cos zaczynam to dzialam ZAWSZE kompleksowo i koncze sprawe, gdy juz mam wszystko jak na tacy.

No i pytana, ktore nie padly jeszcze z mojej strony:

Jak sprawa z tarczyca? hormony ok? wasik jest? bo ja mam wasik delikatny, widzialem babony z bardziej dorodnym zarostem niz moj :|
PMS - obecny/nieobecny, czestotliwosc?

Oczywiscie nadal wyczekuje odpowiedzi na pytania o kolczykach, tatuazach i reszty, ktore ominelas - zapewne tzelowo :|

I porada: zamiast mopa poletza przyczaic sie ciemna notza przed klubem w pazdziernikowy czas, gdy kuce wracaja na polibudy i wychodza ze swoich nor na koncerty typu Acid Drinkers, Kazik na zywo. Duzo wlosia mozna zdobyc, a jak powszechnie wiadomo mop z wlosow brudasow = mop normalny ze sklepu. Przyjemnosc i ekstytacja odczuwana podczas pomywania wzrasta bardzo, morale tez.
pr0metheus pisze: krajan? nawet nie pytam skad wiesz takie rzeczy:) ale spoko, jak Pani Mothra istnieje naprawde i sie zgodzi to podwioze i dyskretnie bede kontrolowal sytuacje:D
Obiecasz mi, ze nie pozwolisz jej uciec, gdy zda sobie sprawe w tzo sie wpakowala? W sumie z jednej strony moze to jest wlasnie ta kobieta, ktora leci na stulejarzy a nie jak wiekszosc Łeckich na rastamanow, jpmanow, hiphopmanow, brudasow i rurkowcow? Z drugiej strony moze obudzic sie w niej matczyna milosc i wtedy bedzie nbdb, bo bedzie o mnie dbac jak o swojego syne albo corke :( Oczywiscie wszystko z litosci :(

Aha to tez nie daje mi spokoju, :(Prometeo - widze, ze nasze relatzje ulegly minimalnemu pogorszeniu po mojej aktzji pod nazwa kodowa AD HOMINEM.
NIE SZANUJE I NIE BEDE ICH SZANOWAL!!!

Rozumiem, ze autko mimo tego, ze STAC i KLASA jest przerobione na gaz? Bo na petrol to ja nie mam :( aha, no iszybciej niz 50km/h nie mozesz, bo bede mdlal :(
ODPOWIEDZ