+1000000000000Ihasan pisze:jest jakiś temat gdzie manieczki się nie wypowiada lub nie wkleja zdjęć?
może by tak administrator jebnął mu profilaktycznego bana na miesiąc żeby przewietrzyć forume ???
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
+1000000000000Ihasan pisze:jest jakiś temat gdzie manieczki się nie wypowiada lub nie wkleja zdjęć?
Optzja ignoruj i gotowe. Proste, niebolesne itp.Stoigniew pisze:+1000000000000Ihasan pisze:jest jakiś temat gdzie manieczki się nie wypowiada lub nie wkleja zdjęć?
może by tak administrator jebnął mu profilaktycznego bana na miesiąc żeby przewietrzyć forume ???
User Control Panel -> Friends & Foes -> Manage foes -> wpisujesz i gotowe.Stoigniew pisze:chętnie - a jak to się robi ???
bez obrazy....
No, niestety humor jest jaki jest :( Bo tutaj jest jak jest po prostu, coz wiecej moge napisac...Sova pisze:martwię się o ciebie jagódko, ostatnio coś wyraźnie cie trapi i humor obniżył loty :(
on wróci, pojechał tylko się odchaczyć w urzędzie pracy.
oo, Lik, dobry pomysł, LIK zawsze jest dobrym pomysłem, chlup .
Landrynko, ale z Grzesiem to ja calkiem serio pisalem. Nie wierze w takie zbiegi okolicznosci. Cmentarz w Czestochowie. Napisy jakie sa to kazdy widzi. Dodatkowo premiera jebanego melodyjnego trendziarsko-religijnego gowna kurwa.Sova pisze:a titi miodku, pije z rozpaczy a ty mnie lapiesz za literki. smutno mi.
abys sie zbytnio nie martwil, to z grzesiem b. nawet troche trafiles, bo on ma w klapie coś, co przypomina mi coś, co ja mam w klapie:
Czy oni mają skleroze, przecie wydali demo na winylu razem z epą, to jak first time on vinyl?Sova pisze:
winyle zamówione - będą w listopadzie. zaczynam zbierać zamówienia.
malignantvoices@gmail.com
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 74942.html" onclick="window.open(this.href);return false;Z kolei w Częstochowie w jednej z komisji wyborczych nie pojawił się ani jeden wyborca.
manieczki pisze:Deprawacja ludnosci miasta w najlepsze.
http://fakty.interia.pl/slaskie/news-b- ... Id,1880669" onclick="window.open(this.href);return false;Były drużynowy hufca Związku Harcerstwa Polskiego w Częstochowie odpowie przed sądem za 13 przestępstw dotyczących m.in. zgwałcenia i doprowadzenia nieletnich harcerek do poddania się tzw. innym czynnościom seksualnym.
i jaSorgHorde pisze:Te drugę to i ja bym przygarnął.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo