IRON MAIDEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurwaćukoglu
- postuje jak opętany!
Re: IRON MAIDEN
Podeślij adres, to przepiszę Ci odręcznie ;) .
"Nigdy nie rozumiałem metalu" -
Baha Kurwaćukoglu
Baha Kurwaćukoglu
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Ulica Błotna, adres zachlapany ;)
-
Po tragicznie słabym "The Final Frontier", o dziwo, całkiem przyzwoity album. Byłby jeszcze lepszy gdyby go skrócić o jedną trzecią.
- Biały
- w mackach Zła
sam jesteś tragicznie słaby, bdb album
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jakas poprawa trzeba przyznać jest, chyba słuchało mi sie ich najlepiej od BNW
ale z tymi długimi kawałkami to jednak przegięcie, 30 minut krócej i było spoko a tak ciężko się słucha tych kloców
Bruce wokalnie coraz gorzej, chyba pora na emeryturke
PS. Maiden się skończył na FOTD ;)
ale z tymi długimi kawałkami to jednak przegięcie, 30 minut krócej i było spoko a tak ciężko się słucha tych kloców
Bruce wokalnie coraz gorzej, chyba pora na emeryturke
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Płytę wcześniej.Żułek pisze:
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo mi się podoba nowy album, choć trudno coś więcej powiedzieć po dwóch przesłuchaniach. Najbliżej mu chyba do "Brave New World".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Gunman
W sensie, że profesor piraci? :P
- Drone
- Gunman
A to co innego. Na YT jest całkiem legalnie ;)
-
cd nr 2 pozostawia lepsze wrażenia odsłuchowe
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
oby to była prawdaDrone pisze:Bardzo mi się podoba nowy album, choć trudno coś więcej powiedzieć po dwóch przesłuchaniach. Najbliżej mu chyba do "Brave New World".
- vicek
nie ma takiej opcji .. albumy drastycznie różne
- manieczki
Zagadka dla Panstwa. Kto to napisal (tylko bez oszukiwania i googlowania prosze)
Ok. After getting INTO the record I must confess: it's definitely THE best Maiden album since "Brave New World" and maybe one of the ones that can compete even with the classics! It has a vibe of "7th Son" and "Powerslave". It has some metal gallop you love Iron Maiden for but there's also plenty of good hard rock/metal RIFFS that brings back Deep Purple from "Perfect Stranger" era to mind… It's over 90 min. long and me, being known for HATING too long, water down compositions have NO problems whatsoever to go thru the whole record and play it AGAIN and again...! It has almost NO fillers… almost coz I'm still not entirely convinced to the last one "Empire Of The Clouds". But hey, gimme a chance… it's a grower;) Anyways, album should be out today I guess… Go ahead and buy the record! It's a REALLY refreshing piece full of pure metal passion! Up the Irons!
Ok. After getting INTO the record I must confess: it's definitely THE best Maiden album since "Brave New World" and maybe one of the ones that can compete even with the classics! It has a vibe of "7th Son" and "Powerslave". It has some metal gallop you love Iron Maiden for but there's also plenty of good hard rock/metal RIFFS that brings back Deep Purple from "Perfect Stranger" era to mind… It's over 90 min. long and me, being known for HATING too long, water down compositions have NO problems whatsoever to go thru the whole record and play it AGAIN and again...! It has almost NO fillers… almost coz I'm still not entirely convinced to the last one "Empire Of The Clouds". But hey, gimme a chance… it's a grower;) Anyways, album should be out today I guess… Go ahead and buy the record! It's a REALLY refreshing piece full of pure metal passion! Up the Irons!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- Silent_Sea
Grzesio Braun lub jego bliski przyjaciel ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- manieczki
Pudlo i pudlo.
Napisze, ze jest to MUZYK.
A tutaj malymi literkami podpowiedz jesli nadal nie wiecie
Muzyk i (zwlaszcza) CELEBRYTA
Napisze, ze jest to MUZYK.
A tutaj malymi literkami podpowiedz jesli nadal nie wiecie
Muzyk i (zwlaszcza) CELEBRYTA
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
Wojciech Kilar.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Żułek
Nergal ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- manieczki
Zulek jak widac po powyzszym strzale jako jedyny pokazal sie nam jako prawdziwy fan IM i Nergala.
Propsuje i szanuje.
Oczywiscie nie oszukiwales(googlowales)?
Propsuje i szanuje.
Oczywiscie nie oszukiwales(googlowales)?