IRON MAIDEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: IRON MAIDEN
Odpaliłem właśnie "The Book of Souls" i otwieracz całkiem przyjemny tylko niepotrzebnie wpierdzielone przyspieszenie kole 5minBOLEK pisze:coś te otwieracze szwankują już od ponad dekady
PENIS METAL
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
niby znowu 'wycieklo', ale mnie to smierdzi, bo ino 90mb@128
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lobas
- zaczyna szaleć
manieczki bo ty szukać nie potrafisz. U mnie śmiga w jakości 320
Chelsea Bus Company
Kocham Iron Maiden, bez tej kapeli pewnie zostałbym fanem Sandry Kim. Traf chciał, że w tygodniu, redaktor Kaczkowski rzucił numerem...Nie dosłuchałem do końca, bo ileż do chuja można ciągnąć ten sam motyw nazywając go nowym nagraniem? Ten zespół skończył się w 1988 roku, dwa lata przed Slayer(em), wtedy kiedy wyzionęła ducha Metallica. Amen.
- mad
- weteran forumowych bitew
Idź spać. Ty już się dawno skończyłeś. Amen.
Po co ten osobisty wjazd? Planujesz mieć ze mną dziecko? Pajacu?mad pisze:Idź spać. Ty już się dawno skończyłeś. Amen.
- mad
Jeśli czujesz się urażony, to przepraszam - ale jak można napisać, że IM skończył się w 1988? Gdzie Twoje uszy?
Nie wiem co dzisiaj robisz, ale nie sądziłem, że akurat ty, nie złapiesz żartu...Tak czy owak ten numer o którym piszę, tytułu pan nadredaktor nie wymienił, był słabą popłuczyną, niczym więcej. Za "pajaca" oczywiście przepraszam.
- mad
Piwkuję, słucham po raz 1. nowej płyty Maiden... i rzeczywiście od razu nie załapałem. Teraz ok ;)
W tym jesteśmy zgodni, więc nie pozostaje mi nic innego jak wznieść w górę moje naczynie (i nie jest to wiadro, ani nocnik).mad pisze:Piwkuję,
-
jak to się ma chociażby do tego - Be Quick or Be Dead czy kolejny z brzegu Moonchild. mielizna panieBlock69 pisze:Odpaliłem właśnie "The Book of Souls" i otwieracz całkiem przyjemny tylko niepotrzebnie wpierdzielone przyspieszenie kole 5minBOLEK pisze:coś te otwieracze szwankują już od ponad dekady
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Gunman
BQOBD to najlepszy otwieracz ever.
- mad
Dla mnie najlepszym otwieraczem są orły z Piece of Mind - jedyny otwieracz bez refrenu (nie licząc krótkiego instrumentalnego początku Killers)
- Gunman
Ortodoksyjni fani twierdzą, że ten nowy album to jebane arcydzieło a tu jest tylko jebany... To jak to jest? Nie chce mi się szukać tych wycieków.
-
Poczekaj tylko aż się z kałuży wynuży Pan psor z fajeczką i obwieści wszem i w obec że nowa
płyta to arcydzieło to i tendencja na forum się zmieni
płyta to arcydzieło to i tendencja na forum się zmieni
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Lobas
- zaczyna szaleć
Ja będę szybszy. Bardzo dobry album. Od wczoraj przesłuchałem go z 5 razy. Refreny z "the Red and the Black" i "Book of Souls" grają mi w głowie bez przerwy.
Chelsea Bus Company
-
- rozkręca się
faktycznie udany album tylko mnie kolos w postaci kawałka empire of the clouds wymęczył niemiłosiernie
- Kurwaćukoglu
- postuje jak opętany!
"Nigdy nie rozumiałem metalu" -
Baha Kurwaćukoglu
Baha Kurwaćukoglu
- Gunman
Źle się czyta, mogłeś to przepisać.