MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MOTÖRHEAD
Niby Heretyk, a czasami przypadnie mu w udziale przypomnienie prawdy objawionej - choćby nie wiadomo, jaki truizm to by był. Co do nowego Mutahed, to pewnie się posłucha, Aftershock jest w cipkę, więc pewnie i tym razem będzie rozrywkowo :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Sybir
Jak Sz. K. przyjedzie na Suffocation et consortes do Warszawy, to nie czyniłbym żadnych subiekcji po temu :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
Niestety nie dam rady. Dosłownie utkwiłem w domowych pieleszach. :-(
all the monsters will break your heart
-
spoko, będę pamiętał. może też być okazja na jakimś koncercie. nieczęsto chadzam, ale się zdarzanicram pisze:Heretyk, jesteś jednym z najmądrzejszych gości na tym forum. Jak będziesz kiedyś wybierał się do Łodzi daj wcześniej znać. Chętnie napiłbym się z Tobą wódki. :-)
- manieczki
http://consequenceofsound.net/2015/08/l ... key-vodka/" onclick="window.open(this.href);return false;
:D
:D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
po 1 przesłuchaniu lekki zawód ale jeszcze zobaczymy
cover Stonesów zbędny
cover Stonesów zbędny
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Skaut
Świetna płyta. Tak jak pisałem, mocno rock'n'rollowa, wypełniona po brzegi tym czego się od Motorhead oczekuje. Masa hitów, dobrych mamoniowatych zagrywek, a brzmi to tak jakby Lemmy napierdalał nie tylko Danielsa, ale doprawiał to wszystko czymś jeszcze. Tyle lat na karku, a nadal doskonale wie o co chodzi w tej muzyce. Pan Buk po prostu - ot co. A cover na maksa chujowy i to jest właściwie jedyny mankament nowej płyty.
Zawód to jest nowa płyta PENTAGRAM, która ma tak zjebaną produkcję i kompozycje, że odechciewa się jej słuchać.
Zawód to jest nowa płyta PENTAGRAM, która ma tak zjebaną produkcję i kompozycje, że odechciewa się jej słuchać.
Coś tam było! Człowiek!
Tak jest. Plus milion. Zrozumienie, zgoda i tolerancja przede wszystkim. Granica jest tam, gdzie zaczyna się Experiment.Heretyk pisze:mad pisze:Nie lubię punka i może dlatego nigdy nie przepadałem za Motorhead. Nie podoba mi się taka koncepcja rocka. W młodości zawsze wolałem Judas Priest - bez dwóch zdań, bez zastanowienia (zatem kontrastowe zestawianie Lemmiego jak najbardziej słuszne). Motorhead był dobry to potupania nóżką przy piwsku. Kompletnie nie czuję pociągu do takiej muzy - HERETYKIEM JESTEM I DORZE MI Z TYM.
A teraz proszę wyznawców sekty Lemmiego o plwociny...
bywa. znam osoby które nie cierpią Slayera, Black Sabbath, Morbid Angel, King Crimson albo... Milesa Davisa ;) nie mam z tym żadnego problemu, bo nie istnieje wykonawca, którego muzyka by podchodziła każdemu bez wyjątku. całkowicie normalna sprawa
- manieczki
super, lepszej rekomendacji nie potrzebowalem. zbada sie w takim razie.Żułek pisze:po 1 przesłuchaniu lekki zawód ale jeszcze zobaczymy
cover Stonesów zbędny
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
cieszę się że mogłem pomóc ;)
musze sobie sprawic w lepszej jakości bo u ruskich się zbytnio z tym nie postarali
słuchając robiłem kilka rzeczy wiec nie mogłem dobrze się skupić, wlaściwie jedyne na co zwróciłem uwage to kiepski cover ;)
musze sobie sprawic w lepszej jakości bo u ruskich się zbytnio z tym nie postarali
słuchając robiłem kilka rzeczy wiec nie mogłem dobrze się skupić, wlaściwie jedyne na co zwróciłem uwage to kiepski cover ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
- harvestman
Nie jest dobrze http://www.cgm.pl/aktualnosci,41700,lem ... ,news.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Smutny obrazek, bardzo smutny.
- harvestman
Niestety, wygląda na to że czas kończyć.ramonoth pisze:Smutny obrazek, bardzo smutny.
- Gunman
Szkoda, każda ich kolejna płyta to dla mnie wielka uczta. W zadzie mam, że to ciągle jedno i to samo granie. Mam nadzieje, że na Bad Magic się nie skończy.
-
Tragicznie to wygląda.
Jak na moje to jedyny sensowny scenariusz dla MOTORHEAD wygląda obecnie tak, żeby w ogóle dali sobie spokój z koncertowaniem (na amen albo do odwołania) - ewentualnie jeden, dwa na rok na jakichś dużych festiwalach - i wzięli się za grę w studio. Bo jak to ma dalej wyglądać tak jak wygląda, to pewnego dnia, prędzej niż później, Lemmy po prostu padnie na scenie i tyle go widzieli.
Jak na moje to jedyny sensowny scenariusz dla MOTORHEAD wygląda obecnie tak, żeby w ogóle dali sobie spokój z koncertowaniem (na amen albo do odwołania) - ewentualnie jeden, dwa na rok na jakichś dużych festiwalach - i wzięli się za grę w studio. Bo jak to ma dalej wyglądać tak jak wygląda, to pewnego dnia, prędzej niż później, Lemmy po prostu padnie na scenie i tyle go widzieli.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Żułek
chyba że ma taki zamiar ;)kenediusze pisze:Bo jak to ma dalej wyglądać tak jak wygląda, to pewnego dnia, prędzej niż później, Lemmy po prostu padnie na scenie i tyle go widzieli.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie to samo sobie pomyślałem.kenediusze pisze:
- maciek z klanu
ramonoth pisze:Dokładnie to samo sobie pomyślałem.kenediusze pisze:
motorhead bez koncertow? To nie motorhead
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo