KRISIUN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRISIUN
Następny kloc jak skurwysyn. Po tych panach nie oczekuje progresywnego pitolenia tylko dzikiego nakurwu i wyrywania kończyn. Ktoś tam będzie pierdolił o samorozwoju, dojrzałości muzycznej i takich tam; a chuja - zwyczajnie słaba i wymęczona płyta.
-
dokładnie taktomaszm pisze:Następny kloc jak skurwysyn. Po tych panach nie oczekuje progresywnego pitolenia tylko dzikiego nakurwu i wyrywania kończyn. Ktoś tam będzie pierdolił o samorozwoju, dojrzałości muzycznej i takich tam; a chuja - zwyczajnie słaba i wymęczona płyta.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
Po prostu wyobraźnia muzyków poszła dużo dalej niż oczekiwania przeciętnego słuchacza. Trzeba ten fakt po prostu pokornie przyjąć do wiadomości zamiast się denerwować i ciskać przekleństwa ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
tu nie ma żadnej wyobraźni,tu jest niemoc I kryzys wieku sredniego.Można się pięknie rozwijac i bawić metalową formułą,można ją nawet zostawić w lesie ,ale na nowej płycie Krisiun po prostu wszystko się nie udało.Susza i brak poczucia kierunku,sępy już krążą ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Ja po ciężkim karabinie szturmowym oczekuje nawałnicy pocisków a nie pojedynczych strzałów jak z przegrzanego rewolweru.Drone pisze:Po prostu wyobraźnia muzyków poszła dużo dalej niż oczekiwania przeciętnego słuchacza. Trzeba ten fakt po prostu pokornie przyjąć do wiadomości zamiast się denerwować i ciskać przekleństwa ;)
- Drone
-
Możemy wrócić i w 202020. Gówno będzie gównem:)Drone pisze:Panowie, wróćmy do tej dyskusji w sierpniu 2025 :)
-
Drogi kolego,pomyśl sobie jaki to byłby szoke gdyby KRISIUN nagrał swój feel sorry for the fanatic.Drone pisze:Panowie, wróćmy do tej dyskusji w sierpniu 2025 :)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No, przeciez właśnie nagrał ;) Środki wyrazu inne, efekt tak samo chujowy
-
nie,nie,nie...pan nie ogarnia zajebistości tej płyty Morgoth ;)AroHien pisze:No, przeciez właśnie nagrał ;) Środki wyrazu inne, efekt tak samo chujowy
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Tak jak i dojrzałości nowego Krisiun, co zrobic taka karma ;)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to ja jednak wysyłam Erke z Pavulonikiem na stragan z marchewkami nie czekajac na zgode. OczekujDrone pisze:Po prostu wyobraźnia muzyków poszła dużo dalej niż oczekiwania przeciętnego słuchacza. Trzeba ten fakt po prostu pokornie przyjąć do wiadomości zamiast się denerwować i ciskać przekleństwa ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
[V] pisze:tu nie ma żadnej wyobraźni,tu jest niemoc I kryzys wieku sredniego.
+ 1
-
Ja liczę jeszcze, że ta padlina ożyje. Sprawdzę to za parę tygodni.[V] pisze:tu nie ma żadnej wyobraźni,tu jest niemoc I kryzys wieku sredniego.Można się pięknie rozwijac i bawić metalową formułą,można ją nawet zostawić w lesie ,ale na nowej płycie Krisiun po prostu wszystko się nie udało.Susza i brak poczucia kierunku,sępy już krążą ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Skaut
- Drone
Wiadomo, ostatnie OBITUARY świetne, ale KRISIUN faktycznie lepszy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
oczywiście OBITUARY znacznie lepsze .
-
[V] pisze:oczywiście OBITUARY znacznie lepsze .
Do Obituary wracam z chęcią, do nowego Krisiun nie mam ochoty. Przysiądę jeszcze, ale muszę się zebrać w sobie.
-
- weteran forumowych bitew
Ten album jest jakiś strasznie rozwodniony, niby się tego nawet nieźle słucha, ale nic w głowie nie zostaje, o tak o się leje i leje i nic z tego nie wynika. Chociaż z drugiej strony, nie jest to takie jednoznacznie złe, biorę losowo wybrany fragment i teoretycznie jest to nakurw na poziomie. Teoretycznie. Skrócenie bardzo by pomogło.
Jest to nawet mniej nudne niż nowy HATE ETERNAL, ale obu mi się zupełnie nie chce słuchać, szkoda czasu.
Jest to nawet mniej nudne niż nowy HATE ETERNAL, ale obu mi się zupełnie nie chce słuchać, szkoda czasu.
Się zgadza się.[V] pisze:oczywiście OBITUARY znacznie lepsze .
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Kingu
- weteran forumowych bitew
To pierwszy Krisiun, którego nie jestem w stanie przesłuchać na raz. Rozumiem, że chcą coś tam pozmieniać w muzyce ale ten kierunek do mnie nie przemawia.