VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ZłyPan

Re: VADER

20-08-2015, 10:02

Teoretycznie mógłbym teraz napisać coś o tym, że wylądasz, jakby cie tata dotykał, pochylić sie nad faktem, ze w panice podejrzanie często sugerujesz adwersarzowi homoseksualizm, zasłaniając tym jakikolwiek brak argumentów, a jednocześnie usiłując być Plastkiem/Zekkem/Luckiem etc., że twój freudowski żal do Trocaka przesłania ci zdolność dostrzeżenia, że nie tylko przez niego ludzie cisną z ciebie bekę, tylko głównie przez to, jak potworne bzdety pierdolisz z głębin swojego kącika komputerowego w dużym pokoju w mieszkaniu rodziców, ale zamiast tego napisze jednak próbuj dalej, kacperku :*
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-08-2015, 10:04

Pisząc te swoje bzdury wycieruchu tylko się ośmieszasz jeszcze bardziej. Lej swoje szambo dalej. Czekam.
all the monsters will break your heart
Vitriol
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 10:04

znowu tu fajnie. co tam marcin spoko jest?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
ZłyPan

20-08-2015, 10:12

nicram pisze:Pisząc te swoje bzdury wycieruchu tylko się ośmieszasz jeszcze bardziej. Lej swoje szambo dalej. Czekam.
Co Marcinek, szczypie dupka, nie?
Awatar użytkownika
nicram

20-08-2015, 10:32

O mojej dupce podludzie mogą jedynie pomarzyć, a co dopiero ją szczypać. :-) Śnij dalej.
ZłyPan

20-08-2015, 10:35

Nie napisałeś tego, prawda? xD
kenediusze
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 11:02

Ostatnie dwie albo trzy strony kwalifikują się kolektywnie do Złotych War.
Miałem już się nie odzywać nie na temat, ale muszę:
nicram pisze:O mojej dupce podludzie mogą jedynie pomarzyć, a co dopiero ją szczypać. :-) Śnij dalej.
Jesteś bogiem samozaorania. Proponuję melisę na ochłonięcie.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
nicram

20-08-2015, 11:15

Wy jesteście bogami idiotów, którym natura nie dała nawet grama rozumku, którym moglibyście rozumieć to co czytacie. :-)
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

20-08-2015, 11:17

weź idź być głupi gdzie indziej
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

20-08-2015, 11:18

nicram, ja tam do Ciebie nic nie mam, bo zawsze stałem po stronie tych, którzy nie są lubiani przez większość, ale może jednak powinieneś zmienić zdanie na temat niektórych narkotyków i zacząć jarać chociaż, bo widzę że spięty jesteś bardzo i chyba życie w trzeźwości Ci nie służy.
poza tym będziesz mógł odpowiadać na wszelkie zarzuty tekstem "a pisałem głupoty bo się upaliłem, wiecie jak jest". ja zrozumiem.
Awatar użytkownika
Triceratops

20-08-2015, 11:31

kenediusze pisze:Ostatnie dwie albo trzy strony kwalifikują się kolektywnie do Złotych War.
Super lektura plazowa :D, dawno sie tak nie usmialem, az masele z kawele sie zaplulem. No moze Lucek nie powinien dostac az miesiaca izolatki, gora tydzien.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

20-08-2015, 11:35

Obrazek
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
Żułek

20-08-2015, 11:36

nicram pisze:
ZłyPan pisze:
Obrazek
Bardzo ciekawe. Czy Dave się zaćpał w dworcowym kiblu? Czy nadal ćpa? Chyba jednak nie.
biorąc pod uwage co Rudy gada i nagrywa teraz to ja bym chciał aby wrócił do ćpania ;)
wszystkim by wyszło na dobre ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
nicram

20-08-2015, 11:36

yossi, czy mój styl pisania sprawia wrażenie spiętego? :D Qrde muszę poprosić mamę żeby zapłaciła mi za korepetycje. W sprawie narkotyków zdania nie zmienię. Trzymam się z daleka, a jak ktoś jest dorosły i lubi, to przecież może sobie niszczyć szare komórki do woli.

Chciałem tylko wyrazić swoje obrzydzenie tymi śmieciami inwigilującymi czyjeś życie, wykorzystujących dane osobowe, sprawdzających kto gdzie pracuje, nieumiejących czytać itd. bo ich marne życie metaluchowego karalucha nie dostarcza odpowiednio wiele satysfakcji. :-) Tylko tyle.
Karkasonne

20-08-2015, 11:51

nicram pisze: Chciałem tylko wyrazić swoje obrzydzenie tymi śmieciami inwigilującymi czyjeś życie, wykorzystujących dane osobowe, sprawdzających kto gdzie pracuje, nieumiejących czytać itd. bo ich marne życie metaluchowego karalucha nie dostarcza odpowiednio wiele satysfakcji. :-) Tylko tyle.
No to już z deka chujnia jest i czuję też ten niesmak.
Awatar użytkownika
Re-animator
rozkręca się

20-08-2015, 12:13

Nicram Ty głupi chuju.
DEATH IS FUN

Rap i hiphop jest dobry dla pedałów.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

20-08-2015, 14:27

ZłyPan pisze:Teoretycznie mógłbym teraz napisać coś o tym, że wylądasz, jakby cie tata dotykał, pochylić sie nad faktem, ze w panice podejrzanie często sugerujesz adwersarzowi homoseksualizm, zasłaniając tym jakikolwiek brak argumentów, a jednocześnie usiłując być Plastkiem/Zekkem/Luckiem etc., że twój freudowski żal do Trocaka przesłania ci zdolność dostrzeżenia, że nie tylko przez niego ludzie cisną z ciebie bekę, tylko głównie przez to, jak potworne bzdety pierdolisz z głębin swojego kącika komputerowego w dużym pokoju w mieszkaniu rodziców, ale zamiast tego napisze jednak próbuj dalej, kacperku :*

kurwa troche nie czaje sytuacji, ale po huj wrzucac czyjes zdjecia i potem pierdolic ze "tekst wytluszczony" ? Wrzu swoje zdjecie to Cie zaraz kilku tutaj trendseterow oceni :) Chyba ze ja nic nie czaje. Co do narkomanow - sami sie o to prosili i nie ma najmniejszego sensu ich usprawiedliwac, czy sie litowac. Co do samego Docenta, jako muzyk był zajebisty i tyle mnie interesuje w jego kwestii. Życie prywatne sobie przejebal na swoje zyczenie, choc z drugiej strony wiadomo, że takie rzeczy jak dragi czesto ida w parze z problemami rodzinnymi/psychicznymi itd Tyle ode mnie.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Nasum

20-08-2015, 15:25

A tak przy okazji - Docenta znaleziono zaćpanego w dworcowym kiblu, czy to tylko tak dla podkreślenia jego uzależnienia? Bo szczerze powiedziawszy, to kojarzę tylko suche fakty, które poinformowały o jego smierci, natomiast żadnych szczegółów jakoby znaleziono go na dworcu nie pamiętam?
Awatar użytkownika
maciek z klanu

20-08-2015, 15:30

Nasum pisze:A tak przy okazji - Docenta znaleziono zaćpanego w dworcowym kiblu, czy to tylko tak dla podkreślenia jego uzależnienia? Bo szczerze powiedziawszy, to kojarzę tylko suche fakty, które poinformowały o jego smierci, natomiast żadnych szczegółów jakoby znaleziono go na dworcu nie pamiętam?

chyba nawet w Totalnej Wojnie pisało, że na dworcu w kiblu, ale niech mnie ktos poprawi jesli sie myle, bo nie pamietam na 100% juz tej lektury.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Nasum

20-08-2015, 15:37

A co z Shambo? On wyleciał z zespołu mniej wiecej również za dragi, też był uzależniony, co się z nim stało? Peter mówił tez o wielu innych grzeszkach Shamba, ale to co przeważyło to były narkotyki i fakt, że w zespole był Docent, który również ćpał, ale od jakiegos czasu był czysty ( chociaż to akurat miało się jakieś pół roku później okazać nieprawdą ). Peter miał dość problemów z jedną uzaleznioną osobą, a co dopiero z dwoma - zostawił Docenta, który był jego zdaniem bardziej zdolny..
ODPOWIEDZ