VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: VADER
Teoretycznie mógłbym teraz napisać coś o tym, że wylądasz, jakby cie tata dotykał, pochylić sie nad faktem, ze w panice podejrzanie często sugerujesz adwersarzowi homoseksualizm, zasłaniając tym jakikolwiek brak argumentów, a jednocześnie usiłując być Plastkiem/Zekkem/Luckiem etc., że twój freudowski żal do Trocaka przesłania ci zdolność dostrzeżenia, że nie tylko przez niego ludzie cisną z ciebie bekę, tylko głównie przez to, jak potworne bzdety pierdolisz z głębin swojego kącika komputerowego w dużym pokoju w mieszkaniu rodziców, ale zamiast tego napisze jednak próbuj dalej, kacperku :*
-
- weteran forumowych bitew
znowu tu fajnie. co tam marcin spoko jest?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
Ostatnie dwie albo trzy strony kwalifikują się kolektywnie do Złotych War.
Miałem już się nie odzywać nie na temat, ale muszę:
Miałem już się nie odzywać nie na temat, ale muszę:
Jesteś bogiem samozaorania. Proponuję melisę na ochłonięcie.nicram pisze:O mojej dupce podludzie mogą jedynie pomarzyć, a co dopiero ją szczypać. :-) Śnij dalej.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nicram, ja tam do Ciebie nic nie mam, bo zawsze stałem po stronie tych, którzy nie są lubiani przez większość, ale może jednak powinieneś zmienić zdanie na temat niektórych narkotyków i zacząć jarać chociaż, bo widzę że spięty jesteś bardzo i chyba życie w trzeźwości Ci nie służy.
poza tym będziesz mógł odpowiadać na wszelkie zarzuty tekstem "a pisałem głupoty bo się upaliłem, wiecie jak jest". ja zrozumiem.
poza tym będziesz mógł odpowiadać na wszelkie zarzuty tekstem "a pisałem głupoty bo się upaliłem, wiecie jak jest". ja zrozumiem.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Super lektura plazowa :D, dawno sie tak nie usmialem, az masele z kawele sie zaplulem. No moze Lucek nie powinien dostac az miesiaca izolatki, gora tydzien.kenediusze pisze:Ostatnie dwie albo trzy strony kwalifikują się kolektywnie do Złotych War.
woodpecker from space
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Żułek
biorąc pod uwage co Rudy gada i nagrywa teraz to ja bym chciał aby wrócił do ćpania ;)nicram pisze:ZłyPan pisze:Bardzo ciekawe. Czy Dave się zaćpał w dworcowym kiblu? Czy nadal ćpa? Chyba jednak nie.
wszystkim by wyszło na dobre ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
yossi, czy mój styl pisania sprawia wrażenie spiętego? :D Qrde muszę poprosić mamę żeby zapłaciła mi za korepetycje. W sprawie narkotyków zdania nie zmienię. Trzymam się z daleka, a jak ktoś jest dorosły i lubi, to przecież może sobie niszczyć szare komórki do woli.
Chciałem tylko wyrazić swoje obrzydzenie tymi śmieciami inwigilującymi czyjeś życie, wykorzystujących dane osobowe, sprawdzających kto gdzie pracuje, nieumiejących czytać itd. bo ich marne życie metaluchowego karalucha nie dostarcza odpowiednio wiele satysfakcji. :-) Tylko tyle.
Chciałem tylko wyrazić swoje obrzydzenie tymi śmieciami inwigilującymi czyjeś życie, wykorzystujących dane osobowe, sprawdzających kto gdzie pracuje, nieumiejących czytać itd. bo ich marne życie metaluchowego karalucha nie dostarcza odpowiednio wiele satysfakcji. :-) Tylko tyle.
all the monsters will break your heart
No to już z deka chujnia jest i czuję też ten niesmak.nicram pisze: Chciałem tylko wyrazić swoje obrzydzenie tymi śmieciami inwigilującymi czyjeś życie, wykorzystujących dane osobowe, sprawdzających kto gdzie pracuje, nieumiejących czytać itd. bo ich marne życie metaluchowego karalucha nie dostarcza odpowiednio wiele satysfakcji. :-) Tylko tyle.
- Re-animator
- rozkręca się
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
ZłyPan pisze:Teoretycznie mógłbym teraz napisać coś o tym, że wylądasz, jakby cie tata dotykał, pochylić sie nad faktem, ze w panice podejrzanie często sugerujesz adwersarzowi homoseksualizm, zasłaniając tym jakikolwiek brak argumentów, a jednocześnie usiłując być Plastkiem/Zekkem/Luckiem etc., że twój freudowski żal do Trocaka przesłania ci zdolność dostrzeżenia, że nie tylko przez niego ludzie cisną z ciebie bekę, tylko głównie przez to, jak potworne bzdety pierdolisz z głębin swojego kącika komputerowego w dużym pokoju w mieszkaniu rodziców, ale zamiast tego napisze jednak próbuj dalej, kacperku :*
kurwa troche nie czaje sytuacji, ale po huj wrzucac czyjes zdjecia i potem pierdolic ze "tekst wytluszczony" ? Wrzu swoje zdjecie to Cie zaraz kilku tutaj trendseterow oceni :) Chyba ze ja nic nie czaje. Co do narkomanow - sami sie o to prosili i nie ma najmniejszego sensu ich usprawiedliwac, czy sie litowac. Co do samego Docenta, jako muzyk był zajebisty i tyle mnie interesuje w jego kwestii. Życie prywatne sobie przejebal na swoje zyczenie, choc z drugiej strony wiadomo, że takie rzeczy jak dragi czesto ida w parze z problemami rodzinnymi/psychicznymi itd Tyle ode mnie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
A tak przy okazji - Docenta znaleziono zaćpanego w dworcowym kiblu, czy to tylko tak dla podkreślenia jego uzależnienia? Bo szczerze powiedziawszy, to kojarzę tylko suche fakty, które poinformowały o jego smierci, natomiast żadnych szczegółów jakoby znaleziono go na dworcu nie pamiętam?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nasum pisze:A tak przy okazji - Docenta znaleziono zaćpanego w dworcowym kiblu, czy to tylko tak dla podkreślenia jego uzależnienia? Bo szczerze powiedziawszy, to kojarzę tylko suche fakty, które poinformowały o jego smierci, natomiast żadnych szczegółów jakoby znaleziono go na dworcu nie pamiętam?
chyba nawet w Totalnej Wojnie pisało, że na dworcu w kiblu, ale niech mnie ktos poprawi jesli sie myle, bo nie pamietam na 100% juz tej lektury.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
A co z Shambo? On wyleciał z zespołu mniej wiecej również za dragi, też był uzależniony, co się z nim stało? Peter mówił tez o wielu innych grzeszkach Shamba, ale to co przeważyło to były narkotyki i fakt, że w zespole był Docent, który również ćpał, ale od jakiegos czasu był czysty ( chociaż to akurat miało się jakieś pół roku później okazać nieprawdą ). Peter miał dość problemów z jedną uzaleznioną osobą, a co dopiero z dwoma - zostawił Docenta, który był jego zdaniem bardziej zdolny..