Sporo, ale to prywatne sprawy, którymi nie mam najmniejszego zamiaru się chwalić na forum internetowym, a tym bardziej w temacie o jakimś narkomańskim ścierwie. Mniemam, że taka postawa mocno cię zadziwi biznesmenie spod Warszafki, który żyje życiem forumowym. No ale gdybym miał takie kompleksy to pewnie też każdą wolną chwilę poświęcałbym na budowanie swojego wyimaginowanego, pseudo wyrafinowanego obrazu farbowanego profesorka.Drone pisze:Oczywiście. Nagrał nieśmiertelne partie bębnów na paru wielkich albumach. A za aktywność artystyczną czasami się płaci i taką cenę. Co ty osiągnąłeś w życiu, czym się możesz tutaj pochwalić?Plastek pisze:No ale powiedzcie sami czy znalezione w dworcowym kiblu naćpane coś zasługuje na jakikolwiek szacunek?
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: VADER
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Najprzewielebniejszy
obrażanie i bluzgi dotyczą zarówno żywych jak i umarłych, to twoje drugie ostrzeżenie w tym roku, przy trzecim ban na zawsze. Poprzedni był na tydzień, ten masz na miesiąc.Plastek pisze:Jebać Decenta, zwykły podludzki śmieć i narkomańskie zero. Ćpun to nie człowiek.
ile razy mam ci tłumaczyć, że od wyzwisk i jechania sobie masz ten temat ?: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Najprzewielebniejszy
kultury chłopaku, takie wyzwiska tu: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;Lucek pisze:Stoigniew pisze:role perkusistów są często niedoceniane,
można zadać zaczepne pytanie do dyskusji czy taki Behemoth byłby w tym miejscu w którym jest gdyby za garami nie siedział Inferno... ?
pdobno nie ma głupich pytań, kurwo chyba masz czysty kał zamiast muzgu.
ban na miesiąc, bo to nie pierwsza tego typu sytuacja, powtórzy się - będzie permanentny.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- lucass
- weteran forumowych bitew
ZłyPan pisze:nicram pisze: Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu. Zatem po co w ogóle ją miałby brać? Często robisz sobie świadomie krzywdę? No bez jaj. Ja do ćpunów żywię tylko pogardę. Nie ma co im współczuć. Współczuć należy im bliskim.
Widzisz to coś jak z pisaniem na forum. Napisałeś posta i się pogrążasz. Nie wyczujesz stary. Życie to kurwa jak to mówią na osiedlu.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
:D:D:DZłyPan pisze:nicram pisze: Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu. Zatem po co w ogóle ją miałby brać? Często robisz sobie świadomie krzywdę? No bez jaj. Ja do ćpunów żywię tylko pogardę. Nie ma co im współczuć. Współczuć należy im bliskim.
doskonałe
Coś tam było! Człowiek!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo ciekawe. Czy Dave się zaćpał w dworcowym kiblu? Czy nadal ćpa? Chyba jednak nie.lucass pisze:ZłyPan pisze:nicram pisze: Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu. Zatem po co w ogóle ją miałby brać? Często robisz sobie świadomie krzywdę? No bez jaj. Ja do ćpunów żywię tylko pogardę. Nie ma co im współczuć. Współczuć należy im bliskim.
Widzisz to coś jak z pisaniem na forum. Napisałeś posta i się pogrążasz. Nie wyczujesz stary. Życie to kurwa jak to mówią na osiedlu.
all the monsters will break your heart
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Plastek napisał, że ćpun to nie człowiek, więc, wedle takiego klasyfikowania, Mustaine człowiekiem nie jest i na szacunek nie zasługuje.nicram pisze:Czy Dave się zaćpał w dworcowym kiblu? Czy nadal ćpa?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- lucass
- weteran forumowych bitew
Nie denerwuj sie chłopczyku bo Ci skatol i indol uszami wyjdzie któregoś dnia.nicram pisze:A ja radziłbym Ci swoje rady w dupę wsadzić. Tak będzie najlepiej dl;a wszystkich.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Marcin, ale ustalmy pewne fakty, bo to dla mnie ważne, ok?
1) Plastek nie pisze serio, tylko trolluje
2) Nie jesteś jego kolegą i nie jesteście w jednej bandzie.
3) Nigdy nie będziesz taki fajny, jak on
4) Chyba już czas zakutasić, bo ile mozna klepać ludka pod stare zdjęcia Ellefsona
5) Mustaine to ćpun z dziurami w mózgu. Według twojej, podchwyconej od Plastka kategoryzacji należy go spuścic w kiblu. Uzależnienie jako schorzenie ma to do siebie, że utrzymuje sie przez całe życie, jako jaskrawy przykład tego o czym mówię, polecam zaznajomić sie z historią śmierci Phillipa Seymoura Hoffmanna.
2) Nie jesteś jego kolegą i nie jesteście w jednej bandzie.
3) Nigdy nie będziesz taki fajny, jak on
4) Chyba już czas zakutasić, bo ile mozna klepać ludka pod stare zdjęcia Ellefsona
5) Mustaine to ćpun z dziurami w mózgu. Według twojej, podchwyconej od Plastka kategoryzacji należy go spuścic w kiblu. Uzależnienie jako schorzenie ma to do siebie, że utrzymuje sie przez całe życie, jako jaskrawy przykład tego o czym mówię, polecam zaznajomić sie z historią śmierci Phillipa Seymoura Hoffmanna.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Plastek wyładowuje swoją agresję na Docencie, ponieważ jego idol z Green Day również lubił dać sobie w żyłę.
Jak ktoś nie wierzy to proszę: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=40464" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu Cię mam

Jak ktoś nie wierzy to proszę: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=40464" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu Cię mam

Chelsea Bus Company
- nicram
Dzięki, że to wyjaśniłeś. Naprawdę myślałem, że jest inaczej.ZłyPan pisze:Marcin, ale ustalmy pewne fakty, bo to dla mnie ważne, ok?
Smuteczek. :-(ZłyPan pisze:2) Nie jesteś jego kolegą i nie jesteście w jednej bandzie.
Podwójny smuteczek. Idę się zabić.ZłyPan pisze:3) Nigdy nie będziesz taki fajny, jak on
LOL.Jakie zdjęcie Ellefsona pajacu? LOLLLLLLLLLLLLLLLL.ZłyPan pisze:4) Chyba już czas zakutasić, bo ile mozna klepać ludka pod stare zdjęcia Ellefsona
Raczej ty masz dziury w mózgu i to naprawdę większe niż plamy na Słońcu. Niczego nie podchwyciłem i nie kategoryzowałem. Chyba, że stwierdzenie, że nie szanuję ćpunów jest kategoryzacją? To polecam zapoznać się ze znaczeniem słów. A tak w ogóle to spierdalaj. :-)ZłyPan pisze:5) Mustaine to ćpun z dziurami w mózgu. Według twojej, podchwyconej od Plastka kategoryzacji należy go spuścic w kiblu. Uzależnienie jako schorzenie ma to do siebie, że utrzymuje sie przez całe życie, jako jaskrawy przykład tego o czym mówię, polecam zaznajomić sie z historią śmierci Phillipa Seymoura Hoffmanna.
Ostatnio zmieniony 20-08-2015, 09:23 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Kurwa, ostre temate sie zrobilo :D ostatnie 3 strony czytalem z napieciem, zwroty akcji jak w najlepszych thrillerach :D
woodpecker from space
Jakiś ty rozkoszny z tym swoim wymachiwaniem piąstkami w poczuciu, że jesteś takim złym internetowym twardzielem-ironistą, cipo :Dnicram pisze:Dzięki, że to wyjaśniłeś. Naprawdę myślałem, że jest inaczej.ZłyPan pisze:Marcin, ale ustalmy pewne fakty, bo to dla mnie ważne, ok?
Smuteczek. :-(ZłyPan pisze:2) Nie jesteś jego kolegą i nie jesteście w jednej bandzie.Podwójny smuteczek. Idę się zabić.ZłyPan pisze:3) Nigdy nie będziesz taki fajny, jak on
LOL.Jakie zdjęcie Ellefsona pajacu? LOLLLLLLLLLLLLLLLL.ZłyPan pisze:4) Chyba już czas zakutasić, bo ile mozna klepać ludka pod stare zdjęcia EllefsonaRaczej ty masz dziury w mózgu i to naprawdę większe niż plamy na Słońcu. Niczego nie podchwyciłem i nie kategoryzowałem. Chyba, że stwierdzenie, że nie szanuję ćpunów jest kategoryzacją? To polecam zapoznać się ze znaczeniem słów. A tak w ogóle to spierdalaj. :-)ZłyPan pisze:5) Mustaine to ćpun z dziurami w mózgu. Według twojej, podchwyconej od Plastka kategoryzacji należy go spuścic w kiblu. Uzależnienie jako schorzenie ma to do siebie, że utrzymuje sie przez całe życie, jako jaskrawy przykład tego o czym mówię, polecam zaznajomić sie z historią śmierci Phillipa Seymoura Hoffmanna.