VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

Re: VADER

19-08-2015, 19:57

Stoigniew pisze:role perkusistów są często niedoceniane,
można zadać zaczepne pytanie do dyskusji czy taki Behemoth byłby w tym miejscu w którym jest gdyby za garami nie siedział Inferno... ?

pdobno nie ma głupich pytań, kurwo chyba masz czysty kał zamiast muzgu.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

19-08-2015, 20:03

Obrazek
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

19-08-2015, 20:04

nicram pisze: Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu.
Ba, od samego pomyślenia o tym uzależnia. Właściwie jak znasz kogoś, kto o tym pomyślał, to też już jesteś wjebany.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

19-08-2015, 20:05

Plastek pisze:zachowywanie się jak dojrzały, wartościowy człowiek
Idąc tym torem myślenia, nikt tutaj nie powinien mieć do Ciebie najmniejszego szacunku, bo chyba mi nie powiesz, że teksty, którymi tu rzucasz, są zachowaniem dojrzałego, wartościowego człowieka (bez względu na Twoje intencje). :)
Do ludzi ma się szacunek nie tylko za to, kim byli, ale także za to, co stworzyli, a w temacie bębnów Docent zasługi miał niemałe, więc choćby za to szacunek. Nie ograniasz, Twój problem. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

19-08-2015, 20:06

Drone pisze:Gdyby nie Lars Ulrich, METALLICA nie zaszłaby tam, gdzie jest. Mówię poważnie.
To jest oczywiste. Jego rola jest pod tym względem bardzo podobna do roli Johnny'ego Ramone. Obaj mieli ogromną determinację do tego, żeby utrzymać istnienie zespołu. Jeden miał śmierć Burtona i ciężki alkoholizm Jamesa, a drugi narkomanię Dee Dee, znerwicowanego Joey'a, z którym zresztą przez ostatnie kilkanaście latb istnienia zespołu był w konflikcie.
[V]

19-08-2015, 20:08

ramonoth pisze:
Drone pisze:Gdyby nie Lars Ulrich, METALLICA nie zaszłaby tam, gdzie jest. Mówię poważnie.
To jest oczywiste. Jego rola jest pod tym względem bardzo podobna do roli Johnny'ego Ramone. Obaj mieli ogromną determinację do tego, żeby utrzymać istnienie zespołu. Jeden miał śmierć Burtona i ciężki alkoholizm Jamesa, a drugi narkomanię Dee Dee, znerwicowanego Joey'a, z którym zresztą przez ostatnie kilkanaście latb istnienia zespołu był w konflikcie.
Lars zawsze trzymał ten zespół za mordę i gdyby nie on byliby w dupie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-08-2015, 20:12

Plagueis pisze:
Idąc tym torem myślenia, nikt tutaj nie powinien mieć do Ciebie najmniejszego szacunku, bo chyba mi nie powiesz, że teksty, którymi tu rzucasz, są zachowaniem dojrzałego, wartościowego człowieka (bez względu na Twoje intencje). :)
Do ludzi ma się szacunek nie tylko za to, kim byli, ale także za to, co stworzyli, a w temacie bębnów Docent zasługi miał niemałe, więc choćby za to szacunek. Nie ograniasz, Twój problem. :)
A wiesz jak bardzo mnie interesuje czy ktoś tutaj ma do mnie szacunek?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

19-08-2015, 20:13

Plastek pisze: A wiesz jak bardzo mnie interesuje czy ktoś tutaj ma do mnie szacunek?
Wiem, ale ja nie o tym. :)
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

19-08-2015, 20:14

[V] pisze:
Lars zawsze trzymał ten zespół za mordę i gdyby nie on byliby w dupie.
Zgadza się, dokładnie tak jak Johnny.
Awatar użytkownika
Drone

19-08-2015, 22:16

Plastek pisze:No ale powiedzcie sami czy znalezione w dworcowym kiblu naćpane coś zasługuje na jakikolwiek szacunek?
Oczywiście. Nagrał nieśmiertelne partie bębnów na paru wielkich albumach. A za aktywność artystyczną czasami się płaci i taką cenę. Co ty osiągnąłeś w życiu, czym się możesz tutaj pochwalić?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ZłyPan

19-08-2015, 22:41

Plastek pisze:
Plagueis pisze:
A wiesz jak bardzo mnie interesuje czy ktoś tutaj ma do mnie szacunek?
No pewnie jakoś tam cię interesuje, skoro tyle atencyjnych trollpostów dziennie napierdalasz...
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-08-2015, 22:55

Nic a nic.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

19-08-2015, 23:13

Drone pisze:
Plastek pisze:No ale powiedzcie sami czy znalezione w dworcowym kiblu naćpane coś zasługuje na jakikolwiek szacunek?
Oczywiście. Nagrał nieśmiertelne partie bębnów na paru wielkich albumach. A za aktywność artystyczną czasami się płaci i taką cenę. Co ty osiągnąłeś w życiu, czym się możesz tutaj pochwalić?
a czym sie może pochwalić taki kundel ... widać jego zachowanie i chamską postawę na tym forum :)
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

19-08-2015, 23:25

nicram pisze:Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu.
:D
kenediusze pisze: docenta nie znałem, więc nie wiem czy to faktycznie było zeszmacone ludzkie gówno, czy facet, który przez własną głupotę wjebał się w totalne szambo, z którego bardzo ciężko wyjść, niezależnie od siły woli.
z biografii Vadera wynika, że to drugie. przypuszczam że raczej nie był zachwycony swoim uzależnieniem...
Awatar użytkownika
Hatefire

19-08-2015, 23:48

No jasne. Natomiast istnieje kwestia odpowiedzialności. Jak ćpiesz nie zakładaj rodziny, a jak ją masz, to nie eksperymentuj, coby nie wpaść (zresztą nawet nie chodzi o heroinę, alkohol też ogranicz, bo łatwo przekroczyć granicę). Wystarczy popatrzeć na wypowiedzi córki Cobaina, która, dosyć gorzko i realistycznie w sumie wypowiada się, w tych tematach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 00:06

rozkłada na łopatki ten moralizatorski ton co poniektórych, wy sie naprawde dobrze czujecie ?, kurwa kto tu jest pijany ?
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-08-2015, 00:10

może muszą się dowartościować ? ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
kenediusze
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 00:35

nicram pisze:Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu. Zatem po co w ogóle ją miałby brać?
W sumie jakby wszyscy ludzie tak myśleli, to świat byłby nieco lepszym miejscem. Niestety to tak nie działa.
Lucek pisze: kurwa kto tu jest pijany ?
No ciekawe :D
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
535

20-08-2015, 06:07

Pomijając projekcje jednego ,czy drugiego forumowego aktora, to ja bym był bardzo ostrożny z tym sraniem po Docencie, w środowisku, które zasadniczo pociąga nosem, borykając się z mniejszymi czy większymi uzależnieniami.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

20-08-2015, 07:20

Lucek pisze:rozkłada na łopatki ten moralizatorski ton co poniektórych
Smutne, że w taki trzeba wbijać, żeby co niektórym pewne oczywiste rzeczy uświadomić.
Lucek pisze:kurwa kto tu jest pijany ?
To jest bardzo dobre pytanie!
ODPOWIEDZ