Chciałem się upewnić, że to nie był sen. ;)est pisze:haha, jednak coś nie dało ci spokoju i włączyłeś ponownie :DRattlehead pisze:Już wiem, to było w Dogma of Submission w okolicach 3:15. Wtedy to się przbudziłem.Rattlehead pisze:no może w którymś tam numerze fajne zwolnienie było i tyle.
KRISIUN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Re:
support music, not rumors
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRISIUN
bardzo prosze o usuniecie ostatnich trzech(3) stron tego tematu. dziekuje anna kalata.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo chciałbym sie móc pod tym podpisac, naprawdę. Jednak zwykła przyzwoitość mi na to nie pozwala...ryjek pisze:pełna zgoda,świetny albumDrone pisze:Minionej upalnej nocy wgłębiłem się w nową płytę KRISIUN. W tych wilgotnych i lepkich warunkach suchy klimat tej płyty zadziałał na mnie orzeźwiająco. Bardzo dobry materiał.
-
- mistrz forumowej ceremonii
To zrozumiałe.Słaba i wymuszona płyta.AroHien pisze:Bardzo chciałbym sie móc pod tym podpisac, naprawdę. Jednak zwykła przyzwoitość mi na to nie pozwala...ryjek pisze:pełna zgoda,świetny albumDrone pisze:Minionej upalnej nocy wgłębiłem się w nową płytę KRISIUN. W tych wilgotnych i lepkich warunkach suchy klimat tej płyty zadziałał na mnie orzeźwiająco. Bardzo dobry materiał.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
W Amazonii od czasów archaicznych popularna jest/była ponoć wypaleniskowa metoda pozyskiwania terenu pod uprawę i zamieszkanie.
Z czymś takim kojarzy mi się ten nowy Krisiun, któremu poświęciłem wczoraj w nocy tyle czasu, ile trwa płyta: niby dookoła dżungla, ale tu, gdzie jesteśmy, już po dżungli. Jest sporo miejsca, tylko pieńki trzeba posprzątać, no i cośtam gdzieniegdzie jeszcze się żarzy. Od momentu, kiedy zacząłem słyszeć w tym Sepulturę, zamiast Krisiun - jest lepiej. Właściwie całość przesłuchałem z satysfakcją, dopiero kretyński cover na koniec zepsuł wrażenie. Problem z tą płytą jest - jak dla mnie - taki, że słuchana w tle, czy po prostu nieuważnie wybrzmiewa niestety klocowato. Przy słuchaniu na zasadzie wyłączności - jest fajnie... tyle, że nie jest to na tyle dobre, żebym miał na takiej zasadzie tej płycie częściej czas poświęcać.
Smuteczek.
Aha - na czym miałaby polegać suchość brzmienia nie łapię, jak dla mnie jest solidnie pociągnięte kalafonią.
Z czymś takim kojarzy mi się ten nowy Krisiun, któremu poświęciłem wczoraj w nocy tyle czasu, ile trwa płyta: niby dookoła dżungla, ale tu, gdzie jesteśmy, już po dżungli. Jest sporo miejsca, tylko pieńki trzeba posprzątać, no i cośtam gdzieniegdzie jeszcze się żarzy. Od momentu, kiedy zacząłem słyszeć w tym Sepulturę, zamiast Krisiun - jest lepiej. Właściwie całość przesłuchałem z satysfakcją, dopiero kretyński cover na koniec zepsuł wrażenie. Problem z tą płytą jest - jak dla mnie - taki, że słuchana w tle, czy po prostu nieuważnie wybrzmiewa niestety klocowato. Przy słuchaniu na zasadzie wyłączności - jest fajnie... tyle, że nie jest to na tyle dobre, żebym miał na takiej zasadzie tej płycie częściej czas poświęcać.
Smuteczek.
Aha - na czym miałaby polegać suchość brzmienia nie łapię, jak dla mnie jest solidnie pociągnięte kalafonią.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- rasowy masterfulowicz
- manieczki
Zamawiać transport z Pavulonem czy spoważniejesz?Drone pisze:Apeluję o dojrzałość.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
Manieczki, jak będę potrzebował, żebyś przyniósł papiery z dziekanatu, to Cię poproszę. Dyskusje o poważnych sprawach zostaw specjalistom.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- manieczki
Drone pisze:Manieczki, jak będę potrzebował, żebyś przyniósł papiery z dziekanatu, to Cię poproszę. Dyskusje o poważnych sprawach zostaw specjalistom.
Aha, czyli jednak epizod psychotyczny.
- TheDude
Posłuchałem albumu i powiem tak: nie jestem wystarczająco poważny żeby wypowiadać się na temat metalu na masterful. Sorry :)
- Lucek
- weteran forumowych bitew
nigdy nie lubiałem krisiun ani hate eternal,kurewsko nie odpowiada mi ich styl, oba badziewia mozna opisac tak samo, tzn beznamietne mechaniczne jałowe pierdolenie bez polotu, zabawna sytuacja ze oba te bandy wypuściły swoje dzieła w tym samym czasie :), Rutan to zawsze taki wieczny liecealista - studencik dla mnie był, taki sam jest też jego death metal mieżony suwmiarką.
- maciek z klanu
co jak co z plyt tez nie jestem wielkim fanem krisiun, ale na zywo urywaja łeb
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
zgadzam się. trafna diagnoza.Lucek pisze: beznamietne mechaniczne jałowe pierdolenie bez polotu, zabawna sytuacja ze oba te bandy wypuściły swoje dzieła w tym samym czasie :), Rutan to zawsze taki wieczny liecealista - studencik dla mnie był, taki sam jest też jego death metal mieżony suwmiarką.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
Większych bzdur nie czytałem tu już od dawna.[V] pisze:zgadzam się. trafna diagnoza.Lucek pisze: beznamietne mechaniczne jałowe pierdolenie bez polotu, zabawna sytuacja ze oba te bandy wypuściły swoje dzieła w tym samym czasie :), Rutan to zawsze taki wieczny liecealista - studencik dla mnie był, taki sam jest też jego death metal mieżony suwmiarką.
- Żułek
na mnie działa też ale usypiająco :PDrone pisze:Minionej upalnej nocy wgłębiłem się w nową płytę KRISIUN. W tych wilgotnych i lepkich warunkach suchy klimat tej płyty zadziałał na mnie orzeźwiająco.
brzmi zajebiscie ale jest tak jakoś rozwleczone to wszystko że ja pierdole
w małych dawkach np 2-3 kawałki dziennie ok ale całość jak z Exodusami z Dukesem - ciężko strawne ;)
cover BS cieniutki
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
EXODUS z Dukesem to najlepsze, co się temu zespołowi przydarzyło - więc pełna zgoda. Co do coveru, to fakt, stylistycznie pasuje do płyty, ale ducha oryginału w tym niestety nie ma.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Żułek
jeśli mówimy o występach na żywo to jestem skłonny się z tym zgodzić ;)Drone pisze:EXODUS z Dukesem to najlepsze, co się temu zespołowi przydarzyło
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Nie rzucają na kolana ale i też aż tak zle nie jest.Kawałki trwające powyżej 5 min(połówka albumu);) mogli zagrać o te dwie minuty krócej i może by bardziej zatrybiło.
Nowe dzieło zostanie obadane jeszcze niejednokrotnie i nie skreślone przeze mnie.
Nowe dzieło zostanie obadane jeszcze niejednokrotnie i nie skreślone przeze mnie.