HATE ETERNAL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: HATE ETERNAL

11-08-2015, 20:34

Słuchając tej płyty widzę walec, który rozjezjeżdża metalową paradę równości. Żadnych kompromisów, makijaży, pieśni kastratów i poklepywania po tyłkach. Liderzy rozwalają zniewiściałą konkurencję.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

11-08-2015, 20:36

Pacjent pisze:Słuchając tej płyty widzę walec, który rozjezjeżdża metalową paradę równości. Żadnych kompromisów, makijaży, pieśni kastratów i poklepywania po tyłkach. Liderzy rozwalają zniewiściałą konkurencję.
Bzury ! Morbid Angel jeszcze nie wydał płyty :P
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

11-08-2015, 20:37

Warto porównać ten krążek z najnowszym balasikiem Krisiun, który jest bardzo zniewieściały.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Pacjent

11-08-2015, 20:43

Silent_Sea pisze:
Pacjent pisze:Słuchając tej płyty widzę walec, który rozjezjeżdża metalową paradę równości. Żadnych kompromisów, makijaży, pieśni kastratów i poklepywania po tyłkach. Liderzy rozwalają zniewiściałą konkurencję.
Po dwóch falstartach (Heretic, Illud Divinum Insanus) stracili pozycję lidera na rzecz młodych gniewnych. Udany transfer znakomitego zawodnika (Steve Tucker) pozwala przypuszczać, że powrócą jako starzy wkurwieni, ale o najwyższe miejsce na podium może być bardzo trudno. Wieniec o jeszcze nieokreślonym kolorze już ląduje na szyi HATE ETERNAL.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
manieczki

11-08-2015, 22:27

Plastek pisze:Warto porównać ten krążek z najnowszym balasikiem Krisiun, który jest bardzo zniewieściały.
oj tam nie znasz sie i czepiasz sie na sile...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

11-08-2015, 22:32

Hmm. Trudno im zapewne będzie przebić nowy KRISIUN, ale zbadajmy, o co tu chodzi.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

11-08-2015, 23:22

Drone pisze:Hmm. Trudno im zapewne będzie przebić nowy KRISIUN, ale zbadajmy, o co tu chodzi.
panie profesorze pan tak na serio?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
Drone

11-08-2015, 23:34

To się jeszcze okaże!
Awatar użytkownika
TheDude

12-08-2015, 00:00

Drone pisze:Hmm. Trudno im zapewne będzie przebić nowy KRISIUN, ale zbadajmy, o co tu chodzi.
Ale masz marzenia . . . :)

Obrazek
Nasum

12-08-2015, 06:13

No bez jaj, już po utworach które zaprezentowali wcześniej można smiało powiedzieć, że przebili Krisiun na wylot...
Awatar użytkownika
nicram

12-08-2015, 06:17

Nasum pisze:

No bez jaj, już po utworach które zaprezentowali wcześniej można smiało powiedzieć, że przebili Krisiun na wylot...
Dokładnie wygląda to tak:
Obrazek
all the monsters will break your heart
est

12-08-2015, 07:25

Pacjent pisze:
Silent_Sea pisze:
Po dwóch falstartach (Heretic, Illud Divinum Insanus) stracili pozycję lidera na rzecz młodych gniewnych. Udany transfer znakomitego zawodnika (Steve Tucker) pozwala przypuszczać, że powrócą jako starzy wkurwieni, ale o najwyższe miejsce na podium może być bardzo trudno. Wieniec o jeszcze nieokreślonym kolorze już ląduje na szyi HATE ETERNAL.
Jak to napisał gdzieś mój kolega - z tym powrotem Tuckera to próba reanimacji trupa. Nie wierzę już w ten zespół. Podejrzewam, że wysrają coś na miarę In the Flesh i to pewnie z wielkim wysiłkiem. Oczywiście ucieszę się bardzo jeżeli się mylę.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

12-08-2015, 07:34

Pacjent pisze: Po dwóch falstartach (Heretic, Illud Divinum Insanus) stracili pozycję lidera na rzecz młodych gniewnych. Udany transfer znakomitego zawodnika (Steve Tucker) pozwala przypuszczać, że powrócą jako starzy wkurwieni, ale o najwyższe miejsce na podium może być bardzo trudno. Wieniec o jeszcze nieokreślonym kolorze już ląduje na szyi HATE ETERNAL.
Miejsce na podium należy do Immolation i w tym temacie raczej nic się nie zmieni. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Drone

12-08-2015, 10:19

Tak jak przypuszczałem. HATE ETERNAL nagrało kolejną równą, dobrą płytę, przepełnioną ich flagowym, ultraszybkim mieleniem po brzegi. Nic złego o niej powiedzieć nie mogę, no może tyle, że nowy KRISIUN jest jednak lepszy. Ten temperowany i wyważony gniew na plycie KRISIUN jest trudniejszy do przełknięcia niż wielkoseryjna agresja HATE ETERNAL, stąd to chwilowe zaburzenie proporcji w ocenie obu płyt przez rozemocjonowane głowy :)
Awatar użytkownika
Harlequin

12-08-2015, 11:12

Pierwsze moje przemyślenia po jednym odsłuchu nowej płyty mam takie, ze jest to chyba najbardziej "ludzka" płyta HE. Taka... klasyczna, ale z zachowaniem stylu. Bardzo czytelna, brzmienie jest bardzo psoko. mam wrazenie, ze wiecej tu przestrzeni i miejsca na oddech. Nie jest to analpokalipsa na miarę F&F, ale tez nie jest to blastomania rodem z poprzedniej (której nota bede nie lubie). W sumie chyba wyszedł im najbardziej przystępny album w dorobku. Generalnie mi się podoba, ale F&F nie przebili.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

12-08-2015, 11:13

Przyznam szczerze, że po dwóch odsłuchach kręcę trochę nosem.
support music, not rumors
kenediusze
weteran forumowych bitew

12-08-2015, 11:20

Harlequin pisze:Pierwsze moje przemyślenia po jednym odsłuchu nowej płyty mam takie, ze jest to chyba najbardziej "ludzka" płyta HE. Taka... klasyczna, ale z zachowaniem stylu. Bardzo czytelna, brzmienie jest bardzo psoko. mam wrazenie, ze wiecej tu przestrzeni i miejsca na oddech. Nie jest to analpokalipsa na miarę F&F, ale tez nie jest to blastomania rodem z poprzedniej (której nota bede nie lubie). W sumie chyba wyszedł im najbardziej przystępny album w dorobku. Generalnie mi się podoba
Mam podobne wrażenie. Jest solidny, ognisty nakurw, ale taki bardzo przyjazny. Dobrze wchodzi (chyba wręcz zbyt dobrze), dupy nie urywa, ogólnie jest spoko.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
Drone

12-08-2015, 11:27

Słucham sobie dziś znowu tej płyty i jednak jest trochę mamoniowata.
kenediusze
weteran forumowych bitew

12-08-2015, 11:38

No jest na niej zaserwowane dokładnie to, co by się chciało usłyszeć. Ale to nie musi być wada.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
Drone

12-08-2015, 11:40

Jasne.
ODPOWIEDZ