Miało być bdb! Muszę chyba opróżnić bagażnik w samochodzi i poważnie porozmawiać z listonoszem obsługującym rejon, bo to będzie moja druga zaginiona płyta tej kapeli, a w sumie już czwarta. No ja pierdolę, kurważ mać!535 pisze:Tak jest! Bardzo udane rozpoczęcie dnia. Jeszcze raz dziękuję. Po doświadczeniach z poprzednim zamawianiem tej płyty, byłem nieco wkurwiony. Mam nadzieję, że tym razem w-ko będzie bdb!
THE DEATHTRIP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: THE DEATHTRIP
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ledwo tydzień minął, a już się martwisz. Do końca miesiąca ci przyjdzie.535 pisze:Miało być bdb! Muszę chyba opróżnić bagażnik w samochodzi i poważnie porozmawiać z listonoszem obsługującym rejon, bo to będzie moja druga zaginiona płyta tej kapeli, a w sumie już czwarta. No ja pierdolę, kurważ mać!535 pisze:Tak jest! Bardzo udane rozpoczęcie dnia. Jeszcze raz dziękuję. Po doświadczeniach z poprzednim zamawianiem tej płyty, byłem nieco wkurwiony. Mam nadzieję, że tym razem w-ko będzie bdb!
Chyba jednak trochę dłużej niż tydzień. Poza tym informację o wysyłce dostałem niemal od razu. Dodatkowo Twoja płyta przyszła szybko. To jak ja mam siedzieć spokojnie? Czuję w kościach, że znowu chuj z tego będzie.
Przyszło! Pieczątka "Objęto procedurą dopuszczenia do obrotu" wyjaśnia wszystko. Jedna płyta, kurwa mać. Gdybym zamówił jedno opakowanie pinezek, też leżałoby tydzień na cle, a fajki, wóda i paliwo jadą całymi transportami... Winyle DHG zapewne w jakimś magazynie także nabierają mocy urzędowej.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
knaar pisze:Do końca miesiąca ci przyjdzie.
Znam tego sprzedawcę bardzo dobrze :)535 pisze:Przyszło!
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nie jest tak źle. Zamówiłem ostatnio CD Convulse (leży po 7 Euro) i przyszło po tygodniu.535 pisze:Darmowym przesyłkom ze Svart też nie ufaj. Niestety.
Na cztery przesyłki od nich, jedna nie przyszła. Jestem przekonany, że nie z ich winy. Pisząc to co tam naskrobałem, nie miałem na myśli nierzetelności wytwórni, tylko niepewności oferowanej darmowej usługi pocztowej.
-
- zaczyna szaleć
Jeśli kogoś interesuje zakup z terenu Polski, to płyty do nabycia u mnie 49 zł- sztuka
kontakt przez priv, bądź tutaj dark666omens@hotmail.com
kontakt przez priv, bądź tutaj dark666omens@hotmail.com
-
- zaczyna szaleć

http://www.avantgardemusic.bigcartel.co ... ell-digicd" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto zwłóczy plastik i tekturę z ziemi włoskiej do Wolski w rozsądnej cenie?
-
- rozkręca się
http://utsogp.otwarte24.pl/2478,THE-DEA ... lete-Demos" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ależ ten album miażdży, wszystko co najlepsze w norsk BM ale podane w indywidualnym sosie a Aldrahn na wokalach to wciąż bestia. Tak dobrej płyty ze zbliżonej niszy nie słyszałem od czasu dwójki Cobolt 60.
Yare Yare Daze
Album miażdży, a demówki miażdżą album.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
A też se posłucham. Najbardziej mnie niszczy w albumie ten autentyzm, ta płyta ma to COŚ co większość norweskich kapel utraciła dawno temu.
Yare Yare Daze
- hcpig
Nie tylko - muza, ogólny feeling, riffy, ta płyta może robić za kompendium norweskiego bm.
Yare Yare Daze
Bez niego mogliby se pykać te standardy. Nie ma bata, wokal robi tu 3/4 roboty.
- hcpig
Wszystko musi grać, jakoś na 'Born of the Flickering' wokale (zajebiste) nie wystarczyły.
Yare Yare Daze
No ale z jakiegoś powodu ten tytuł pojawia się często we wspomnieniach "starych pierdzieli", może to właśnie ten element o tym decyduje? Kto wie?
- hcpig
-
- weteran forumowych bitew
+1hcpig pisze:Nie tylko - muza, ogólny feeling, riffy, ta płyta może robić za kompendium norweskiego bm.
Właściwie tylko do brzmienia można by się na bardzo upartego czepiać, bo dość czyste, ale... co z tego?
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME